Giro 2018 - Etape 1

Tour De France 2018

Etape 1 Konkurrence

Tour de France konkurrence - 1. etape

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link: indsæt link

Dette års Tour de France skydes i gang lørdag d. 7. Juli med en flad etape langs den franske vestkyst. Vores spørgsmål til dagens etaper lyder:

Hvem vinder etapen?

Etapen byder på 201 relativt flade kilometer langs kysten. Udover hæder og ære for en etapesejr er der også en gul førertrøje som bonus, til rytteren der krydser stregen først. Det er derfor en af de vigtigste etaper overhovedet for sprinterne, som sjældent får mulighed for, at bære en førertrøje i de store Grand Tours. Ingen af de store sprintere ønsker at misse denne mulighed, så der er meget usandsynligt, at etapen ender i alt andet end en massespurt.

Favoritterne til dagens etapevinder skal findes blandt de hurtigste sprintere. Feltet tæller ryttere som Marcel Kittel, Andre Greipel, Mark Cavendish, Dylan Groenewegen, Fernando Gaviria, Arnaud Démare, Alexander Kristoff, Peter Sagan og naturligvis danske Magnus Cort.

Pulsure.dks vinderbud: Dylan Groenewegen

Pulsure.dks joker: Magnus Cort

Dagens præmie: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire

Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et af Garmins nyeste ure - topmodellen Fenix 5 Plus med Sapphire glas.

Den forbedrede Plus version af Fenix 5 har fået fede nye funktioner som eksempelvis fuldt europakort med navigation, indbygget MP3 afspiller, kontaktløs betaling og mere! Dette er et af de suverænt fedeste ure på markedet, som kan bruges til alle former for aktiviteter og til hverdag.

“Indsæt produkt her”