Therabody RecoveryAir JetBoots

Therabody RecoveryAir JetBoots er et sæt trådløse recovery boots i højeste kvalitet, hvor du kan få en klinisk testet trykmassage, som er 2-3x hurtigere og mere effektiv end lignende konkurrerende produkter. 

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
RA02097-01-kon
Priser fra 5.889,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 6.699,00 DKK
Produktbeskrivelse

Therabody RecoveryAir JetBoots er et sæt trådløse recovery boots i højeste kvalitet. Therabody har i mange år været kendte for at lave de bedste high-end restitutionsprodukter, herunder recovery boots eller kompressionsben. 

RecoveryAir JetBoots ligger prismæssigt lige i midten blandt de tre versioner af recovery boots fra Therabody, da der findes en billigere version: RecoveryAir Prime og en dyrere version: RecoveryAir PRO

Det særlige ved denne RecoveryAir Jetboots er, at de er helt trådløse og pumpen sidder integreret på benene og betjenes på det lille touch-panel. Dette giver en meget let og brugervenlig betjening. JetBoots har en batterilevetid på 4 timer. 

Recovery boots fungerer ved at fylde luftkamre op omkring benene, som skaber et hårdt tryk mod musklerne, der øger blodcirkulationen. På den måde svarer det til en massage, men med recovery boots kan man få behandlet begge ben og hele benet på samme tid, så det er en tidseffektiv måde at restituere hurtigere på. 

Therabodys produkter er HIGH-END og her er RecoveryAir JetBoots ingen undtagelse. De gennemgår en luftcyklus på blot 60 sek, hvilket er 2-3 gange hurtigere end konkurrerende produkter. Det betyder, at man kan nå 2-3 flere cyklusser på samme tid, og derfor får en langt mere effektiv behandling. 

Sammenlignet med billigere alternativer har Therabody RecoveryAir JetBoots også "TruGrade teknologi", som sikrer at trykket bliver gradvist lettere nede fra fødderne og op mod hjertet, for at skabe den helt rigtige blodcirkulation og restitution. 

Størrelser

Therabody RecoveryAir JetBoots kommer i tre forskellige størrelser: 

Størrelse Benlængde Benomkreds Højde
Small 70-85 cm. Op til 70 cm. 152-169 cm. 
Medium 80-95 cm. Op til 80 cm. 170-183 cm.
Large 90-105 cm. Op til 81 cm. 183-198 cm.

Benlængde måles fra anklen til hoften. 
Benomkreds er omkredsen på det tykkeste sted på låret.

Details
  • Therabody RecoveryAir JetBoots
  • Power adapter
  • transportpose
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Therabody RecoveryAir JetBoots
Din bedømmelse