Suunto Ambit3 Sport Blue HR

Electric blue triathlonur med Bluetooth SMART pulsbælte, som giver mulighed for pulsmåling under vand.

Udsolgt
SKU
SS020679000
Ean
6417084182746
Pris pr stk 2.399,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.000,00 DKK
Produktbeskrivelse

Suunto Ambit3 Sport Blue HR - GPS-ur til atleter - Electric Blue

Suunto Ambit3 Sport Blue HR - er en del af Ambit serien der i 2012 totalt ændrede reglerne for hvad et GPS og Sportsur kan mht. funktioner og præcision.

Uret vejer kun 72 gram og er 2 mm lavere i højden sammenlignet med Ambit3 - dvs et superlet GPS multisport ur, med bl.a. triathlonfunktioner til svømning, cykling og løb. Derudover har den AC funktioner; altimeter baseret på GPS og Compass - 3D kompas når det går vildt for sig i ødemarken!

Suunto Ambit3 Sport versionen har nedsunket krystal mineralglas med forskellig farvet bezel - og med en unik sort rem lavet til komfort.

Nye Funktioner!
Grundlæggende får du alle de gode funktioner fra Ambit2 S - nu bare trådløs kommunikation med f.eks. pulsbæltet via Bluetooth SMART, hvilket betyder at du kan koble POD's, hastighed, kadence, watt, foot POD m.m. - til dit Ambit3 Sport.

Suunto har i samme omgang lanceret et Bluetooth SMART pulsbælte - som giver mulighed for puls under svømning. Pulsbæltet gemmer simpelthen pulsdata under svømningen og sender det til uret, når du kommer op af vandet. SMART!!

De fleste kender "Time to full recovery" som Ambit og Quest giver efter endt træning - Ambit3 tager et skridt videre og holder øje med dine aktiviteter mens du ikke træner - og justerer restitutionstiden derefter.

Ny Movescount APP
Movescount APP'en til iPhone har fået en opdatering og kan nu bl.a. fungere som Moveslink på din telefon - JA! det er nu muligt, via Bluetooth SMART, at overføre træningsdata uden brug af computer.
Du kan endda lave ændringer/opsætning af uret direkte fra APP'en.

Svømning+Cykling+Løb = Triatlon
Suunto Ambit3 Sport har stadig de kendte profiler til; Openwater, Indoor Swimming og Triathlon. Du kan lave dine egne multisport profiler på Movescount. I triahtlon profilen logger den alle 3 discipliner individuelt ligesom skifte-zonerne også bliver logget individuelt - så du kan tjekke data i realtid på hver af dem - og så holder Ambit3 Sport selvfølgelig øje med den samlede tid og split m.m. 
I Movescount kan du efterfølgende analysere dine data og planlægge dine kommende træninger.

Suunto App Designer
Suunto Ambit3 er på et uhørt niveau mht. funktionalitet og brugertilpasning. Du kan lave dine egne funktioner og vælge imellem tusindvis af apps som andre har lavet. Du downloader dem bare for at udbygge funktions-listen på dit Suunto Ambit3 Sport via Suunto's AppDesigner på movescount.com. Der er mulighed for at bruge if/then funktioner, hvilket giver mulighed for at lave apps der får uret til at bippe eller tænde lyset når bestemte kriterier er opnået. Ambit3 logger data fra dine egne apps, så du efter træning kan analysere i dybden. Hvad med hastigheden i knob - hældningsgraden af en løjpe - eller den estimerede tid for det marathonløb du er i gang med? Det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Suunto Ambit3 firmware-opgraderes via Movescount.com og får automatisk nye funktioner i fremtiden.
Det er også via Movescount.com du indstiller uret, vælger dine displays, planlægger nye ture (både sport og eventyr) og gemmer dine anstrengelser og eventyr i din træningsdagbog.

Lyst eller mørkt display - vælg selv
Som en ekstra feature kan man frit skifte visningen på displayet fra negativ til positiv. Dette selvfølgelig både som en fræk design feature - men også på grund af Suuntos store popularitet hos militæret, som dermed kan vælge "stealth-mode" hvor urskiven bliver mindre synlig - GENIALT! Som det altid er tilfældet med Suunto, er der selvfølgelig flere udgaver - Ambit3 Sport kan fås i 4 forskellige versioner: Black, Blue, White og White Sapphire.

Derudover findes storebroren Suunto Ambit3 Peak - i versionerne Black og Sapphire.

Kender du allerede Suunto, vil vide at der ikke er noget tilfældigt i designet - for selv om uret er smukt, er der en mening med det hele.

