Tour De France 2018 - Etape 5

Tour De France 2019 

Etape 5 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

5. etape er den hidtil mest kuperede etape i årets Tour. Det er en etape som er god for udbryderne og der er mange bjergpoint på spil. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvem er i bjergtrøjen etapen?

På de 4 første etaper af touren har man samlet kunne indsamle 12 bjergpoint, hvis man er kommet først over samtlige stigninger. På dagens etape er der 14 point at hente, hvis man krydser de 4 kategoriserede stigninger først, og det er derfor meget sandsynligt, at bjergtrøjen skifter skuldre i dag. 
Dagens etape indbyder til udbrud, og der er helt sikkert mange ryttere i feltet, som har et godt øje til bjergtrøjen. Etapens afslutning er dog forholdsvis flad, så det er stadig sandsynligt at et større felt kommer samlet til mål, hvor de mest hårdføre sprintere som Michael Matthews og Peter Sagan skal kæmpe om etapesejren. 

 

Favoritterne
For at finde favoritterne til at bære bjergtrøjen efter etapen, skal man starte med at finde nogle ryttere, som er dygtige til og ivrige efter at komme med i udbruddet, hvor bjergpointene bliver fordelt. 
Et oplagt bud må være sidste års suveræne vinder af bjergtrøjen, Julian Alaphilippe, som igen i år har haft en fantastisk sæson. Hvis han sidder i udbruddet, er der ikke mange ryttere, som kan slå ham i spurten om pointene. 
Blandt andre gode ryttere som er kendte for at tilbringe hundredevis af kilometer i udbrud dag ind og dag ud i de store løb kan nævnes Giulio Ciccone, Alessandro De Marchi, Thomas De Gendt, Lilian Calmejane, Nicolas Edet og Stephane Rosetto.

Pulsure.dks vinderbud: Julian Alaphilipe

Pulsure.dks joker: Lilian Calmejane

Dagens præmie: Garmin Varia RTL511 Radar
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om en Garmin Varia RTL511 Radar baglygte. 

Varia RTL511 baglygten er en intellligent cykellygte med indbygget Radar, som kan registrere, når der kommer biler bagfra og advare om det direkte på en Garmin cykelcomputer. Baglygten kan registrere biler op til 140 meter væk, og hvis man har en kompatibel Garmin cykelcomputer, vil man få vist bilen nærme sig i siden af displayet. Lygten justerer også lysstyrken, så den passer til trafikken. 

Se og køb Garmin Varia RTL511 Radar her: