ONLINE TILBUDSFEST - SE HER

Suunto Spartan Ultra Titanium

Den længe ventede næste generation af Suunto multisports GPS ure til atleten og eventyreren er her NU!!

Udsolgt
SKU
SS022655000-konfig
Ean
6417084202604
Produktbeskrivelse

Suunto Spartan Ultra Titanium - GPS til atleten og eventyreren
Den længe ventede næste generation af Suunto multisports GPS ure er her nu!

Suunto har valgt ikke at gå videre med Ambit serien og laver nu Spartan ultra, uret fås i 4 forskellige versioner. Black, White, Titanium Stealth, Titanium Black.

 

Suunto Spartan Ultra Titanium black bliver stadig håndlavet i Finland og bygget til at modstå alle slags vejr, uret er vandtæt ned til 100 meter, uret kommer med en farve touch-skærm i safirglas, som er let at se fra alle vinkler og i stærkt sollys. Spartan Ultra's urkasse er lavet af glasfiberforstærket polyamid og kommer med enten titanium eller rustfri stål bezel.

Kort fortalt byder Suunto Spartan på:

 • Trykfølsom farveskærm
 • Dag- og ugebaseret aktivitetsmåler
 • Heatmaps
 • Udvidede aktivitetsprofiler
 • Opdateret online software
 • Gruppetræning
 • Personlige rekorder
 • Udvidet træningsanalyse
 • Op til 65 timers batteritidTil alle former for sport.
Suunto Spartan Ultra Titanium Stealth tilbyder rute navigation, barometrisk højdemåler med FusedAlti, digitalt kompas samt en batterilevetid på op til 65 timer i GPS tilstand. Uret har udover GPS, FusedSpeed som er en fart og distance målling hvor både GPS og accelerometret bruges. Det gør at fart og distance mållingen bliver så nøjagtig så mulig. Spartan ultra har ligesom de tidligere ure i Ambit serien inbygget accelerometer som gør uret til et af de mest præcise på markedet.

Spartan Ultra Titanium tracker din træning og kommer med "Training insight"  hvor man via Suunto Movescount kan evaluere sin træning. Du har bred mulighed for at tilpasse uret lige netop dig med de mange forskellige sports funktioner f.eks. triathlon, swømning, kajak, MTB, adventure løb og skisport. Du kan gå i dybden med din træning ved f.eks at lave en intervalløbs funktion eller trailløb.

Spartan Ultra viser som noget nyt visuelle oversigter over de timer du har trænet fordelt på dine valgte sportsfunktioner, din restitutions status og dine fremskidt i forhold til at nå dine mål. Med uret kan du tracke din aktivitet døgnet rundt, med daglige og ugentlige antal skridt, kalorier og aktivitets tid. Par uret med Suunto Movescount samt Movescount appen (som bliver opdateret i forbindelse med lanceringen af uret) for at få smart notifikationer. Spartan Ultra Titanium vil også holde dig opdateret med dine personlige rekorder inden for hver sportsgren. 

Kort sagt er suunto Spartan Ultra din bedste trænings makker til dato.

Heatmaps
Suunto Heatmaps er en ny funktion på Suunto Movescount, og for dem som ikke ved hvad Heatmaps er, så kommer der en forklaring her.

På Movescount kan man på et oversigts kort over et område man gerne vil træne i, se hvilket veje, ruter og stier som andre brugere har brugt - jo flere der har benyttet dem, jo mere "heat" er der på kortet, og man kan på den måde planlægge nogen rigtig gode ruter i områder som man ikke på forhånd kender. Jo mere mere området lyser op på kortet, jo mere populært er det. Funktionen er nyttig når man fx er på cykelferie på Mallorca, trailløb i Norge eller ønsker at svømme i en sø i Finland.
Kortet er baseret på millioner af brugere verden over, der har uploadet sine ruter. Den ønskede ruter kan laves i Movescount og overføres direkte til Suunto Spartan. Alle kort heatmaps i Suunto Movescount er topografiske, og giver derfor et unikt overblik over de muligheder der findes i det område man ønsker at træne i.

