Proviz Reflect 360 Løbejakke Dame

Proviz Reflect 360 løbejakken er en 100% reflekterende løbejakke i lækkert åndbart materiale, som bliver selvlysende når lys fra eksempelvis biler rammer den. 

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
PV1062-kon
Priser fra 739,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 899,00 DKK

Produktbeskrivelse

Proviz Reflect 360 Løbejakke til Damer er en innovativ og unik løbejakke i 100% reflekterende materiale. Det betyder at jakken bliver selvlysende som én stor refleks, når lys fra eksempelvis biler rammer den. Der er indarbejdet flere millioner små glasperler i materialet som lyser op og reflekterer alt lys, der rammer jakken, så man altid er sikker på at blive set i trafikken. Om dagen eller når lys ikke rammer jakken, ligner den blot en normal grå løbejakke. 
Udover de fantastiske sikkerhedsegenskaber er der tale om en løbejakke i højeste kvalitet. Den er lavet i meget let og åndbart materiale og har windbreak foran, som beskytter mod den kolde vind. 

Bemærk - størrelser! 
Vi anbefaler dig at gå én størrelse op ift. den størrelser, du normalt bruger. 
Bruger du nornalt størrelse medium i cykeljakke, anbefaler vi dig at vælge størrelse large i Proviz jakken. 

Med Proviz Reflect 360 Løbejakke Dame får du:

  • 100% reflekterende og selvlysende i direkte lys
  • Åndbart materiale
  • Perforeret paneler på ryggen, siderne og under arme for let at slippe af med varme
  • Wind Break
  • Blødt bomuldsfor øger luftcirkulationen og forhindrer det yderste lag i at røre kroppen. 

Forsiden af jakken har wind break materiale som stopper den kolde vind og siden, ryggen og under armene er dækket af tyndt materiale, som øger luftcirkulationen. På trods af de lækre materialer er jakken stadig meget let. 

Vi anbefaler Proviz Reflect 360 Løbejakken til løb både forår, efterår og vinter. Jakken kan med fordel bruges når det er mørkt, men kan også sagtens bruges om dagen, hvor den bare ligner en almindelig grå løbejakke.  Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Proviz Reflect 360 Løbejakke Dame
Din bedømmelse
Størrelsesguide