Tour De France 2018 - Etape 12

Tour De France 2018 

Etape 16 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

16. Etape er efter løbets anden hviledag, hvor der venter rytterne 218 udfordrende kilometer. Finelestigningen Col du Portillon er en jævn stigning, hvor vi vil kunne se rytterne der kommer bedst ud af hviledagen kan gøre en forskel.
Etapen er lettere kuperet og går op og ned over hele dagen. Får vi et større udbrud afsted med den hårde kerne, som for alvor vil køre cykelløb, kan vi sagtens se et udbrud holde hjem. Bliver løbet kørt forfra vil det kunne blive en hård etape med en høj gennemsnitsfart.

Derfor er dagens spørgsmål:

Hvad bliver gennemsnitsfarten for vinderen af etapen?

Dagens etape er 218 km og går op og ned hele dagen. Etapen byder på 4 kategoriserede  stigninger, men derudover også en masse små “rynker” der skal passeres.
Det er både sandsynligt at et udbrud holder hjem, men også at favoritterne kommer til at kæmpe om sejren.
Vi er nu ved at være så langt i løbet, så rytterne efter Team Sky i klassementet er nødt til at prøve noget. Derfor vil det ikke være utænkeligt at se ryttere som Fuglsang, Dumoulin, Quintana eller Valverde forsøge sig langt udefra.

Etapens gennemsnitsfart afhænger selvfølgelig af hvor friske og angrebslystne rytterne er. Vi tror dog på at første halvdel af etape køres i jævnt tempo, hvorefter der i sidste halvdel åbnes op.

Pulsure.dks bud på gennemsnitsfarten: 40,5 km/t

Dagens præmie: Garmin Vivoactive 3 Rose Gold

Garmin Vivoactive 3 Rose Gold er et meget alsidigt ur med indbygget GPS, optisk pulsmåler, tonsvis af sportsprofiler og aktivitetsmåler i et smukt feminint design. 
Uret kan bruges til stort set alle aktiviteter og egner sig også perfekt som hverdagsur med en omfattende aktivitetsmåling 24/7 samt mange smart watch funktioner, herunder mails, vejrudsigt, kalender osv. Uret har et flot touch display i farver, som står klart selv i skarpt sollys. 

Se og køb Garmin Vivoactive 3 Rose Gold her: