Quad Lock Sports Armband

Armbånd med det geniale klik-system fra Quad Lock til løb, fitness m.m.

Lagerstatus: Ikke på lager

249,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 299,00 DKK • Detaljer

  Quad Lock Sports Armband er en genial løsning for dig der bruger din telefon til løb, fitness og lignende. Der findes mange holdere til armen på markedet, men ingen som denne. For med det smarte klik-system kan du nemt tage telefonen af undervejs og tjekke dine data. Quad Lock gør det meget nemmere at bruge en sports-app til træningen - og telefonen sidder sikkert på din arm.

  Pakken
  Denne pakke indeholder kun armbåndet med Quad Lock kliksystemet og er beregnet som ekstraudsyr hvis du i forvejen har en Quad Lock Case til din iphone 4S, 5-serie eller Samsung Galaxy S4 (se andet steds på hjemmesiden). Efterhånden som der kommer nye telefoner af de mest populære mærker, vil programmet blive udbygget.

  Præsentation


  Muligheder
  Quad Lock systemet tilbyder dig hidtil usete muligheder for anvendelse af din telefon - herunder som løbecomputer (evt. med et pulsbælte) med dette armbånd. Grundpillen i systemet er den unikke Quad Lock Case, som er et smart cover til din telefon med et specielt låsesystem på bagsiden. Quad Lock Case passer på et stort program af forskellige holdere til brug ved sport, fritid og i hjemmet ...og det kan udbygges efter behov.

  Findes der ikke en Quad Lock Case til din telefon, er der stadig gode muligheder for at få glæde af Quad Lock systemet, da der også findes et universal mount, som kan påmonteres på andre typer af covers. Se andet steds på hjemmesiden. 

  OBS: En del telefoner er ikke specelt glade for vand og skal du bruge fx. din iPhone udendørs, anbefaler vi at du tilkøber en Quad Lock Poncho som er et smart overtræk til din Quad Lock Case. 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Quad Lock Sports Armband

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  • 1 stk. Quad Lock Armband

  OBS: Quad lock Case medfølger ikke