Quad Lock Universal Mount

Smart mount til Quad Lock systemet, så man kan bruge det med en bred vifte af telefoner.

Udsolgt
SKU
QLA-UNI-2
Ean
9348943000703
Pris pr stk 129,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 149,00 DKK
Produktbeskrivelse

Quad Lock Universal mount giver muligheder for at bruge systemet med andre telefoner end dem der i øjeblikket findes cases til. Du monterer bare adaptoren på bagsiden af et alm. telefoncover - og får dermed mulighed for at bruge det brede program af holdere i Quad Lock systemet - herunder cykelmonteringen, sportsarmbåndet, bilholderen o.s.v. 

Har du en pulsmåler der er kompatibel med din telefon, har du dermed en seriøs løbecomputer, cykelcomputer eller andet baseret på dit valg af tilbehør. Du kan i øvrigt finde pulsmålere til såvel Android, iPhone og andre telefontyper her i shoppen - se fx. Quad Lock HRM eller Wahoo TICKR.

Har du en telefon der ikke er omfattet af de cases som Quad Lock kan levere, er dette løsningen hvis der findes et serøst hardcase-cover til din telefon på markedet. Du får dermed mulighed for at bruge din telefon til løb, cykling, fitness og lignende aktiviteter - og har samtidig hændene fri.  

Universal Mountet fra Quad Lock kommer med en kraftigt selvklæbende bagside og monteres nemt på bagsiden af et telefoncover. Du skal blot sikre dig at coveret er et godt og stabilt af slagsen, sådan at din telefon sidder godt og sikkert fast i det.

Montage
Rengør omhyggeligt bagsiden af dit telefoncover og påmonter den selvklæbende adaptor midt på coveret - og vupti, så har du en holder der kan bruges til alt tilbehør fra Quad Lock. Og der er mange muligheder - se nedenstående video:Universal Adaptoren fylder ikke ret meget på bagsiden af dit cover - og du kan sagtens bruge det med din telefon til dagligt, sådan at det er nemt at skifte mellem de forskellige holdere ..fra sport til hverdag, i bilen eller lignende 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Quad Lock Universal Mount
Din bedømmelse