Solid indpakningen
Uret er som alle de andre Suunto ure i sports- og outdoorprogrammet lavet i det meget stærke men lette komposit-materiale, som gør at man nærmest ikke mærker man har det på. Remmen er af elastomer (gummi) som tilpasser sig håndledet. Det mineralske krystalglas er, som en del af designet, nedsunket under urkransen for at beskytte mod ridser. Uret er vandtæt til 50 meter og dette opnås bl.a. ved brugen af Suuntos geniale knapsystem, der har stået sin prøve gennem mange år.

Funktionalitet i særklasse
Suunto Ambit3 Sport er et ur der mixer et avanceret GPS outdoorur med de mest avancerede af Suuntos puls- og sportsfunktioner (kræver pulsbælte). Uret er udstyret med den nyeste GPS-chip (SiRF V), men ud over dette anvedndes FusedSpeed; GPS og accelerometer - der tilsammen giver en mere nøjagtig og jævn aflæsning af bevægelser i forhold til andre GPS-ure på markedet. GPS-ures svaghed har altid været de små sving og stigninger på ruterne, og det råder Suunto Ambit3 Sport bod på. Du får en jævn og nøjagtig aflæsning af din hastighed, din distance og dine tracks med dette ur - og i test har Ambit2 og Ambit3 vist sig hel uovertruffen!

Højdemåler
Den GPS baserede højdemåler giver dig højde-oplysninger undervejs og det hele logges selvfølgelig til efterfølgende analyse på Movescount.com.

Præcis pulsmåling
Pulsfunktionerne i Ambit3 Sport er en opsamling på alt det, som Suunto kan på dette område. Uret anvender det nyeste Bluetooth SMART pulsbælte og det giver dig alt hvad du kan forvente af et highend pulsur - og lidt til. F.eks. kan pulsbætet gemme pulsdata under svømning og sende disse til uret når du kommer op af vandet. På den måde har du pulsdata fra start til slut på dine triatlon konkurrencer.
Ambit3 Sport giver selvfølgelig puls i realtid, pulsgrænser, pulszoner og kalorieforbrænding, men det registrerer også hvert eneste hjerteslag for en mere dybdegående analyse af dine anstrengelser - så du får et regulært sportslaboratorium på din arm. Undervejs i træningen kan du følge med på displayet med graf over pulsen og du får ligeledes træningseffekten i realtid. Efter træning udregner uret din restitutionstid ...smart!

Outdoorur til alt
Suunto Ambit3 Sport er meget mere end blot en konkurrent til de andre løbe- og cykelure på markedet - og det vil helt klart være outdoorfunktionerne, der vil få de fleste til helt at overgive sig til Ambit3. Suunto har taget hvad de har af gode features i deres outdoorure, og proppet dem ind i det smukke ur. Det er et ægte AC-ur (Alti/Compas) og oven i købet det skarpeste af slagsen.

Højdemåler
Med den indbyggede GPS baserede højdemåler har cykelryttere, løbere og andre der bevæger sig i naturen, hele tiden styr på højden, som logges i uret.

3D kompas
I suunto Ambit3 Sport finder du et helt nyt kompas, der virker selvom man tilter uret. 3D kompasset kender mange allerede fra Suuntos dykkerure som efterhånden alle bliver udstyret med dette, men nu er det også at finde i et outdoorur. Det gør det meget nemmere at bruge kompasset, fordi man ikke skal være sikker på at det holdes vandret, for at få en nøjagtig visning. Kompasset kan slås til og fra efter behov.

Simpelt stopur
Suunto Ambit3 Sport har et helt almindeligt stop ur, du kan slå det til og fra efter behov. Det kan give split tider.

GPS'en
Suunto Ambit3 urene er udstyret med den nyeste Sirf V GPS-chip. Der kan anvendes både de alm. kort-koordinater og "military grid" der bruges i militæret.

Der kan indsættes waypionts direkte i uret, ligesom man hjemmefra kan lave disse via Movescount.com* - og der er selvfølgelig track back-funktion, så man kan følge sporet tilbage.

Batteriforbrug
Suunto har tænkt sig godt om med Ambit3 Sport, for det er muligt at stille hvor ofte GPS-signalet skal hentes. Batteriet på Suunto Ambit3 Sport er mindre end på Ambit3 Peak, for at gøre uret lettere. Du kan indstille hvor ofte uret henter fixpunkt fra satelitterne og demed tilpasse strømforbruget til dit behov. Du kan helt slukke GPS'en og kun tænde den for at finde din position, eller du kan ved f.eks. løb sætte uret til at hente fix hvert sekund og få en præcis opmåling når det går stærkt eller ved trekking hvert minut, som vil være rigeligt når man bevæger sig langsomt. Med slukket GPS, holder det genopladelige batteri ca. 15 dage, med GPS'en tændt ved 1 sek. interval ca. 8 timer, ved 5 sek. interval ca. 12 timer og ved 60 sek. interval ca. 25 timer. Du har friheden til at vælge selv.

