Tour De France 2018 - Etape 3

Tour De France 2018 

Etape 3 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

3. Etape af årets Tour byder på en holdtidskørsel på 35,5 km. Det er en etape hvor der bliver kørt uhyggeligt stærkt, og vores spørgsmål til dagens etaper lyder derfor:

Hvad bliver gennemsnitshastigheden for vinderne på dagens etape?

Dagens etape byder på 35,5 relativt flade kilometer. Det er første slag i kampen om det samlede klassement, og vi skal forvente at se hold som Sky, BMC og Sunweb kæmpe om sejren.


 

Gennemsnitshastigheden kan man få et godt praj om, hvis man kigger på 3. etape af dette års Critérium du Dauphiné, som lige netop bød på en 35 km. lang holdtidskørsel som opvarmning til Touren. Her vandt Team Sky med en gennemsnitsfart på vanvittige 57,4 km/t.
Etapen i Touren har en smule flere højdemeter, men til gengæld møder holdene en tand stærkere op, og rytterne må forventes at være i en lille smule bedre form. Derfor gætter vi på, at gennemsnitsfarten bliver meget lig den vi så i Dauphiné.

Pulsure.dks bud på gennemsnitshastigheden for vinderholdet: 57,4 km/t.  

Dagens præmie: Garmin Edge 1030 Bundle

Til den der gætter rigtigt på dagens spørgsmål, eller den der kommer tættest på, venter der en lækker Garmin Edge 1030 Bundle cykelcomputer. Det er Garmins suveræne topmodel, som har alle tænkelige funktioner, en cykelcomputer kan have.
Den store flotte touch skærm kan vise hundredvis af datafelter, kort, navigation og fortælle om watt og intervaller.
I Bundle pakken medfølger, udover cykelcomputeren, også et pulsbælte, en kadencesensor og en speedsensor.

Se og køb Garmin Edge 1030 her: