Tour De France 2018 - Etape 13

Tour De France 2019 

Etape 13 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

13. etape byder på Tourens første individuelle tidskørsel. 27,2 km. skal tilbagelægges i kampen mod uret, og set med danske briller har vi et par gode bud på en topplacering. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvilken placering får Søren Kragh Andersen på etapen?

Dagens enkeltstart er faktisk forholdvis hård, da der er mindst to halvhårde bakker undervejs. Det er ikke decideret bjerge, men mindre stigninger som er med til at bryde den berømte rytme på enkeltstarten. 
Kampen om etapesejren kommer til at stå mellem enkeltstartsspecialisterne og de bedste klassementsryttere. Enkeltstartsspecialisterne vil dog have den store fordel, at de har kunne slappe af på de foregående etaper, for at være 100% klar til enkeltstarten. 

 

Søren Kraghs chancer
Søren Kragh er en rigtig dygtig enkeltstartsrytter! I 2018 og 2019 har han kørt 8 individuelle enkeltstarter. I 6 ud af de 8 enkeltstarter har han kørt sig i top 5, så det er en meget imponerende statistik. Senest er han blevet nr. 3 og nr. 4 på de to enkeltstarter i Schweiz Rundt lige inden Tour de France, hvor han slår prominente ryttere som Rohan Dennis og Geraint Thomas. Ved sidste års Tour de France blev han nr. 5 på den lange enkeltstart. 

Vi tror på, at Søren kan gentage den flotte 5. plads fra sidste års Tour. Som en lille bonus spår vi Kasper Asgren til at køre meget tæt op med Søren Kragh. 

Pulsure.dks bud på Søren Kragh Andersens placering: 5

Dagens præmie: Garmin Fenix 5X Plus
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et Garmin Fenix 5X Plus ur.  

Det er en af de helt store præmier vi har på højkant denne gang, nemlig Garmin suveræne topmodel indenfor multisport og outdoor. Der findes ikke et ur, som kan mere end Fenix 5X Plus Sapphire. Uret har indlæst europakort, navigation, indbygget musikafspiller med Spotify, kontaktløs betaling, pulsmåler og sportsfunktioner til alle tænkelige sportsgrene lige fra triathlon, løb og cykling til svømning, golf og skiløb. 

Se og køb Garmin Fenix 5X Plus her: