Garmin Edge Bundle Set

Garmin Edge Bundle Set består af de tre dele, som normalt følger med en Garmin Edge cykelcomputer "Bundle pakke" - nemlig HRM-Dual pulsbælte, Kadencesensor V2 og Speedsensor V2

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
010-12845-00 + 010-12883-00
Ean
753759223137 + 753759120641
Nu pr. stk 699,00 DKK Før 848,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.148,00 DKK
Produktbeskrivelse

Garmin Edge Bundle Set er et sæt med de tre essentielle sensorer til enhver Garmin Edge cykelcomputer. De tre sensorer følger med, hvis man køber en Garmin cykelcomputer som "bundle pakke", men nu tilbyder vi også at sælge de tre sensorer løst til en attraktiv pris. 

I pakken medfølger: 

  • Garmin HRM-Dual pulsbælte
  • Garmin Speed Sensor V2
  • Garmin Kadence Sensor V2

HRM-Dual Pulsbælte
Garmin HRM-Dual er Garmins første pulsbælte, som både transmitterer ANT+ signal og Bluetooth.  

Det gør det muligt at bruge HRM Dual pulsmåler sammen med stort set alle enheder man kan finde. Det taler naturligvis sammen med Garmins ure og cykelcomputere som altid, men nu kan bæltet også bruges sammen med smartphones, tablets, hometrainere og i fitnesscentre på maskinerne eller til holdtræning. 

HRM Dual har en blød og elastisk rem, som kan vaskes, hvis man tager sendemodulet af. Batteriet holder i op til 3,5 år. 

Garmin Speed Sensor
Speed-sensoren monteres nemt omkring hjulets nav (såvel for- som baghjul) og sidder sikkert og beskyttet placeret i hjulet - hvor der ikke er risiko for at man rammer den, som ved den gamle type der skulle placeres på baggaflen. Garmin Speed Sensoren giver nøjagtig måling af hastighed og distance baseret på rullemeter (antal omdrejninger ganget med hjulets omkreds). 

Eftersom der ikke skal en magnet til, er alle problemer med denne del også væk. Mange har oplevet problemer med magneter der ikke sidder fast, sensorer der bliver skubbet ud af position o.s.v. - med dette er en saga blot med de nye sensorer. Monteret i baghjulet giver den selvfølgelig også både hastighed og tilbagelagt distance på en hometrainer til vintertræningen indendørs.

Garmin Kadence-sensoren
Kadence-sensoren monteres på bagsiden af pedalarmen og der medfølger gummibånd i forskellige længder til formålet. Gummibåndende holder sensoren rigtig godt fast selv på glatte overflader. Garmin Kadence-sensoren giver dig vigtige informationer omkring dit tråd, så du har styr på gearvalget - uundværligt redskab til at sikre du holder den rigtige kadence og dermed undgår at køre på for stor klinge og syre til halvvejs gennem ruten.

Lige som speed-sensoren fungerer kadence-sensoren også via det indbyggede accelerometer og sidder sikkert og beskyttet på bagsiden af pedalarmen - og den er super nem at montere.

Details
  • 1 stk. HRM-Dual Pulsbælte
  • 1 stk. Garmin speed sensor V2
  • 1 stk. gummibånd til fastgørelse omkring hjulnav
  • 1 stk. Garmin kadence-sensor V2
  • 3 stk. gummibånd i forskellig længde til pedalarm
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Edge Bundle Set
Din bedømmelse