Der findes 15 sportspecifikke profiler i Heatmaps, så hvis man gerne vil se populære ride, svømme- eller skiruter, så kan fx løb og cykling udelukkes - På den måde kan man planlægge den rute der passer præcist til ens behov og sportsgren.

Trykfølsom farveskærm til udendørs brug.
Suunto bruger i Suunto Spartan en lækker og nyudviklet farve touchskærm der er speciel idet den kan ses fra alle vinkler, selv i direkte sollys.
Den trykfølsomme skærm er designet til at kunne modstå forstyrrelse fra f.eks regn, sved og andre elementer der måtte komme i berøring med skærmen, og reagere således kun på tryk - også selvom man har handsker på.

Skærmen kan under træning låses helt så man kun betjener uret ved hjælp af de 3 knapper man kender fra Suunto Ambit3 serien.

Op til 65 timer med GPS aktiveret!
Til den krævende atlet har Suunto Spartan Ultra Titanium en batterilevetid med GPS'en aktiveret på op til 65 timer ( i Power save mode, GPS fix hver 60 sekund). Med 1 sekunds GPS fix holder uret strøm i 28 timer, så der er rig mulighed for at gennemfører en Ironman eller et større ultraløb.

Adventure funktioner
Til dem der elsker eventyr, giver Suunto Spartan Ultra Titanium rig mulighed for rutenavigation herunder breadcrumb view. Spartan Ultra Titanium har derudover et effektivt 3-akset hældningskompas som er perfekt når man skal guides gennem ukendt terræn. Derudover har Spartan Ultra Titanium ligesom sin forgænger indbygget barometrisk højdemåler med FusedAlti, som gør at højde aflæsningen bliver korrigeret ved hjælp af højde og luftryk ved havniveau. Dette minimerer fejl i højdemålingen, og giver en knivskarp og præcis højdemåling.

Holdbarhed ud over det sædvanlige
Alle ure i den nye Suunto Spartan Ultra serie, er udstyret med safir glas, derudover er 2 af urene udstyret med titanium bezel og 2 med rustfri stål bezel. urene har en vandtæthed på 100m (10 dykkemeter) denne uovertrufne holdbarhed gør at man kan bruge uret til enhver form for eventyr såsom ultraløb, triathlon, løb, cykling, MTB, openwater svømning og meget mere.

80 sportsgrene at vælge imellem
Med 80 forudinstallerede sportsprofiler er Suunto Spartan Ultra Titanium mere end klar til næsten enhver form for aktivitet. Uret giver sports specifikke målinger og tilbyder en lang række forskellige måder at vise præsentere det på. Uret er omhyggeligt designet med specifikke skærme der giver brugeren den præcise feedback man har brug for.

Til de mest populære sportsgrene såsom løb og cykling er der designet sportsmodes som f.eks intervaltræning, forhindringsløb og løbebånd. I intervalløb kan du se dine seneste omgangs data, mens du løber.

Personlig træner - online!
Har du en personlig træner, så har du mulighed for at give denne adgang til din Movescount træningsdagbog, hvor træneren kan se alle dine træningspas og træningshistorik. Baseret på dine træningsresultater kan din træner rådgive dig online, og lave nye træningsprogrammer som du kan overføre direkte til dit ur. Det kan være et avanceret intervaltræningsprogram med intervaller indenfor løb, cykling, svømning, skiløb, ridning - reelt er der ingen grænser for hvad du kan blive coachet i med Suunto Spartan og Suunto Movescount.

På sigt er det ligeledes planen at Suunto Movescount vil tilbyde trænere som du kan tilkoble din profil, og på den måde få ekstra hjælp til træningen.

Konkurrer online!
Udover du med Suunto Spartan Titanium naturlivis kan holde øje med dine personlige rekorder og årlig bedste, så kan du oprette træningsgrupper hvor du kan invitere venner, konkurrenter eller famile. 
Man kan sammenlign sine årlige og all-time personlige rekorder med andre i sin gruppe for at se, hvor god man er. For eksempel kan man sammenligne sin åbent personligt bedste på 1900m åbenvand svømning, om du er i top 20, og hvor meget hurtigere du skal svømme for at nå de øverste 10.

Derudover giver Suunto Movescount reelle oplysninger om, hvilken type træning andre i din aldersgruppe har udført for at nå deres mål.

Suunto Training Insight
Suunto har udarbejde Training Insight, der giver en unik i indsigt dine træningspas og du kan følge din trænings belastning, hvile, restitution og hvor meget bedre man er blevet. Insight hjælper med at planlægge ens næste træning, ligesom Suunto Spartan overvåger din aktivitet 24/7 med den indbyggede aktivitets- og søvnovervågning. Man får daglige og ugentlige rapporter på sine aktiviteter sammen med ens træningshistorik.

Suunto Spartan Titanium holder ens personlige rekorder opdateret og giver straks besked hvis man sætter en ny rekord. De personlige rekorder kan være baseret på længde, tid, højde eller hastighed - f.eks den hurtigste 5km tid på løb, eller den længste cykeltur nogensinde.

Suunto Movescount tilbyder et komplet sæt af analyseværktøjer mhb. på en dybdegående analyse af ens træningsbelastning, fremskridt og træningsplaner.

Præcis måling af alle aktiviteter.
Suunto Spartan kan modtage GPS signalet fra både GPS systemet såvel som det rusisske GLONASS system (Fordelen ved det russiske GLONASS system er at satelitterne står lidt lavere på himlen, og kombinationen af disse 2 systemer gør at signal modtagelsen er helt i top - fx i skov, hvor uret kan søge signal vandret ud gennem skoven, i stedet for kun at søge gennem trækronerne)

Det giver en meget præcis angivelsen af både tempo, hastighed og distance, ligesom den indbyggede barometriske højdemåler giver en præcis højde angivelse, herunder en højdeprofil på det samlede træningspas. Der kan til Suunto Spartan tilsluttes en Bluetooth 4.0 pulsmåler, som udover at give pulsmåling under træning over vand, også kan måle og registrere pulsen under svømning. Når snakken falder på svømning, så har Suunto Spartan også en avanceret svømmeprofil, der kan give distance, tempo, SWOLF, stilarter og meget mere.

(© Pulsure.dk 2016) 

Details

Gennerelle funktioner

 • Bezel materiale: titanium
 • Skærm: Safirglas
 • Urkasse: Polyamide
 • Urrem: Silicone
 • Vægt: 73 g
 • Watch faces: Ja 
 • Touchskærmslås: Ja          
 • Touch display: Ja                
 • Farvedisplay: Ja
 • Vandtæthed: 100 m (according to ISO 6425) 10 dykkemeter
 • Batteri indikator: Procentvis/ ikon
 • Batteritype: Genopladeligt lithium-ion batteri
 • Firmware opgraderes: Ja      
 • Tid: 2 tidszoner, GPS indstillet tid 
 • Alarm: 1 daglig alarm   
 • Stopursfunktion: Ja            
 • Vibrations alarm: Ja       
 • Sprog: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH i
 • Baggrundslys: LED, kan indstilles skarphed
 • Skærmlås: Ja
 • Display type: matrix
 • Display opløsning: 320 x 300
 • Metrisk og Britisk måle enheder: Ja 
 • Automatisk dagslys sparefunktion: Ja           
 • Batteitid: Uden GPS slået til op til 15 dage

 Fysiske specifikationer:

 • Arbejdstemperatur: -20° C to +60° C / -5° F to +140° F
 • Opbevaringstemperatur: -30° C to +60° C / -22° F to +140° F
 • Temperatur ved opladning: 0° C to +35° C / +32° F to +95° F

 Kompas

 • 3D kompas – tilt kompenseret, cardinal retning, declinations instilling, guidet kalibrering, retning i grader, nord-syd indikator og pejlretning

