Garmin Fenix 3 Titanium rem

Urrem i titanium til Garmin Fenix 3. Super lækker urrem som passer til alle Fenix 3 modeller.

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

1.649,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.699,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Fenix 3 Titaniumslænke  giver et eksklusivt look på dit Garmin Fenix 3 multisportur, og remmen er langt lettere end stællænken fra Sapphire modellen. Passer til alle modeller af Fenix 3 og er primært beregnet til hverdagsbrug. 

  Rem, stifter og værkøjer til fjernelse af stifter følger med i æsken. Se også de farvede gummiremme til styling af dit Garmin Fenix 3 her >>

  FX3-2016

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Fenix 3 Titanium rem

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse