Returforsendelser

Ønsker du at fortryde et køb foretaget på Pulsure.dk kan dette gøres indenfor 30 dage efter modtagelse af købet.

1. Kontakt Pulsure.dk på salg@pulsure.dk med dit ordrenummer.
2. Vi sender dig link til udskrivning af en returlabel (kræver printer), så du kan sende de ønskede produkter retur (Kun afsendelse fra DK-adresser)
3. BEMÆRK: Fri returfragt gælder ikke på køb under DKK 350,- (ex. fragt) samt hometrainere og smartbikes. I så fald skal du selv stå for at returnere produktet. 
4. Udfyld venligst vores retur seddel som fulgte med i den oprindelige forsendelse.
5. Når vi har modtaget produktet retur foretager vi en vurdering af produktet - 99% af vores kunder får det fulde beløb retur.
6. Inden for 3-7 hverdage efter vi har modtaget produktet retur, foretager vi en kreditering af beløbet på det betalingsmiddel der er brugt ved bestillingen.
7. Vær venligst opmærksom på at kreditering foretaget til betalinger der er lavet med Mastercard Credit, vil fremgå af den månedlige afregning på kortet.
8. Pulsure.dk tager jfr. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2 ikke levnedsmidler / energiprodukter retur

BEMÆRK:  Vi dækker forsendelsesomkostninger til returforsendelser (Kun DK-adresser) ved fremsendelse af en pakkelabel*. Fragtomkostninger der ikke på forhånd er aftalt med Pulsure.dk refunderes ikke.

* Fri returfragt gælder ikke på køb under DKK 350,- (ex. fragt) samt hometrainere og smartbikes. I så fald skal du selv stå for at returnere produktet.