Shokz - Headsets

Shokz, tidligere kendt som Aftershokz, revolutionerende trådløse bluetooth headset benytter den nyeste bone conduction teknologi. Dvs. lyden bliver afspillet direkte ind i kindbensknoglen, og øret er på den måde åben for lyde fra omverdernen, fx. bagfrakommende biler. Det skaber stor trafiksikkerhed ved cykling, løb og andre udendørs aktiviteter. 

10 varer

Stigende orden
pr. side

10 varer

Stigende orden
pr. side

Shokz, tidligere kendt som Aftershokz, har produceret høretelefoner siden 2011 og er førende på markedet indenfor bone conducting teknologi.

Innovativ teknologi

Shokz høretelefoner til sport benytter en ny innovativ bone conduction teknologi, hvor små vibrationer sendes gennem kindbensknoglen og videre direkte ind i det indre øre, udenom trommehinden. Det gør det muligt at høre lyde og faresignaler omkring dig, idet øret er holdt åbent og frit, samtidig med lyden bliver afspillet klart og tydeligt inde i hovedet. Det er en teknologi som har vist sig særdeles funktionel og smart ved f.eks. cykling og løb, da det er vigtigt at kunne høre trafikken. Denne særlige måde at høre musik på er fuldstændig naturlig og du kan selv opleve følelsen ved at putte fingrene i dine øre og nynne lidt.

Ved første anvendelse af disse høretelefoner vil du muligvis kunne mærke lidt let trykken ind mod kindbenet, men langt de fleste brugere bemærker ikke vibrationerne når først de når til anden eller tredje gang med høretelefoner på.

 

Hvorfor vælge Shokz?

Med et headset fra Shokz har du muligheden for at afspille musik, eller månedens krimiroman, med knivskarp og lækker lyd, UDEN at gå på kompromis med sikkerheden når du bevæger dig rundt i trafikken. Du skal heller ikke længere vælge imellem et lækkert beat og fuglesang, når du bevæger dig rundt i skoven.

Derudover har du et super smart alternativ til de traditionelle in-ear, on-ear og over-ear løsninger, som du kender fra traditionelle høretelefoner. Her holder du ørerne helt fri og slipper for de normale pasformsproblematikker, samt sved i ørerne.

I tilgift, er du stadig fuldt connected. Alle Shokzs bluetoothmodeller har indbygget mikrofon, som også bruger bone conduction teknologi, så man kan tale i telefon, uden at afbryde træningen. Bluetoothmodellerne er ligeledes kompatible med ure, som har indbygget musikafspiller, f.eks. alle Garmins ure med musikafspiller.

 

Shokz hos Pulsure.dk

Shokz har et bredt udvalg af høretelefoner i forskellige prisklasser. Topmodellen er Shokz OpenRun Pro, som er det ypperste og nyeste indenfor headset til sport med bone conduction teknologi. Med OpenRun Pro får man fantastisk lydkvalitet og god dybde i lyden, takket være to indbyggede bass-forstærkere. Det er desuden det Shokz headset med længst batterilevetid på hele 10 timer på én opladning.

Lige under topmodellen finder vi Shokz OpenRun. Shokz OpenRun er efterfølgeren til den tidligere topmodel, Aftershokz Aeropex, og bygger på samme teknologi som dem. Her får man også en fremragende lydkvalitet og 8 timers batterilevetid. Shokz OpenMove er det prisvenlige valg. Her får man rigtigt meget for pengene, hvis man gerne vil opleve det fantastiske ved bone conduction høretelefoner til sport.

Sidst kan nævnes at Shokz også producerer det eneste headset i Pulsure.dks sortiment, som kan bruges til svømning, nemlig OpenSwim. Her er tale om en mp3 afspiller som ikke har bluetooth, men til gengæld er IP68 klassificeret.