Polar V800 Sort HR

Polars fede topmodel - perfekt til alt slags multisport, specielt triathlon inkl. H7 pulsbælte

Udsolgt
SKU
90047438
Ean
725882005416
Pris pr stk 2.649,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.699,00 DKK
Produktbeskrivelse

Med Polar V800 tager Polar et afgørende skridt i kapløbet om det bedste multisport ur på markdet. I stedet for at bygge videre på en eksisterende model, har Polar rystet posen og startet helt forfra med et blankt stykke papir. Målet har helt klart været nyskabelse og arbejdet har ikke været forgæves, for Polar V800 er det mest spændede produkt som Polar har lanceret i over 10 år.

Denne version af Polar V800 er incl. en Polar H7 Bluetooth pulsmåler (HRM) - Der findes også en version uden pulsmåler (KLIK HER) , hvis du allerede har en Polar H7 pulsmåler liggende på træningshylden.

Polar har formentlig skelet til både Garmin 910XT og Suunto Ambit 2, men har stadig holdt fokus på Polar's kernekompetence - nemlig selve puls- og træningsdelen, hvor specielt Garmin ofte tilbyder lidt mere gadget relaterede funktioner.

For dig som gerne vil have et hurtigt overblik over hvad Polar V800 tilbyder fede funktioner, kommer her en hurtig oversigt over de vigtiste ting:

 • Pulsmåling under svømning
 • Svømmefunktioner (indendørs- og udendørs)
 • Barometrisk højdemåler
 • Bluetooth Smart (4.0) kompatibel
 • POI Navigation
 • Wattmåler support (Bluetooth 4.0)
 • Aktivitetsmonitor (ala Polar Loop)
 • Egne multisports events
 • Preload af satellitpositioner
 • Dansk sprog i display

Derudover indeholder uret en LANG række andre spændende ting - læs gerne nedenstående beskrivelse af uret, eller se funktionslisten under fanebladet "funktioner".

Lidt teknisk info
Polar V800 er lavet i aluminium med en kappe i rustfrit stål. Knapperne er ligeledes lavet i aluminium og oser af god kvalitet når man trykker på dem. Displayet er i sort/hvid med et 128x128 pixel´s display. Der kan være op til 4 datafelter på displayet af gangen. Polar V800 kan lagre 99 timers træning (GPS og Pulsdata) og GPS chippen er leveret af SiRFstar. Uret vejer 79gram og er 12.7mm tykt. Batteriet er på 350 mAh. Uret er udstyret med vibratoralarm og barometrisk højdemåler. 

Multisport
Polar V800 er et "ægte" multisportsur, hvor man naturligvis skifte mellem flere sportsgrene, uden at stoppe uret. Du er ikke bundet af Polar´s  ideer om hvordan opsætningen skal være, idet du kan lave din helt egen opsætning. Du kan lave den traditionelle Svøm/T1/Cykling/T2/Løb opsætning men deltager du fx. i et adventure race, kan du lave en løb/cykel/svøm/kajak opsætning, og du kan mellem hver event indsætte en T-zone - Valget er dit, som det bør være i et ægte multisportsur.

Pulsmåling i vand
Som det første multisportsur med GPS, tilbyder Polar V800 pulsmåling under vandet. Med den medfølgende Polar H7 sender, kan uret modtage både et Bluetooth 4.0 signal (over vand), såvel som et kodet 2.4GhZ signal, der kan sendes gennem vandet. Polar er den første producent som tilbyder denne feature, og som triathlet er det en utrolig vigtigt at kunne træne efter sin puls - også i vandet.

Med Polar H7 senderen, kan en evt. træner på kanten også følge med i pulsen, når man holder pause. Men en iPad Air (eller nyere) og appén "Polar Team", kan en træner overvåge op til 40 personer på samme app som benytter Polar H7 bæltet. Hvert bæltet kan kodes sammen med et navn, som så giver træneren et unikt overblik (Bemærk dog at Bluetooth delen kun virker når senderen er over vandet).

Preload af GPS placering
De fleste brugere af et GPS baseret træningsur, har prøvet at stå og vente på at få en brugbar satellit forbindelse. Det skulle med den nye "Satellite Pre-caching" funktion være en saga blot.

Funktionen virker ved at uret beregner hvor alle satelitter befinder sig de næste 3 dage - På den måde ved uret præcist hvor den skal "kigge" efter satellitterne og resultater er at du i løbet af ganske få sekunder har et brugbart satellitfix.

Rent praktisk skal uret kobles til internettet via enten USB eller Bluetooth, og den beregner automatisk 3 dage frem i tiden hver gang du har oploadet et træningspas, eller hentet et program eller data til uret. Kommer du ud over de 3 dage, vil det tage "normal" tid for uret og finde de satellitter det skal bruge.

Navigation
Som det første Polar ur nogensiden tilbyder Polar V800 en mulighed for "simpel" navigation. Der er ikke kort i Polar V800, men der kan laves en rute i Polar Flow som kan følges via en stregtegning på displayet. Det kaldes "brødkrumme" navigation, hvilket også betyder at der kan navigeres til et specifik punkt (POI).

Denne funktion giver også mulighed for brugeren at konkurrere med sig selv på tidligere afviklede ruter med funktionen "Race-Pace". Det er dog ikke kun tidligere ruter man kan træne imod, idet man også kan enten sætte et specifikt pace som skal følges.

Heart-Touch
Heart Touch er egentlig en gammel Polar funktion, men i Polar V800 har Polar udvidet det, og gjort den fuldt brugerbestemt. Oprindelig bestod funktionen i at baggrundslyset tændte automatisk, når man holdt uret op til brystsenderen - en smart og nem funktion når man skulle se uret i mørke. I Polar V800 kan man selv bestemme hvilken funktion bevægelse skal have - dvs. du kan selv vælge om lyset skal tændes, om du vil tage en lap eller skifte skærmvisning.

Aktivitetsmonitor
Polar har i 2014 haft stor succes med deres aktivitetsarmbånd Polar Loop og i Polar V800 har Polar indbygget en lang række af de funtioner som også findes i Polar Loop. V800 kan således overvåge din daglige aktivitet, antal skridt, søvn og kalorieforbrug. V800 opfanger selv at du sover, så du behøver ikke trykke på nogen knapper, og uret kan selv skelne mellem søvn og inaktivitet. Uret tæller også dagens samlede kalorieforbrug - både ved daglig aktivitet såvel som træning.

Watt Måler
Polar har tidligere lanceret deres Look Keó Watt pedaler, og dem har de vidreudviklet med en Bluetooth 4.0 version - Har du et sæt at de oprindelige pedaler, så kan du for et mindre beløb få dem opgraderet. Polar V800 understøtter naturligvis Watt måling, og denne gang er man ikke bundet af at skulle købe Polar´s pedaler, men V800 understøtter alle Watt målere på markedet som understøtter Bluetooth 4.0 (eller nyere).

Bluetooth/Eksterne enheder 
Som tidligere nævnt, understøtter Polar V800 Bluetooth 4.0, hvilket umiddelbart er rigtig godt set af Polar, da markedet langsomt men sikker bevæger sig mod denne protokol til dataoverførsel mellem fitnessenheder. I forbindelse med lanceringen af V800, præsentere Polar også en Speed sensor og en cadencesensor til cykling, såvel som en fodpod til løb. Speed- og kadencesensoren giver fx. også mulighed for at sende data til en iPhone 4s eller nyere, således at et sæt med disse 2 også kan bruges hvis man benytter sin iPhone som cykelcomputer.

Mange brugere er meget fokuseret på GPS, men faktisk er en fodpod et utrolig nyttigt redskab til optimering af sin løbetræning. Med både løbekadence, løbeindex og skridtlængde får man en række data som hvis rigtigt brugt, kan være med til at gøre brugeren til en langt bedre løber - det er de små detaljer som tæller, og her er fodpodén en uundværlig træningsmakker.

Barometrisk højdemåler
Polar var et af de første producenter som satte en barometrisk højdemåler i den spændende RS800cx og naturligvis er der også barometrisk højdemåler i Polar V800. Højdemåleren kan kaliberes på 2 måder, enten via GPS (ret upræcist, da GPS systemet ikke er særlig godt til at måle højde), eller man kan angive en kendt højde på udgangspunktet for træningen. Højdemåleren kan vise aktuel højde, stigning og fald, samt kørte højdemeter - og det naturligvis mens der trænes.

Svømmefunktioner
I stil med Garmin Forerunner 910XT og Suunto Ambit 2, indeholder Polar V800 også svømmefunktioner - som tidligere nævnt kan uret som det eneste på markedet overføre pulsen under vandet, og det gør det allerede her til en særdeles interessant træningsmakker. Polar V800 indeholder funktioner til indendørs svømning så som armtag, banelængde osv. Ved openwater svømning måler den distance og svømmetag.

Dataoverførsel
I forbindelse med lanceringen af Polar Loop, søsatte Polar også deres nye Polar Flow websted, hvortil alle data kan overføres og analyseres. Pt. er sitet kun på Engelsk. Dataoverførsel kan ske på 2 måder - enten via kabel, men også via en smartphone med Bluetooth 4.0 - Her har Polar udviklet deres Polar Flow Web Service, hvor man via en app kan overføre alle data. Data kan også ses og evalueres direkte på telefonen, ligesom der kan overføres ruter til/fra enheden via Polar Flow Web Service.

SmartCoaching
Polar lancere i forbindelse med V800 et træningsværktøj som gør det muligt for en træner online at lave træningsprogrammer til en udøver, som så herefter kan overføre træningen til uret. Omvendt kan udøverne uploade sine data til samme træningsværktøj, hvor træneren så kan logge ind og evaluere træningen. Det giver nok unikke muligheder for "remote-coaching", og for specielt triathleter som træner det meste af tiden på egen hånd, kan det være en stor hjælp at de hele ligger klar til overførsel. Brugeren kan selvfølgelig også selv lave sine egen træningspas med intervaller, puls, distance, recovery osv.