Opladningen af uret sker via et USB kabel (data snake), som samtidig giver kommunikation med PC'eren og movescount.com. Kabel-løsningen betyder også at f.eks. outdoorfolk får nem adgang til at oplade uret med f.eks. en powerpack eller solceller, når man er langt fra en fast strømkilde ude i ødemarken.

Movescount.com
movescount

Uret er fuldt integreret med Movescount, hvor du kan uploade dine data bl.a. vi den nye App2 (pulsdata, hastigheder, højdemeter og lignende) for analyse og indlæse dine tracks fra GPS'en. Du får således det fulde overblik over dine træninger, ture og lignende. Men der er også mulighed for at lave træningsprogrammer, indstillinger og ruter (waypoints) og downloade disse til uret - ren tovejskommunikation. Du kan dele dine træninger direkte på Twitter, Facebook, Instagram osv. - du kan også få dine Moves direkte over i Strava og teset dig selv på forskellige ruter og segmenter.

Strava
Movescount.com er et prisbelønnet online community, hvor du kan dele dine "moves" med andre ligesindede. Movescount.com vokser hurtigt og Suunto arbejder konstant med nye features på sitet. 

Mulighed for tilkobling af tilbehør
Der kan tilsluttes Bike POD, Foot POD og Kadence POD samt Bluetooth SMART Power PODs (Watt målere).

Details

Ur og hverdags funktioner:

 • Vandtæt til 50 dykkermeter (ISO 6425)
 • Krystal mineral glas
 • Backlight der kan indstilles (LED)
 • Dot Matrix Display
 • Skærmopløsning: 128 x 128
 • 12/24h
 • Uret kan indstilles via GPS
 • Stopur - separat, uden at starte et trænings pas
 • Daglig alarm: alarm snooze
 • Automatisk sleep funktion, via bevægelses-sensor. Efter 30 minutter går uret i strømbesparende tilstand. Hvis man bevæger uret starter det igen. 
 • Kalender
 • Dual Time (2 tidszoner)
 • Lås af knapperne
 • Genopladelig lithium-ion batteri - (240 mAh på Suunto Ambit3 Sport)
 • Batteri indikator
 • Lavt batteri indikator
 • Batteri niveau i %
 • Batteri levetid (Suunto Ambit3 Sport - 240 mAh): 15 dage med ur/AC funtioner, 25 timer med 60 sek. GPS fix intervaller, 12 timer med 5 sek. GPS fix intervaller og 8 timer med 1 s GPS fix intervaller
 • Lys/Mørk display switch - skift mellem postitivt og negativt display.
 • Indstilling af kontrast niveau
 • Indstillinger via Movescount.com eller Movescount APP til smartphones
 • Suunto Apps Support - lav dine helt egen funktioner eller download eksisterende apps via Movescount - mere 4000 apps
 • Firmware i uret kan opgraders via Movescount.com for fremtidige nye funktioner.
 • 2-vejs data forbindelse og opladnings muligheder vis USB kabel
 • Robust BuiltToLast urkasse: med robust, glasfiber forstærket polyamid kasse og en smart top bezel.
 • Forbedret speed fusion - der giver ekstra stabil løbe pace
 • Ergonomisk WristWear design
 • Special designet comfort urrem
 • Udskiftelige remme
 • Sprog; EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PT, SV
 • Obevaringstemperatur: -30 C - +60 C
 • Temperatur ved batteri opladning 0 C - +35 C
 • Arbejdstemperatur: -20 C - +60 C
 • Vægt ca.: 80 gram
 • Bredde: 50 mm - højde: 15,5 mm

 

Outdoor funktioner:

 • Fuld funktions GPS (SiRF V)
 • Intergreret FusedSpeed GPS accelerometer - medfører bla. at den måler og giver nøjagtig hastighed og pace information.
 • Forbedret log hukommelse ved brug af GPS
 • 3D kompass - tilt kompenseret digital kompas; cardinal retning, declinations indstilling, guided kalibrering, retning i grader og nord-syd indikator
 • Højde område: -500m til  +9000m
 • Højdegraf
 • Sunrise/Sunset - Storm Alarm - Tidevands information; kan downloades som apps
 • Rute dannelse og navigation baseret på waypoints
 • Manuel indtastning af GPS koordinater i uret
 • Points of Interest (POIs) - ud over rute navigation kan du lave individuelle POIs og navigere til dem
 • Grafisk repræsentation af ruten - med zoom funktion
 • Waypoint dannelse (100 waypoints) og lagring i uret og på Movescount.com
 • Track logging og analyse i Movescount.com
 • På Movescount vises; Distance, maximum hastighed, gennemsnits hastighed, højeste punkt, laveste punkt m.m.
 • Find-Back navigation - find tilbage til dit start punkt
 • Forbedret Views - kompas og navigations views kan nu bruges via trænings profilerne
 • Multi grid system - blandt andet Militær grid system
 • Nye GPS koordinat systemer; British (BNG), Finnish (ETRS-TM35FIN), Finnish (KKJ), Irish (IG), Swedish (RT90), Swiss (CH1903), UTM NAD27 Alaska, UTM NAD27 Conus og UTM NAD83
 • Militær scalering i kompas funktionen

