OBS! - Pga. sygdom lukker vores telefoner kl. 15.30 i dag d. 20/10-21

Filtrering

Pulsbælter


Pulsmåler, brystbælte, pulsrem, pulsmåler, brystrem - kært barn har mange navne, og hos Pulsure.dk har vi et komplet udvalg af brystremme til at måle pulsen med.

Vi har pulsbælter der passer til Polar, Garmin, Suunto, iPhones, Android, Endomondo, TomTom, Bryton, Sigma, Nike, Adidas. 

Det er svært at hitte rede i alle de forskellige modeller, og er du i tvivl om hvilket pulsbælte der er det korrekte til netop dit brug eller ur, så hjælper vi dig gerne med professionel vejledning, så du er sikker på at købe det helt rigtige løsning.

Kontakt os derfor gerne på salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige pulsmåler til brystet.

23 vare(r)

Garmin HRM-Dual

Garmin HRM-Dual

398,00 DKK
Wahoo Tickr Fit

Wahoo Tickr Fit

549,00 DKK
Wahoo Tickr Soft Strap

Wahoo Tickr Soft Strap

139,00 DKK
Polar OH1 Armbånd

Polar OH1 Armbånd

149,00 DKK
Polar Verity Sense Armbånd

Polar Verity Sense Armbånd

145,00 DKK
Polar Verity Sense

Polar Verity Sense

618,00 DKK
Polar H9

Polar H9

419,00 DKK
Garmin HRM-Pro

Garmin HRM-Pro

739,00 DKK
Wahoo TICKR X Gen 2

Wahoo TICKR X Gen 2

499,00 DKK
Suunto Smart Sensor Service Kit

Suunto Smart Sensor Service Kit

59,00 DKK
Garmin HRM-Tri

Garmin HRM-Tri

599,00 DKK
Tilbud Garmin HRM-Swim

Garmin HRM-Swim OEM

449,00 DKK

548,00 DKK

Suunto Comfort Strap Black XS

Suunto Comfort Strap Black XS

199,00 DKK
Suunto Comfort Strap Black S-L

Suunto Comfort Strap Black S-L

199,00 DKK
Garmin HRM-Tri/Swim Bundle

Garmin HRM-Tri/Swim Bundle

1.499,00 DKK
Garmin Sender Elastik

Garmin Sender Elastik

89,00 DKK
Polar H10

Polar H10

559,00 DKK
Suunto Smart Sensor

Suunto Smart Sensor

549,00 DKK
Garmin Softstrap Elastik HRM3

Garmin Softstrap Elastik HRM3

275,00 DKK

23 vare(r)

Pulsbælter, brystbælter, pulsremme, pulsmåler, brystrem - Ja remmen der måler pulsen rundt om brystet og sender signalet videre til pulsuret har mange forskellige navne.

Vi medgiver det i den grad er en jungle at finde rundt i, da de største producenter på markedet som Polar, Garmin og Suunto hver benytter sig af forskellige teknologier (ant, ant+, bluetooth, bluetooth 4.0, 2.4ghz, 5 ghz, w.i.n.d osv) til at overføre de opsamlede EKG informationer fra pulsbæltet til pulsuret.

For få år siden var det et væsentligt salgsargument at brystsenderen skulle være kodet, således at pulsuret ikke opfangende andre pulsbælter i nærheden og man dermed fik de forkerte informationer, eller de svingende op og ned. Det er et overstået kapitel idet alle pulsure og pulsremme idag er med kodet signal. Det ukodede signal bruges ikke mere på nye ure, og det er således ikke længere et argument for hvilket ur man skal vælge.

Tendensen i 2017 går imod at flere og flere producenter vælger Bluetooth 4.0 til at overføre data - både fra pulsbælter, men også fra eksterne enheder som kadencemålere, wattmålere, speedsensorer, fodpods osv. Det er samtidig også Bluetooth 4.0 som alle ure benytter for at overføre data til smartphones, og det giver derfor god mening at Bluetooth 4.0 bliver fremtidens protokol til overførsel af data mellem pulsuret og pulsbæltet.

Hjertets slag styres af en elektrisk impuls, som bevæger sig igennem hjertemusklen via nogle særlige ledningsbaner. Ledningsbanerne består af muskelfibre, som er specialiserede i at lede elektriske signaler, og rent praktisk fungere en brystrem ved, at remmen opfanger denne elektriske impuls hjertet afgiver, hver gang det slår. Det kaldes EKG (Elektrokardiogram) måling, og kan udføres med op til 12 målepunkter på kroppen - ift. pulstræning nøjes vi dog med 2 målepunkter, da vi alene har interesse i hvor ofte hjertet slår, og ikke regelmæssigheden i slagene. 

Vi spår dog at vi i 2017 og frem, vil pleve flere og flere producenter der fravælger brystremmen og istedet opsamler pulsdata via en optisk pulsmåler i håndleddet.
Polar har allerede lanceret et produkt, som følger trenden med de optiske pulsmålere i stedet for klassiske brystbælter. Polar OH1 er en optisk pulsmåler i et diskret armbånd, som kan tale sammen med diverse ure, cykelcomputere og smartphones, så man slipper for at bære pulsbælte.