Quad Lock Universal Bike Kit Version 2

Smart bike-kit til Quad Lock systemet, så man kan bruge det med en bred vifte af telefoner i ny og forbedret version

Udsolgt
SKU
QLK-BKE-UNI2
Ean
9348943000093
Pris pr stk 269,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 299,00 DKK
Produktbeskrivelse

Quad Lock Bike Kit - Universal Version 2, er en sampak løsning for dig der vil bruge din telefon som cykelcomputer med en af de mange cykel.apps på markedet. Pakken giver muligheder for at bruge systemet med andre telefoner end dem der i øjeblikket findes cases til. Du monterer bare adaptoren på bagsiden af et alm. telefoncover, monterer det medfølgende mount på cyklen ...og så er du kørende.

Med systemet får du demed også mulighed for at bruge det øvrige program af holdere i Quad Lock systemet - herunder sportsarmbåndet, bilholderen o.s.v. 

Har du en pulsmåler der er kompatibel med din telefon, har du dermed en seriøs cykelcomputer eller andet baseret på dit valg af tilbehør. Du kan i øvrigt finde pulsmålere til såvel Android, iPhone og andre telefontyper her i shoppen - se fx. Quad Lock HRM eller Wahoo TICKR.

Har du en telefon der ikke er omfattet af de cases som Quad Lock kan levere, er dette løsningen hvis der findes et serøst hardcase-cover til din telefon på markedet.

Universal Mount Version 2 fra Quad Lock kommer med en større og kraftigt selvklæbende bagside og monteres nemt på bagsiden af et telefoncover. Du skal blot sikre dig at coveret er et godt og stabilt af slagsen, sådan at din telefon sidder godt og sikkert fast i det.

Montage
Rengør omhyggeligt bagsiden af dit telefoncover og påmonter den selvklæbende adaptor midt på coveret - og vupti, så har du en holder der kan bruges til alt tilbehør fra Quad Lock. Og der er mange muligheder 

Universal Adaptor Version 2 fylder mere på bagsiden af dit cover - men du kan sagtens bruge det med din telefon til dagligt, sådan at det er nemt at skifte mellem de forskellige holdere ..fra sport til hverdag, i bilen eller lignende 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Quad Lock Universal Bike Kit Version 2
Din bedømmelse