Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Aftershokz Aeropex

Aftershokz Aeropex er det ypperste produkt på markedet for bluetooh headset med "bone conduction" lyd. Det unikke design gør dem perfekte til udendørs sport som løb og cykling, hvor det kan være nødvendigt, at kunne høre omgivelserne. 

 

Udsolgt
SKU
AS800CB-kon
Ean
811071032148
Produktbeskrivelse

Aftershokz Aeropex er efterfølgeren til de meget populære og prisvindende Aftershokz Titanium og Aftershokz Air. "Bone conduction" princippet er stadig det samme, men teknikken, funktionerne og lydkvaliteten er blevet væsentligt forbedret. Sammenlignet med Aftershokz Air har Aftershokz Aeropex fået en væsentligt bedre bas med færre vibrationer, 50% mindre "lyd-udslip", bedre batterilevetid, bedre lydkvalitet og så er de blevet 30% mindre og 13% lettere. 

Med Aftershokz Aeropex får du: 

 • Unik bone conduction teknologi - spiller musik direkte ind i kindbensknoglen
 • Bluetooth 5.0 forbindelse
 • Vand- og svedafvisende - IP67 klassifikation
 • Indbygget mikrofon til opkald
 • Batterilevetid: 8 timer med musik og/eller opkald
 • Vægt: 26 gram

Bone Conduction - musik direkte ind i kraniet
Det helt særlige ved Aftershokz Aeropex er den revolutionerende og prisvindende bone conduction teknologi, som gør Aftershokz til det perfekte trådløse bluetooth headset til sport som løb og cykling. Musikken bliver afspillet i form af vibrationer ind igennem kindbenene foran øret, så man tydeligt og krystalklart kan høre musikken inde i hovedet samtidig med, at man kan høre lyde fra omverdenen og trafikken. 

Oplevelsen af musik som spiller klokkeklart inde i hovedet, samtidig med man kan høre hvad der sker rundt omkring, kan bedst sammenlignes med at stå i et rum, hvor der spilles musik fra et SurroundSound anlæg, samtidig med man sagtens kan føre en samtale med personer omkring dig. 

Den indbyggede mikrofon fungerer på samme måde, idet den optager lyden direkte fra vibrationerne i kindbensknoglen. Det giver en meget ren og uforstyret lyd, selv når man bevæger sig i fuld fart.

Vi har selv testet Aftershokz i mange forskellige forhold og vejr. Selv i hård modvind går lyden rent ind og afspilles upåklageligt inde i hovedet. Det er en meget speciel oplevelse og kan testes ved at holde sig for ørene, mens man har headsetet på. Ved alle andre headsets ville man naturligvis ikke kunne høre så meget, men hvis man stikker fingrene i ørene med Aftershokz, bliver lyden faktisk forstærket!

Aftershokz øger sikkerheden i trafikken
Aftershokz Aeropex er som skabt til løb og cykling, hvor man færdes ude i trafikken.
Aftershokz sidder overraskende godt fast på hovedet ved hjælp af den fleksible Titanium bøjle. En indledende bekymring kunne være at den ville genere i forbindelse med cykelhjelm og briller, men det er faktisk slet ikke tilfældet! I vores test har den ikke været til gene på nogen måde - man mærker faktisk ikke, at den er der.

Man kan med let skrue op og ned for volumen, sætte på pausen, besvare opkald eller skifte sang med et klik på siden af øret.

Details
 • Følsomhed: 105 +/- 3db
 • Bluetooth 5.0
 • Trådløs rækkevidde: 10 meter
 • Batterilevetid: 8 timer med musik
 • Opladetid: 2 timer
 • Vægt: 26 gram
 • Vandtæthedsklassifikation: IP67
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Aftershokz Aeropex
Din bedømmelse