Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Aftershokz Xtrainerz

Aftershokz Xtrainerz er det første Aftershokz headset, som er vandtæt til svømning og har indbygget hukommelse med plads til 1200 sange. 

 

Udsolgt
SKU
AS700BD-kon
Ean
811071031424
Produktbeskrivelse

Aftershokz Xtrainerz er et sæt revolutionerende og innovate høretelefoner til sport og herunder svømning. Aftershokz Xtrainerz benytter sig af den unikke bone conduction teknologi, som afspiller musikken i form af vibrationer igennem kindbensknoglen, og på den måde holder øret frit. Det unikke ved Xtrainerz er, at de som det første Aftershokz headset har fået 4GB indbygget hukommelse, så de fungerer som MP3 afspiller med plads til 1200 sange. Derudover er de vandtætte til svømning, og spiller fremragende under vand, så mange svømmere vil kunne gøre træningen sjovere med musik i bassinnet. 

Med Aftershokz Xtrainerz får du: 

 • Unik bone conduction teknologi - spiller musik direkte ind i kindbensknoglen
 • 4 GB intern hukommelse med plads til 1200 sange
 • Vandtæt til svømning - IP68 klassifikation
 • Batterilevetid: 8 timer med musik
 • Vægt: 30 gram
 • OBS: Xtrainerz har ikke bluetooth

Aftershokz Xtrainerz findes i sort, blå, rød og aqua (turkis-grøn).

Musik under vand med bone conduction teknologi
Det helt særlige ved Aftershokz Xtrainerz er den revolutionerende og prisvindende bone conduction teknologi, som gør Aftershokz til det perfekte trådløse bluetooth headset til sport som løb, cykling og nu også svømning. Musikken bliver afspillet i form af vibrationer ind igennem kindbenene foran øret, så man tydeligt og krystalklart kan høre musikken inde i hovedet samtidig med, at man kan høre lyde fra omverdenen og trafikken. 

Lyden går faktisk endnu mere klart igennem, når man er under vand, så det kan varmt anbefales at prøve Aftershokz Xtrainerz til svømning. De er lavet, så de sidder godt fast, selvom man både har hætte og svømmebriller på. Aftershokz Xtrainerz kan tåle at være på 2 meters dybde i op til 2 timer. 

Oplevelsen af musik som spiller klokkeklart inde i hovedet, samtidig med man kan høre hvad der sker rundt omkring, kan bedst sammenlignes med at stå i et rum, hvor der spilles musik fra et SurroundSound anlæg, samtidig med man sagtens kan føre en samtale med personer omkring dig. 

Vi har selv testet Aftershokz i mange forskellige forhold og vejr. Selv i hård modvind går lyden rent ind og afspilles upåklageligt inde i hovedet. Det er en meget speciel oplevelse og kan testes ved at holde sig for ørene, mens man har headsetet på. Ved alle andre headsets ville man naturligvis ikke kunne høre så meget, men hvis man stikker fingrene i ørene med Aftershokz, bliver lyden faktisk forstærket!

Aftershokz øger sikkerheden i trafikken
Aftershokz Xtrainerz egner sig også perfekt til andre sportsgrene, hvor sikkerhed og det at kunne høre sine omgivelser er en vigtig faktor. De tidligere modeller fra Aftershokz har været meget popuære til løb og cykling, hvor man har behøv for at høre trafikken, og her vil Aftershokz Xtrainerz heller ikke skuffe. 
Aftershokz sidder overraskende godt fast på hovedet ved hjælp af den fleksible Titanium bøjle. En indledende bekymring kunne være at den ville genere i forbindelse med cykelhjelm og briller, men det er faktisk slet ikke tilfældet! I vores test har den ikke været til gene på nogen måde - man mærker faktisk ikke, at den er der.

Details
 • Batterilevetid: 8 timer med musik
 • 4 GB intern hukommelse - plads til 1200 sange
 • Opladetid: 2 timer
 • Vægt: 30 gram
 • Vandtæthedsklassifikation: IP68
 • Følsomhed: 96 +/- 3db
 • Filtype: MP3
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Aftershokz Xtrainerz
Din bedømmelse