Shokz - Headsets

Shokz, tidligere kendt som Aftershokz, revolutionerende trådløse bluetooth headset benytter den nyeste bone conduction teknologi. Dvs. lyden bliver afspillet direkte ind i kindbensknoglen, og øret er på den måde åben for lyde fra omverdernen, fx. bagfrakommende biler. Det skaber stor trafiksikkerhed ved cykling, løb og andre udendørs aktiviteter. 

4 varer

Faldende orden
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Shokz høretelefoner til sport benytter en ny innovativ bone conduction teknologi, som afspiller lyden direkte ind i kindbensknoglen foran øret. Det gør det muligt at høre lyde og faresignaler omkring dig, samtidig med lyden bliver afspillet klart og tydeligt inde i hovedet. Det er en teknologi som har vist sig særdeles funktionel og smart ved eksempelvis cykling og løb, da det er vigtigt at kunne høre trafikken. 
Aftershokz har desuden indbygget mikrofon, som også bruger bone conduction teknologi, så man kan tale i telefon, uden at afbryde træningen. 

Aftershokz headset har bluetooth og er derfor kompatibel med smartphones og andre bluetooth enheder. Aftershokz headsettet er også kompatibelt med ure, som har indbygget musikafspiller, eksempelvis alle Garmins ure med musikafspiller.

Shokz har et bredt udvalg af høretelefoner i forskellige prisklasser. 

Topmodellen er Shokz OpenRun Pro, som er det ypperste indenfor headset til sport med bone conduction teknologi. Med OpenRun Pro får man fantastisk lydkvalitet og god dybde i lyden, takket være to indbyggede bass-forstærkere. Det er desuden det Shokz headset med længst batterilevetid på hele 10 timer på én opladning. 

Lige under topmodellen finder vi Shokz OpenRun. Shokz OpenRun er efterfølgeren til den tidligere topmodel, Aftershokz Aeropex, og bygger på samme teknologi som dem. Her får man også en fremragende lydkvalitet og 8 timers batterilevetid. 

Shokz OpenMove er det prisvenlige valg. Her får man rigtigt meget for pengene, hvis man gerne vil opleve det fantastiske ved bone conduction høretelefoner til sport.