Garmin QuickFit Silikonerem 22 mm Fenix 7 PRO

Udskiftelige QuickFit remme til Fenix 5/6/7, Epix 2, Instinct/Instinct 2, Forerunner 745 og Forerunner 945 i behagelig silikone. Remmene kan skiftes med et snuptag uden brug af værkstøj.

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
010-13280-00-kon
Priser fra 389,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 389,00 DKK
Produktbeskrivelse

Garmin QuickFit Silikonerem 22 mm Fenix 7 PRO er en let udskiftelig QuickFit rem. Remmen er lavet i behageligt og blødt silikone og kommer i ti flotte tofarvede designs: sort, hvid, grå/orange, lime/grå, rød/grå, sort/blå, sort/rød, grøn/grå, grå/grøn, graphite

Remmen har den primære farve på oversiden og en anden farve på indersiden, som vender ind mod armen. Sort, hvid og graphite er dog ensfarvet hele vejen igennem. 

Remmene er magen til dem, som oprindeligt sidder på Garmin Fenix 7 PRO, men passer også til alle andre Garmin ure, som bruger 22 mm. Quickfit remme. 
Denne rem passer til følgende Garmin ure:

Remmen passer til håndled med en omkreds på 125-208 mm.

QuickFit systemet gør det super nemt, hurtigt at skifte rundt mellem forskellige remme uden brug af værktøj. Remmen klikkes af og på, på under 5 sekunder. Silikoneremmene kan med fordel bruges til sport og kombineres med en læder/ruskindsrem eller stållænke til hverdag.

OBS: Remmene passer kun til Fenix 7, 6 og 5 og ikke til Fenix 6S/6X eller Fenix 7S/7X. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer: Garmin QuickFit Silikonerem 22 mm Fenix 7 PRO
Din bedømmelse