Polar - Pulsbælter

Det kan være noget af en udfordring, at finde det korrekte pulsbælte til sit Polar ur, da Polar gennem tiden har lanceret mange forskellige brystsendere.

Vi hjælper dig gerne på rette vej, og er du i tvivl om hvilket brystbælte der passer til netop dit ur, så send gerne din forespørgsel (Husk at skrive hvilket produkt det skal passe til) til salg@pulsure.dk eller ring til os på 76748074, så er vi klar til at hjælpe dig.

9 varer

Stigende orden
pr. side

9 varer

Stigende orden
pr. side

Polar har gennem tiderne produceret en lang række forskellige pulsbælter, og det kræver en udvidet ingeniør eksamen for at hitte rede i alle de forskellige modeller.

Vi har gennem tiderne set både T-61, T-31 Kodet, T-31 Ukodet, Wearlink, W.I.N.D, hybrid, Bluetooth, H1, H2, H3, H6 & H7.

Det nyeste pulsbælte fra Polar er Polar H10 som er fremtidens pulsmåler, idet den sender på Bluetooth 4.0, og derfor kan benyttes til alle de nyeste Polar produkter, ligesom den kan sende pulssignalet til langt de fleste iPhones (iPhone 4s og nyere) og Android telefoner (Android 4.3 og nyere). Derudover sender Polar H10 også en alm. kodet pulssignal som kan opfanges af langt de fleste motionsmaskiner, løbebånd og romaskiner som fx. Concept 2, Technogym, kettler og mange mange flere. Polar H10 er forbedret ift. Polar H7 med bla. indbygget hukommelse til 1 træningspas, ligesom selve stroppen er gjort bedre med bredere pulsfelter og siliconedupper, således den sidder bedre fast omkring brystet. Navnet på den nye forbedret strop er Polar Pro Chest Strap, og den kan også benyttes med ældre sendere fra fx. H1, H2, H7 osv. 

Polars nyeste opfindelse er Polar OH1 optisk pulsmåler. OH1 er en optisk pulsmåler, som kan fungerer som alternativ til et klassisk pulsbælte. Armbåndet måler pulsen på overarmen eller underarmen og sender Buetooth signal. Den er således kompatibel med alle Bluetooth enheder som fx. alle nye Polar produkter, smartphones, Suunto ure og meget mere.