Quad Lock Bike Kit iPhone 6/6S Plus

Cykelmontering incl. cover, klikmount og poncho til iPhone 6 Plus/6S Plus

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
QLK-BKE-I6PLUS
Ean
9348943000079
Nu pr. stk 349,00 DKK Før 449,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 499,00 DKK
Produktbeskrivelse

Med dette Bike Kit kan du nemt og sikkert montere din iPhone 6/6S Plus på cyklen. Alt hvad du behøver for at fastgøre din iPhone til din cykel eller motorcykel er inkluderet i sættet.

Quad Lock Bike Kit til iPhone 6/6S Plus  indeholder:

  • 1 x Quad Lock Case
  • 1 x Quad Lock Poncho
  • 1 x Quad Lock Bike Mount PRO
  • 2 x Store monterings o-ringe
  • 2 x Små monterings o-ringe
  • 2 x Kraftige nylon strips

Få mest muligt ud din iPhone med det unikke Quad Lock monteringssystem. Med en af de mange gode cykel-app's installeret bliver din iPhone 6/6S Plus en kraftfuld cykelcomputer - og det unikke Quad Lock Cover med tilhørende bikemount, sørger for at din telefon sidder sikkert på frempinden. Den medfølgende poncho sørger for at holde telefonen tør når det regner - og du kan selvfølgelig betjene telefonen selv om det er monteret. 

Quad Lock er et smart og enkelt, letvægts- smartphone monteringssystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er utroligt robust, brugervenligt og ikke mindst sikkert at anvende.

Med den patenterede klik-mekanisme kan du hurtigt montere din mobil, og være sikker på, at den bliver siddende, hvor den skal.

Du kan bruge fx. Wahoo pulsbælter, speed- og kadence-sensorer med din iPhone 6 Plus, så du får alle de ønskelige data på din iPhone 6/6S Plus, når du bruger den til cykling. Se tilkøbsprodukterne øverst på siden, hvor der gives rabat når du køber tilbehøret sammen med denne pakke.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Quad Lock Bike Kit iPhone 6/6S Plus
Din bedømmelse