 Tilslutning

 •  Tilslutning mellem enheder: Bluetooth Smart
 • Smartphone tilslutning: IPhone, Android
 • Kombatibel med Suunto Movescount: Ja   
 • Kombatibel med Suunto Movescount App: Ja               
 • Smart notifikationer på uret: Ja med Suunto Movescount App   
 • Dele moves til sociale medier via Suunto Movescount: Ja              
 • Rate moves og kommenterer: Ja           
 • Følge andre brugere og give feedback på moves: Ja    
 • Lave gruppe events man kan deltage i: Ja
 • Billeder med ur data: Ja med Suunto Movescount App

 OUTDOOR FUNKTIONER

 GPS TRACKING & NAVIGATION

 • AppleMaps & Mapbox in iOS mobile and MapBox & Google Maps & Amap in Android: Ja           
 • Sattelit systems: GPS, GLONASS
 • GPS optagelse:Bedst, Good, OK
 • Coordinate systems: WGS84 Hd.d°,WGS84 Hd°m' s.s',WGS84 Hd°m.m,UTM,MGRS,British,(BNG),Finnish (ETRS-TM35FIN),Finnish (KKJ),Irish (IG),Swedish,(RT90),Swiss (CH1903),UTM NAD27 – Alaska,UTM NAD27 – Conus,UTM NAD83,New Zealand (NZTM2000)
 • Waypoint og rute navigation: Ja  
 • Zoom i navigation: Ja
 • Auto zoom: Ja       
 • antal Points of Interest (POIs): 250
 • Breadcrumb spor: Ja             
 • Route planning with altitude profile: Ja på Movescount
 • Heatmap baseret rute planlægning: Ja           
 • Visning af heatmaps på mobil app: Ja 
 • Route planlægning med heatmaps: ja bade på mobil og web              
 • Personligt rute bibliotek på Movescount samt mobil: Ja        
 • Bruge andre Movescount brugeres ruter: Ja       
 • GPS rute analyse på mobil og web: Ja  
 • Battery life (GPS aktiveret): 18 timer med 1 sec fix, 26 timer med 10 sec fix, 65 timer med 60 sec fix.

ALTIMETER

 • Barometrisk højdemåler: Ja  
 • GPS højdemåler: Ja
 • Kombineret GPS and Barometrisk højdemåler: Ja (FusedAlti™)
 • Højde: Nuværende højde
 • Total op/nedstigning: Luftryk baseret
 • Vertikal fart: Lufttryk baseret
 • Automatisk alti/baro profil: Ja                 
 • Optagelsesinterval: 1sec
 • Interval: 1 m
 • Rækkevidde: -500 - 9999 m 

Vejr

 • Tryk ved havoverfladen: Ja         
 • Temperatur: Ja                 
 • Temperaturvisning: -20° C to +60° C / -4° F to +140° F
 • Sol op/nedgangs tider: Ja    
 • Automatisk alti/baro profil: Ja                 
 • Temperatur interval: 1°
 • Tryk interval: 1 hPa / 0.03 inHg

 PULSMÅLING (kræver pulsbælte)

 • RR-interval
 • Puls i slag i minuttet
 • Pulsen i % af maxpuls
 • Pulsmåling ved svømning - ja, med Suunto Smart Sensor
 • Real-time gennemsnitlige og maxpuls
 • Pulsgrænse
 • Pulszoner
 • EPOC & V02 max værdier
 • Pulsgraf i realtid
 • Kalorier
 • Peak Training Effect
 • Recovery tid
 • Real time EPOC
 • Logning i 1 eller 10 sek. Intervaller

 TRÆNING/SPORTSFUNKTIONER

 • Hastighed og distance: Ja
 • GPS hastighed og distance: Ja integreret
 • Foot POD understøttelse: ja Bluetooth smart
 • Bike POD understøttelse: ja Bluetooth smart
 • Distance baserede autolaps: Ja
 • Logning i 1 eller 10 sec. Intervaller

