Quad Lock Bike Kit Galaxy S4

Super smart cykelmontering til Samsung Galaxy S4. Et godt cover samt bike mount.

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
QLK-BKE-SG4
Ean
680569402059
Pris pr stk 399,00 DKK
Produktbeskrivelse

Quad Lock Bike Kit til Samsung Galaxy S4 er er en samlet pakke med en lækker case til telefonen, med det unikke Quad Lock system på bagsiden, samt et seriøst monterings-sæt til cyklen.

Quad Lock systemet består først og fremmest af den lækre case der er lavet som en kombination af hård plast på bagsiden samt en blødere yderskal der beskytter telefonen rigtig godt. Denne er grundelementet i systemet som kan udbygges efter behov med diverse holdere til sport, fritid og brug i hjemmet.

I denne cykel-pakke får du den smarte Case samt en rigtig god holder til cyklen, hvormed din telefon kan monteres på såvel frempind samt styret. Det unikke låsesystem gør at din telefon sidder godt fast under alle forhold - og ønsker du at bruge din telefon til cykling, evt. med en af de mange gode apps på markedet, er dette den optimale løsning.

Samsung Galaxy S4 er med den nyeste firmware kompatibel med Bluetooth Smart pulsbælter - og der findes selvfølgelig også et sådan fra Quad Lock, så du kan får endnu mere udbytte af din telefon til sport. Dette kan tilvælges under tilkøbsprodukter i toppen af dette produktark. 

Mange brugere af Samsungs absolutte topsælger er hidtil gået forgæves, når de har villet anvende deres telefon til sport og anden aktivitet - men med Quad Lock systemet er dette et overstået kapitel ...det er seriøse produkter som leveres fra Australske Quad Lock.

Apps
Der findes en lang række apps på markedet til sportsbrug og vi vil ikke anbefale en enket frem for andre. Men tag et tjek i Google Play og se hvad du kan finde til netop din tlefon. Danske Endomondo er dog en af de mest populære apps og bruges af mange sportsfolk og motionister - men som sagt findes der et bred udvalg og det kan godt betale sig at tjekke lidt op på dem inden du beslutter dig.

Ekstraudstyr
Som sagt findes der et bredt udvalg af holdere til systemet - herunder en amholder til løb, en bilmontering, holdere til hjemmet m.m. - og systemet udbygges løbende. Kvaliteten er rigtig høj og man føler sig på sikker grund, når man lader Quad Lock holde sin telefon fast til forskellig brug. 

Details
  • 1 stk. Quad Lock Case til Galsxy S4
  • 1 stk. Quad Lock Bike Mount
  • Diverse gummi-ringe samt strips til montage 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Quad Lock Bike Kit Galaxy S4
Din bedømmelse