High5 Zero Tabs

Undgå krampe og få øget fedtforbrænding under træning med HIgh5 Zero brusetablet, som indeholder C-vitamin og elektrolytterne, natrium, magnesium og kalium. 

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
high5-zero
Priser fra 35,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 99,00 DKK
Produktbeskrivelse

High5 Zero er en tablet der nemt opløses i vand og indeholder mange af de vigtige mineraler du har brug for når du træner. Zero indeholder kun mineraler, vitaminer og smagsstoffer - ingen energi i form af sukker eller andre kulhydrater - det er endda bevist at Zero kan hjælpe dig med at forbrænde op til 41% mere fedt på en træning (Faculty of Biomedical and Life Sciences, University of Glasgow).

Mineralerne i Zero hjælper musklerne med at arbejde optimalt, og undgå kramper. Især magnesium er kendt for sin krampehindrende virkning. De øvrige mineraler er med til at øge væskeoptagelsen så du undgår at dehydrere.

OBS: Der er 20 stk tabletter i røret.

Næringsindhold pr. Tablet

Næringsindhold Indhold pr. tablet
Energi 0 kcal
Protein 0 g
Kulhydrater 0 g
Fedt 0 g
Fibre 0 g
Sodium 0,28 g
Magnesium 56 mg
Kalium 70 mg
Kalcium 9 mg
Vitamin C 28 mg

Ingredienser: Surhedsregulerende midler (E330, E296), maltodextrin, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalciumkarbonat, magnesiumcarbonat, naturlig aroma, konsistensmidler (polyethylenglycol), sødemiddel (E955), magnesiumsalte af citronsyre, l-ascorbinsyre (vitamin c), farvestoffer (karotener, riboflavin).

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:High5 Zero Tabs
Din bedømmelse