 TRÆNING, PLANLÆGNING & ANALYSE

 • Chrono
 • Omgange > 1000
 • Autopause
 • Automatisk scrolning mellem motion-skærme
 • Hukommelse indikator
 • Hastighed og pulsbaseret vejledning under træning
 • Interval timere
 • Workout Planner i Suunto Movescount app
 • Aktivitetsbaseret restitutionstid
 • Søvn recovery-test (Firstbeat ™)
 • Quick recovery-test (Firstbeat ™)
 • Aktivitet overvågning
 • Træningsplaner downloades fra Movescount
 • Log resumé på uret med omgangs-detaljer
 • Tilpasbare sportsindstillinger - 10 funktioner / 8 skærme pr. funktion
 • Træningsanalyse
 • Træningslogbog med historie og billede support
 • GPS track analyse
 • Kompatibel med online sports fællesskaber I Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness og andre

 MULTISPORT

 • Skift sport-mode under træning
 • Forudkonfigurerede multisport tilstande
 • Multisport øvelse - oversigt
 • Før-analyse af multisport øvelse

 LØB

 • Tempo
 • Suunto FusedSpeed™ 
 • Performance (Firstbeat™)
 • Gennemsnitlig tempo i realtid
 • Løb kadence ur eller Foot POD
 • Foot POD kalibrering manuel eller GPS
 • Gennemsnitlig skridtlængde
 • Ghost Runner ja ** I
 • Marathon slut-tid estimator
 • Omgange sammenligninger pr. kilometer
 • Wattmåling med Stryd sensor*

 CYKLING

 • Hastighed
 • Gennemsnitshastighed i realtid
 • Multi Bike POD understøttelse*
 • Cadence POD support*
 • Stigning i realtid
 • Watt, gennemsnitlige og maksimal (med wattmåler)* 
 • Watt 3s, 10s, 30s (med wattmåler)*
 • Cykel Lap og Lap Maximum Power (med wattmåler)*
 • Wattfordeling og grafer (med wattmåler)*
 • Peak Power kurve  (med wattmåler)*
 • Normaliseret Power (Suunto Apps / TM af Training Peaks)
 • Luftmodstand i realtid (med wattmåler)*
 • *Bluetooth Smart


SVØMNING

 • Pool tempo og distance
 • Openwater tempo og distance
 • pulsmåling ved svømning - med Suunto Smart Sensor
 • Tid i vandet, længde, lap, i alt
 • Kadence, antal armtag og svømmeform
 • Stilart registrering med personlig stil tilretning
 • Armtags effektivitet (swolf)
 • Automatiske intervaller
 • Dynamisk omgangstids-tabel med antal tag, tempo og varighed

 HVILE OG RESTITUTION

 • Aktivitetsbaseret restitutionstid
 • Daglig indsigt (race, træning, aktiv restitution og hvile) på ur og app   

 FREMSKRIDT

 • Personlige rekorder i forhold til aldersgruppe på Movescount
 • Personlige rekorder på ur
 • Fremskridt, analyser og sammenligninger på Movescount

 SPORTSTILSTANDE

 • Lav selv dine egene sportstilstande og displays
 • Grafiske visninger i sportstilstande, grafer, diagrammer, kurver.
 • Måleparametre på uret: 150 (temperatur, højde, fart, pace, vo2, puls, EPOC, watt, kadence, armtag og mange flere)
 • Display i sportstilstand:1-7 felter
 • Pre installerede sportstilstande i uret: mere end 80
 • Sports specifikke tilstande: (race, interval og lang træning)

Pulsure.dk 2016

Details
 • 1 Stk Suunto Spartan Ultra Titanium i den valgte farve
 • 1 stk. Suunto Spartan  PowerCable
 • Lader og dataoverførsel (via USB)
 • 2 års Dansk garanti
 • Dansk support hos Pulsure.dk
 • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)
 • Opkobling til Suunto movescount.com træningsprogram
 • Movescount App til Iphone (4s eller nyere) og Android telefoner (Ver. 4.3 eller nyere)
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Suunto Spartan Ultra Titanium
Din bedømmelse