Stages Wattmåler - Cannondale Si HG 172,5 mm. DEMO

2016 modellen af det populære power meter gør det nemt at få præcist wattdata med dit Cannondale kranksæt.

Udsolgt
SKU
DEMO_22
Pris pr stk 4.099,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 5.399,00 DKK
Produktbeskrivelse

Dette er Cannondale versionen af den populære Stages wattmåler. Power meter enheden er bygget ind i en Cannondale Hollowgram pedalarm, som kan bruges på et eksisterende Cannondale kranksæt. Stages Wattmåler - Cannondale Si HG passer til alle Cannondale BB30 Hollowgram SI og Hollowgram SiSL2 kranksæt.

OBS: Pulsure.dk har som de eneste på markedet lavet en dansk monterings- og brugervejledning der medfølger i en trykt udgave.

Stages power meter er den mest elegante og prisvenlige wattmåler på markedet. Man slipper for at skifte kranksæt, eller pedaler og bruge avanceret værktøj. Stages Wattmåler Cannondale Si HG fungerer på den måde, at man blot udskifter den venstre pedalarm med en Stages Cannondale Si HG pedalarm. Wattmålerenheden er næsten ikke synlig og tilføjer kun 20 gram til cyklen! En super let og stilren løsning til at få pålidelige wattdata, som er en Tour de France vinder værdig. 
Dette en den nyeste version fra 2016.

Bemærk: DEMO MODEL - enheden har været ude at vende ved en kunde, som efter montering har konstateret forkert størrelse og leveret produktet retur. Den er som ny og i original emballage. 

Med Stages Wattmåler Cannondale Si HG får du:

 • Wattmåling med en nøjagtighed på ± 2%
 • Tilføjer kun 20 gram til cyklen
 • ANT+ og Bluetooth kompatibel med alle Garmin enheder, Suunto Ambit3 ure, Polar cykelcomputere, smartphones og meget mere!
 • Nem at montere og flytte fra cykel til cykel

 

OBS: Bogen "Watt - Træning og Konkurrence", som kan findes under tillægsprodukter, kan varmt anbefales til enhver som træner med wattmåler. Den er igennem mange år blevet anset som biblen indenfor watttræning og giver en udførlig guide til test, planlægning, træning og konkurrence med en wattmåler. 

Træn som Chris Froome og Team Sky
Team Sky og den dobbelte Tour de France vinder Chris Froome, som om nogen er kendt for at køre efter sine watt-tal, benytter Stages wattmåler til både træning og konkurrence. Team Sky's brug af Stages understreger pålideligheden og præcisionen i Stages powermeter og endda til en overkommelig pris!


Hvordan virker det?
Stages Wattmåler Cannondale Si HG fungerer faktisk meget simpelt. Man udskifter den venstre pedalarm på cyklen med Stages pedalarmen. I Stages Cannondale Si HG pedarmen er der indbygget en lille måleenhed som måler watt – den er kun synlig på indersiden af armen. 
Stages powermeter Cannondale Si HG sender wattdaten til en kompatibel cykelcomputer, pulsur eller smartphone. Den har som den eneste wattmåler på markdet både ANT+ og bluetooth signal, så den er kompatibel med faktisk alle enheder på markedet.
Stages Watt måler Cannondale har et indbygget accellerometer som altid måler kadencen uden magnet eller noget tilbehør monteret på cyklen. Stages sender kadence data sammen med wattdata til en kompatibel enhed.
Batteriskift er nemt selv at gøre, uden man skal afmontere enheden fra cyklen. Stages Wattmåler bruger et almindeligt CR2032 knapcellebatteri, som sættes i på indersiden af krankarmen. 
Når Stages Watt-måler skal opdateres, kan man gøres det trådløst via Stages app'en til smartphone, så man slipper helt for kabler og afmontering af enheden.

 

Wattmåling på venstre side – er det godt nok?
Stages måler kun watt på venstre side og beregner på den måde det samlede watttal. Dette kan vække bekymring over præcisionen hos nogle, men faktisk uden grund. Stages målinger på venstre side har vist sig at være lige så præcist som andre løsninger på markedet, som måler på begge sider. Det eneste man går glip af er balancen – altså fordelingen af watt i procent på hvert ben. Det er en måling som er svær at bruge til noget i praksis, da power-balancen er svær at ændre på – man gør sig jo ikke dårligere med højre ben fordi man eksempel træder 2% hårdere med venstre. 
Så længe enheden viser det samme hver gang, er den pålidelig at træne efter – i så fald er det lige gyldigt om den viser 10 watt mere eller mindre sammenlignet med et andet mærke, da alle mærker naturligvis måler en lille smule forskelligt.


Nem og hurtig montering
En af de indlysende fordele ved Stages power-meter frem for andre wattmålere er, at den er super nem at montere og flytte fra cykel til cykel. Montering kræver kun en almindelig unbrakonøgle. Man skifter simpelthen bare den eksisterende pedalarm med Stages krankarmen – noget der kan gøres på 5-10 min. Hvis man eksempelvis har både en sommer- og vinter-cykel er det derfor let at skifte rundt mellem forskellige cykler.

Pulsure.dk hjælper dig gerne med montering af Stages Ultegra 6800 på vores adresse i Horsens.

Se her hvordan man installerer Stages Wattmåler på cyklen

Se her hvordan man parrer Stages Wattmåler til en Garmin cykelcomputer

© pulsure.dk 2016

Details

Træningsfunktioner:

 • Præcision: ± 2%
 • Måleinterval (watt): 0-2500
 • Måleinterval (kadence): 20-220
 • Aktiv temperatur kompensator, for præcise målinger uanset udsving i vejret
 • Trådløs og magnetløs kadencemåling med det indbyggede accelleromter

 

 Tekniske specifikationer:

 • Vægt: tilføjer 20 gram til eksisterende pedalarm
 • Batteritype: CR2032 knapcellebatteri
 • Batterilevetid: +200 timer
 • Vandtæthedsklassifikation: IPX7
 • Kompatibel med: Cannondale Hollowgram SI  og Hollowgram SiSL2 kranksæt
 • ANT+ og Bluetooth Smart
 • Trådløs opdateringer via Stages app'en

 

Kompatibel med:

 • Software kompatibel: Strava, Training Peaks, Garmin Connect, Movescount, Polar Flow og mange flere
 • Er også kompatibel med ældre Shimano kranksæt, fx Shimano Dura-Ace 7900 10-speed (hvis man benytter en nyere 9000 kæde).
 • Alle Garmin enhder som understøtter watt
 • Polar V800, M450 og V650
 • Suunto Ambit3 ure
 • Wahoo Elemnt
 • Mio Cyclo 505

© pulsure.dk 2016

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Stages Wattmåler - Cannondale Si HG 172,5 mm. DEMO
Din bedømmelse