32Gi - Energiprodukter


32Gi er en forholdvis ny producent af energiprodukter i højeste kvalitet med fokus på kroppens sundhed og evne til at udnytte egne energidepoter optimalt. 32Gi blev stiftet i 2009 i Sydafrika af eliteatlet, ernærringsekspert og coach Mark Wolf.

32Gi producerer et udvalg af produkter som Energipulver, energibar og gels til træning og konkurrence. Ingredienserne i 32Gi produkter er nøje udvalgt med henblik på at fremstille produkterne så naturligt som muligt, uden tilsætningsstoffer og med energikilder som sikrer et stabilt blodsukker, som ikke pludseligt skyder i vejret, for derefter at falde hurtigt igen. 
I 32Gi Endure energipulver er der derfor for eksempel brugt Isomaltulose i stedet for Sucrose, hvilket sikrer en meget længerevarende og mere stabil effekt på kroppens energiniveau og blodsukker. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

32Gi er en af verdens førende producenter af energi produkter til sport. 

32Gi's filosofi er at uddanne alle atleter - fra amatør til professionel, i en overordnet viden om sundhed og ernærring. Dette skal sikre en generel viden om ernærring, og hvad der er nødvendigt at indtage under træning og konkurrence. 32Gi kan udfylde nogle af disse behov, men en sund og varieret kost, hvor målrettet træning og restitution kommer i første række, er hjørnestenene. De bedste energiprodukter af højeste kvalitet er bare de sidste par procent forbedringer, man kan hente til både træning, konkurrence og restitution.

32Gi adskiller sig fra andre producenter af energiprodukter som fx. High5, ved at have høj fokus på at udnytte kroppens egne depoter af energi mest effektivit. Det er særligt fedtforbrænding som er i fokus. 32Gi's Endure serie er produkter som har til formål at supplere og forstærke kroppens naturlige forbrænding af fedt som energikilde under træning og på raceday.

Disse produkter er bedst under lange træningnspas og konkurrencer med lav til moderat intensitet, da det er her kroppen virkelig kan have gavn af en effektiv naturlig fedtforbrænding. 32Gi Endure serien tilfører kroppen stabile og langsomt optagelige kulhydrater, som holder blodsukkeret stabilt og sikrer en høj fedtforbrænding. 

Hvis aktiviteten er hårdere og kortere kan 32Gi Race serien være et bedre valg, da den består af hurtigt optagelige energiprodukter (energipulver, gels og chews) med højt indhold af kulhydrat.