 

Trænings Funktioner (nogle af disse funktioner er kun mulige sammen med Suunto puls bælte):

 • Puls i realtid
 • HR% - % af makspuls
 • Gennemsnits puls
 • Pulsgraf i realtid
 • Pulszoner i Movescount
 • Interval Timer - 2 stk baseret på tid og distance med op til 99 gentagelser
 • Logbog - du kan nu se og følge med i dine trænings pas på uret
 • Samlet tid i pulszoner
 • Pulsbegrænser - øvre og nedre grænser
 • Hvert pulsslag registeres (beat by beat)
 • På Movescount vises; Energi (kalorie), EPOC (Excess Post-exercise Oxygen Consumption), VO2 (iltoptagelse), Respiration (åndedræt), R-R (tidsfrekvensen mellem hvert hjerteslag) 
 • Manuel og autolap funktion
 • Bluetooth SMART Comfort Bælte - Digital kodet brystsender
 • Bluetooth SMART Support - pairing Bluetooth SMART pulssendere, cadence/speed pods m.m
 • Kalorieforbrug i realtid
 • Maks Trænings Effekt (Peak Training Effect) i realtid, udregnet fra EPOC
 • Recoverytime
 • Op til 7 forskellige trænings tilstande; Indendørs Svømning, Openwater Svømning, Triathlon, Cykling, Løb, Indendørs Træning og Andre Sportsgrene hvor man selv kan definere ens setup. 
 • Ultrapræcis Speed og Pace trænings funktioner via FusedSpeed intergreret GPS accelerometer
 • For hver af de 7 trænings profiler kan man sætte fra 1-8 skærme op, med 3 datafelter pr. skærm. For hvert datafelt kan man vælge mellem 30 forskellige trænings værdier.
 • Multi Profil Setup via Movescount til bla Svømning, Cykling og Løb

 

Svømning:

 • Indoor profil; med indtastning af pool længde - 25 m, 50 m og custom
 • Openwater Profil; uret logger hvor du svømmer via GPS og accelerometer
 • Puls under svømning - pulsdata sendes til uret over vandet(når du kommer op af vandet).
 • Triathlon profil; Svømning-Cykling-Løb
 • Svømmetid via pool længde, split og total
 • Svømme pace og distance
 • Tælling af svømmetag, kadence og type
 • Automatiske intervaller
 • Dynamisk split tabel med tag, pace og varighed via apps

 

Cykling:

 • Bike POD kompatibel
 • Cadence Pod kompatibel
 • Bike Power (Watt) Bluetooth SMART - gennemsnit og maximum
 • Bike Power 3 s, 10 s, 30 s
 • Bike split og split på maximum power
 • Power distribution og grafer via app
 • Peak power kurve via app

Løb:

 • Foot POD kompatibel (giver bla stride, og løbe kadence)
 • Foot POD kan bruges til at logge data indendørs på løbebånd
 • Intergreret FusedSpeed GPS accelerometer - designet til løb - medfører bla. at den måler og giver meget nøjagtig hastighed og pace information.
 • Ghost Runner - via app
 • Marathon End Time estimator - via app

Multisport:

 • Triathlon profil; Svømning-T1-Cykling-T2-Løb
 • Mulighed for at sætte mulisport profiler op på forhånd
 • Bluetooth SMART support til PODs
 • Sammenlign forskellige sportsgrene
 • Analyser hver sportsgren i multisport profilerne på Movescount efter endt træning
 • Interaktive kort og diagrammer til hver sportsgren/sektion af det enkelte træningspas i Movescount

 Enheder der er kompatibel med Suunto Movescount App:

 • iPad 3de generation og senere
 • iPad Mini/iPad Air
 • iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c/iPhone 5s
 • iPod touch 5de generation

 • Der kommer support til Android senere*

iPhone and iPad are trademarks of Apple Inc.

Ambit3 Peak og Ambit3 Sport supportere notifikationer fra iPhone/iPad på de følgende sprog: engelsk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, spansk and svensk.

Details
 • 1 stk Suunto Ambit3 Sport 
 • 1 stk Suunto Bluetooth SMART comfort pulsbælte
 • 1 stk. Suunto ambit PowerCable (Lader- og dataoverførsel via USB)
 • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)

(© Pulsure.dk 2017)

 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Suunto Ambit3 Sport Blue HR
Din bedømmelse