Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Wahoo - Pulsbælter til SmartPhone

Wahoo har med deres TICKR serie et unikt udvalg af brystsendere til træning med smartphones. Er du i tvivl om hvilken version der er den rigtige, eller om den passer til netop din telefon, så kontakt os gerne på salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074

1 vare

Faldende orden
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Wahoo er et amerikansk firma som startede med at lancere træningsrelaterede produkter til primært iPhone. Wahoo var fx. de første som via en ANT+ adapter (FIsica Key) gav mulighed for at tilslutte et brystbælte til en iPhone 3, 3g og 4 - det var før iPhone fil bluetooth 4.0 indbygget som idag er standarden for kommunikation med eksterne enheder for alle producenter af smartphones. 

Wahoo har løbende udviklet sin porteføjle af produkter, og har nu produkter som TICKR, RFLKT, ELEMNT, KICKR som deres bedst sælgende produkter.

Udgangspunktet for Wahoo er forsat at alle deres produkter skal kunne tilkobles en iPhone, men de har også udvidet deres funktionalitet, så man nu også kan koble deres produkter til android telefoner.

Pulsure.dk var de første i Danmark til at sælge Wahoo, og vi får vores produkter via den nordiske importør der er placeret i Sverige. Det giver os mulighed for altid at have varene på lager, ligesom evt. problemer (der er sjældne hos Wahoo) bliver løst hurtigt og effektivt.