Ovenstående er en "kort" beskrivelse af de funktioner som vi vurdere er de vigtigste i V800 - derudover indeholder uret en LANG række andre puls- og træningsrelaterede funktioner, men kig gerne på fanebladet "Funktioner" og se mere om de forskellige spændende funktioner.


(© Pulsure.dk 2016)

Details

Polar V800 pulsfunktioner:

 • Trådløs EKG præcis pulsmåling
 • Manuel indtastning af min- og maxpuls
 • Manuelle træningszoner
 • Polar Fitness test (VO2 max estimat)
 • Polar OwnCal® (Kalorietæller)
 • Pulsbaserede træningszoner med alarm (lyd+vibration)
 • Max- og gennemsnitspuls for hver omgang
 • Automatisk aldersbaseret træningszoner i mbp/%
 • Min, Max- og gennemsnitspuls for hele træningen.
 • Pulsvisning i % af maxpuls
 • Pulsvisning i slag pr. minut
 • Træningsbelastning
 • Recovery pulsmåling
 • 3 Stk Pulszonealarm (lyd)
 • ZonePointer
Polar V800 Træningsfunktioner:
 • Intervaltræning (HR/pace/distance)
 • Heart-Touch funktion (Se beskrivelse af uret)
 • Vibratoralarm
 • Audioalarm
 • Tap-funktion (slå let på uret for lap)
 • Ubegrænset antal omgange
 • Display zoom
 • Grafisk zone indikator
 • Automatisk display scroll
 • Automatiske omgange
 • Manuelle omgange
 • Brugerdefinerbare sportsprofiler
 • Transition tider i multisport events
 • Multisport træning
 • 4 liniers fuldt definerbart display
 • Træningsreminder
 • Zonelås 
Polar V800 GPS Funktioner:
 • Tilbage til start navigation
 • Auto start/stop
 • Rute vejledning (Se beskrivelse af uret)
 • Speed pointer
 • Distance (træning, omgang, trip og total)
 • Hastighed (aktuel, omgang, gennemsnit, pace)
 • Race Pace
 • Løbeindex
 • Power safe mode
Polar V800 Svømmefunktioner:
(Der vil løbende kommer nye funktioner til svømmedelen)
 • Hastighed
 • Distance
 • Antal armtag
   
Polar V800 Flow Web Service funktioner:
 • Antal skridt
 • Træningsanalyse
 • Se rute på kort
 • Søvnrytme og kvalitet
 • Træningsbelastning
 • Restitutionsanalyse
 • Træningsmål
 • Aktivitets zoner
 • Træningsdagbog
Polar V800 Flow Mobile app funktioner:
 • Søvnrytme og kvalitet
 • Antal skridt
 • Hurtig træningsanalyse
 • Inaktivitets alarm
 • Dataoverførsel via Bluetooth Smart
Polar Bluetooth kadence sensor funktioner (tilkøbsprodukt):
 • Cykelkadence - Aktuel
 • Cykelkadence - Gennemsnit
 • Cykelkadence - Maximum
Polar Bluetooth speed sensor funktioner (tilkøbsprodukt):
 • Cykelhastighed - Aktuel, gennemsnit og max
 • Distance - træning, omgang, trip og total
 • Cykelindstillinger til 3 cykler
 • Auto start/stop
 • Race Pace
Polar Bluetooth fodpod funktioner (tilkøbsprodukt):
 • Løbekadence - Aktuel, gennemsnit og max
 • Distance - træning, omgang, trip og total
 • Jump Test
 • Race Pace
 • Løbeindex
 • Gennesnits skridt længde
 • Løbehastighed - Aktuel, gennemsnit og max
 • Hastighed- og pace baserede målzoner med alarm
Polar V800 Højdemåler funktioner:
 • Temperatur
 • Højde
 • Nedstigning
 • Opstigning
 • Vises i meter, grader og %
 • GPS/Manuel højdekalibering 
Polar V800 Dataoverførsel:
 • Windows XP, Windows 7, Windows 8 og senere
 • Polar Flow App (IoS og Android)
 • Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 og senere
 • Dataoverførsel til PC/Mac via USB kabel eller Bluetooth Smart
Polar V800 Urfunktioner:
 • 24 timers ur
 • Dato
 • Ugedagsindikator
 • Alarm funktion
 • Snooze funktion
 • Genopladeligt batteri
 • 13 displaysprog - herunder dansk
 • Vandtæt - 30m
 • Knaplås
Polar V800 i tal:
 • Vægt: 79g
 • Display: sort/hvid
 • Opløsning: 128x128 pixel
 • Tykkelse: 12,7mm
 • Hukommelse: 99 timers trænings (puls og GPS data)
 • Batteri: 350mAh
 • GPS: SiRFstar
(© Pulsure.dk 2016)
Details
 • 1 Stk Polar V800
 • 1 Stk Polar H10 Pulsbælte
 • 1 Stk V800 USB Ladekabel
 • Polar Lynguide på dansk
(© Pulsure.dk 2017)
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Polar V800 Sort HR
Din bedømmelse