Quad Lock Car Mount 2

Bilholder til montage af Quad Lock Case i forrude eller på instrumentbrædt i bilen.

Lagerstatus: Ikke på lager

449,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 499,00 DKK • Detaljer

  Quad Lock Car Mount 2 er en gedigen holder til montage indvendig på forruden eller evt. på instrumentbrættet i bilen, så du kan udnytte din Quad Lock Case og det geniale låsesystem til fulde.

  De fleste moderne smartphones er udstyret med navigation - eller du har måske en app fra fx. Garmin - og med denne holder i kombination med Quad Lock Casen bliver det en leg at klikke telefonen fast i bilen. Selv om du ikke nødvendigvis bruger telefonen til navigation, er dette bilsæt også en handy løsning, hvor telefonen sidder sikkert og godt i holderen, når den lades - så du kan se om der kommer beskeder, opringninger m.m.

  Quad Lock Car Mount er fremstillet i en rigtig god kvalitet, med en effektiv sugekop og kommer ligeledes med et underlag med en god klæber, så du kan montere din holder andetsteds end i forruden. Kliksystemet er lavet så du kan vinkle holderen og fastspænde den, så den bliver i den rigtige stilling - og det unikke system gør at du kan klikke telefonen fast både i vandret og lodret stilling.

  Holderen passer til alle cases fra Quad Lock samt selvfølgelig også til Quad Lock Universal Mount, som kan monteres på beskyttelsescovers fra andre producenter.

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Quad Lock Car Mount 2

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  • 1 stk. Quad Lock Car Mount med sugekop
  • 1 stk. underlag med stærk klæber