Proviz Reflect 360 Cykeljakke Herre

Proviz Reflect 360 cykeljakken er en 100% reflekterende cykeljakke i lækkert åndbart materiale, som bliver selvlysende når lys fra eksempelvis biler rammer den.

Vælg variant for at se lagerstatus
På lager
SKU
PV632-kon
Priser fra 739,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 899,00 DKK

Produktbeskrivelse

Proviz Reflect 360 Cykelejakke til Herre er en innovativ og unik cykeljakke i 100% reflekterende materiale. Det betyder at jakken bliver selvlysende som én stor refleks, når lys fra eksempelvis biler rammer den. Der er indarbejdet flere millioner små glasperler i materialet som lyser op og reflekterer alt lys, der rammer jakken, så man altid er sikker på at blive set i trafikken. Om dagen eller når lys ikke rammer jakken, ligner den blot en normal grå cykeljakke. 

Udover de fantastiske sikkerhedsegenskaber er der tale om en vandtæt Cykeljakke i højeste kvalitet. Den er lavet i meget let og åndbart materiale og har indbygget ventilation på hele kroppen samt windbreak foran, som beskytter mod den kolde vind. 

Bemærk - størrelser! 
Vi anbefaler dig at gå én størrelse op ift. den størrelser, du normalt bruger. 
Bruger du nornalt størrelse medium i cykeljakke, anbefaler vi dig at vælge størrelse large i Proviz jakken. 

Med Proviz Reflect 360 Cykeljakke Herre får du:

  • 100% reflekterende og selvlysende i direkte lys
  • Åndbart materiale
  • Mulighed for at åbne ventilationskamre med lynlås for forsiden
  • Wind Break
  • Vandtæt
  • Blødt bomuldsfor øger luftcirkulationen og forhindrer det yderste lag i at røre kroppen. 
  • Blød krave i fleece
  • Indvendig brystlomme og stor lomme på ryggen

Reflect 360 Cykelejakke er spækket med lækre detaljer. De to lynlåse foran på jakken åbner en ventilation som køler kroppen og leder luften ud igen i siden og på bagsiden af jakken - det gør at den også sagtens kan bruges når det ikke er vinter. 
Jakken har en invendig brystlomme samt en stor lomme på ryggen med lynlås, så man kan medbringe telefon, ekstra slanger, værktøj osv. Jakken er justérbar i rundt om livet og i ærmerne, så den kan tilpasses individuelt. 
Det bløde bomuldsfor på indersiden af jakken er med til at transportere sveden væk fra kroppen, samt sikre at det yderste wind break lag ikke er i direkte kontakt med huden. 
Cykeljakken vejer cirka 500 gram, så er du på jagt efter en lettere jakke, som både kan bruges til cykling og løb, kan Proviz Reflect 360 løbejakken på kun 170 gram også være en mulighed-  Se den her 

Vi anbefaler Proviz Reflect 360 Cykeljakken til cykling både forår, efterår og vinter. Jakken kan med fordel bruges når det er mørkt, men kan også sagtens bruges om dagen, hvor den bare ligner en almindelig grå cykeljakke. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Proviz Reflect 360 Cykeljakke Herre
Din bedømmelse
Størrelsesguide