Tour De France 2018 - Etape 6

Tour De France 2018 

Etape 6 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

6. Etape af årets Tour byder på afslutning på den efterhånden legendariske Mur de Bretagne. Det er en etapeafslutning for de explosive puncheurs, og derfor lyder vores spørgsmål til dagens etape:

Hvilken placering får Peter Sagan på dagens etape?

Dagens etape etape byder på 181 lettere kuperet kilometer med afslutning på den berygtede Mur de Bretagne. De sidste 19 km. af etapen er interessante, da rytter skal over “Muren” to gange - 1. gang med 19 km. til mål og 2. Gang som afslutning. Stigningen op mod mål er 2 km. lang og stiger med 6,9% i gennemsnit, så det er ikke en stigning for de små bjergryttere. Den ligger godt til de mere explosive typer, som kører stærkt op ad korte stigninger og afslutter godt.

Peter Sagan er en af favoritterne til etapesejren, men han er ikke alene om det. Ryttere som Alejandro Valverde, Julian Alaphilippe, Michael Matthews, Philippe Gilbert, Adam Yates og Van Avermaet er også seriøse bejlere til sejren. 

Vi tror på en podieplacering til Sagan, men han får svært ved at slå Alaphilippe, som er ekspert i afslutninger som denne.

Pulsure.dks bud på Peter Sagans placering : Nr. 2

Dagens præmie: Garmin Forerunner 935

Der er et Garmin Forerunner 935 multisportsur på højkant i dagens konkurrence.

Forerunner 935 er Garmins topmodel i den triathlon-målrettede Forerunner-serie. Uret har indbygget pulsmåler, stærkt GPS, barometrisk højdemåler, lang batterilevetid og tonsvis af fede multisportfunktioner samt avancerede træningsfunktioner.  

 

Se og køb Garmin Forerunner 935 her: