Quad Lock Bike Kit iPhone 6/6S

Cykelmontering incl. cover, klikmount og poncho til iPhone 6/6S

Udsolgt
SKU
QLK-BKE-IP6
Ean
9348943000031
Pris pr stk 399,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 499,00 DKK
Produktbeskrivelse

Med dette Bike Kit kan du nemt og sikkert montere din iPhone 6 eller 6S på cyklen. Alt hvad du behøver for at fastgøre din iPhone til din cykel eller motorcykel er inkluderet i sættet.

Quad Lock Bike Kit til iPhone 6 indeholder:

  • 1 x Quad Lock Case
  • 1 x Quad Lock Poncho
  • 1 x Quad Lock Bike Mount PRO
  • 2 x Store monterings o-ringe
  • 2 x Små monterings o-ringe
  • 2 x Kraftige nylon strips

Få mest muligt ud din iPhone med det unikke Quad Lock monteringssystem. Med en af de mange gode cykel-app's installeret bliver din iPhone 6 en kraftfuld cykelcomputer - og det unikke Quad Lock Cover med tilhørende bikemount, sørger for at din telefon sidder sikkert på frempinden. Den medfølgende poncho sørger for at holde telefonen tør når det regner - og du kan selvfølgelig betjene telefonen selv om det er monteret. 

Quad Lock er et smart og enkelt, letvægts- smartphone monteringssystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er utroligt robust, brugervenligt og ikke mindst sikkert at anvende.

Med den patenterede klik-mekanisme kan du hurtigt montere din mobil, og være sikker på, at den bliver siddende, hvor den skal.

Du kan bruge fx. Wahoo pulsbælter, speed- og kadence-sensorer med din iPhone 6, så du får alle de ønskelige data på din iPhone 6, når du bruger den til cykling. Se tilkøbsprodukterne øverst på siden, hvor der gives rabat når du køber tilbehøret sammen med denne pakke.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Quad Lock Bike Kit iPhone 6/6S
Din bedømmelse