Polar M400 HR Sort DEMO

Polar M400 er udgået af produktion og afløst af Polar M430 med optisk pulsmåler. Polar M430 finder du via DETTE LINK

Udsolgt
SKU
DEMO_88
Pris pr stk 1.299,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.699,00 DKK
Produktbeskrivelse

Polar M400 er udgået af produktion og afløst af Polar M430 med optisk pulsmåler. Polar M430 finder du via DETTE LINK

Polar M400 HR pulsuret er et løbeur med indbygget GPS og i denne klassiske sorte version ligeledes med Polar H7 pulsbæltet, som i øvrigt også kan bruges sammen med Polars app på en smartphone med Bluetooth Smart. Det giver sammen med den indbyggede aktivitetssensor masser af muligheder og gør M400 til et rigtig godt køb til prisen. 

BEMÆRK: DEMO MODEL - Har været ude at vende hos en kunde som har efter afprøvning af uret har returneret det. Uret er som nyt, og med helt ny og ubrugt brystsender. Uret kan derfor indeholde data fra tidligere brug.

Polar M400 HR er først og fremmest et løbeur, men også særdeles velegnet til løbere som bruger tid i fitnesscenteret til enten styrketræning, holdtræning eller spinning. Polars pulsfunktioner er værdsatte hos fitnessudøvere og i kombination med GPS'en, det indbyggede accelerometer og kombiliteten med en smartphone er det er super træningsredskab. 

Det som gør M400 HR meget interessant, er selvfølgelig de mange fede funktioner, men også den temmelig aggressive prissætning, som bør løfte et par øjenbryn hos både Garmin, Suunto og TomTom, hvor deres produkter i samme segment er langt dyrere.

M400 HR fås i sort, hvid, rød og blå. 

Indbygget aktivitetsmåler 
Som sagt er Polar M400 HR først og fremmest et løbeur med GPS, men uret fungere ligesom Polar V800 også som en aktivitetsmåler, hvor Polar M400 med pulsmåler kan måle både skridt, kalorier og distance, ligesom man får en alarm hvis man sidder stille for længe.

Design
I design-afdelingen hos Polar må der være skiftet ud i forhold til da Polar RC3 blev designet, for Polar M400 opleves som et langt mere harmonisk og helstøbt produkt, og da M400 kan levers i både en hvid og en sort udgave, vil stort set alle kunne bruge uret - ikke kun som træningsredskab, men også som almindeligt dagligdags ur. Uret vejer kun 56 gram, og er derfor særdeles velegnet som hverdagsur.

Displayet er på 128x128 pixels og er i fremragende kvalitet idet det er samme display som er benyttet i storebror Polar V800. I forhold til Polar V800 er M400 displayet dog gemt bag et plasticglas og ikke et rigtig glas som på V800.Polar har valgt at gå lidt ind på samme sti som Suunto med deres Ambit modeller, idet opsætningen af uret foregår via Polar Flow - enten på web, eller på Polar's app (virker både til iOS og Android 4.3 eller nyere). Uret er udstyret med et Micro-USB stik (Det er et nydesignet Micro-USB stik som er vandtæt til 30m - Polar er faktisk de første som bruger netop denne type stik), og alt data udveksling kan ske både med USB-kabel såvel som Bluetooth 4.0. Polar tilbyder med M400 også opdateringer af firmware, hvilket gør det muligt for Polar at tilføje yderligere funktioner til M400, ligesom evt. fejl kan rettes hjemmefra.

Løbefunktioner
Uret indeholder naturligvis alle de "sædvanlige" løbefunktioner der findes i et GPS baseret løbeur - d.v.s. tid, distance, pace, hastighed o.s.v. - men i M400 har Polar suppleret med en ny funktion...nemlig en "Running Estimator". Uret kan på baggrund af den tilbagelagte distance, hastighed og det nuværende pace beregne hvad sluttiden for en given distance vil være. Genialt hvis man gerne vil opnå en specifik tid på en given distance. 

Dertil kommer at uret nu kan registrer ens personlige rekorder, således man bliver gjort opmærksom på hvis man har lavet en ny personlig rekord.

Efter træningspasset er afsluttet giver uret en samlet oversigt over træningen incl. distance, gennemsnitsfart, puls, tid osv. Afsluttet aktiviteter kan uploades trådløst til Polar Flow via Smartphone (m/Bluetooth 4.0) eller med kabel til PC/MAC.

Smart notifikationer
Polar M400 kan, når den er opkoblet til en kompatibel SmartPhone, vise alle indkommende opkald, SMSér og notifikationer /push meddelser fra fx. Facebook eller Instagram. På den måde kan man lyhurtigt afgøre om det er et opkald eller en notifikation som træningen skal afbrydes for at reagere på - Eller hvis uret benyttes som alm. dagligt ur, kan man altid nemt og sikkert se de indkommende beskeder og opkald direkte på uret, fx. hvis telefonen er på lydløs til et møde.

Løbekadence på håndleddet
Løbekadencen er det antal skridt, man tager i minuttet, divideret med to. Løbekadencen måles af det indbyggede accelerometeret i Polar M400, så man skal ikke købe ekstra udstyr som f.eks. fodsensorer.Hvis man holder øje med sin løbekadence, kan man nemmere optimere din løbeeffektivitet og undgå skader. En lav kadence kan f.eks. betyde, at der tages for store skridt og dermed belaster kroppen unødvendigt.

Løbekadencen kan også sammenlignes med sin puls og min/km,  og på den måde finde den optimale løbekadence for netop ens egen krop.

Hastigheds-/Tempozoner
Hastigheds-/tempozoner fungerer ligesom pulszoner, selvom om hastighed/tempo reagerer øjeblikkeligt på ændringer, hvorimod det tager lidt tid, inden pulsen når det nye intensitetsniveau. Der findes fem zoner. Man kan bruge standardzonerne, men Polar anbefaler, at man definerer sine egne. Man kan også oprette træningsmål, der er baseret på zonerne, og få vejledning på under træningen direkte på displayet på M400.

Hastigheds-/tempozoner understøttes ved løb, cykling, roning og padling.

Running Index
Polar Running Index beregnes automatisk efter hver løbetur og er baseret på en kombination af maksimumpuls (HRmax) og hvilepuls (HRrest) samt pulsen og hastigheden under hvert træningspas. 

Uret giver efter hver træning en vurdering af din løbepræstation (maksimal aerob løbepræstation som en teoretisk VO2max-værdi i ml/min/kg). En højere måling indikerer, at man har en bedre kardiorespiratorisk*/aerob kondition.

Running Indexet viser ens præstationsniveau som en samlet vurdering af både den aerobe kondition og løbeøkonomien. En forbedring betyder, at der skal bruges færre kræfter på at løbe med et bestemt tempo, eller at ens tempo er blevet hurtigere på et bestemt belastningsniveau.

Midlertidige faktorer, f.eks. vejrforhold, varme eller stress, kan påvirke resultatet i Polar Running Index. Derfor anbefaler vi, at der fokuserers på udviklingen over længere tid i stedet for de daglige udsving.

I Polar Flow-webtjenesten kan der ses en historik over længere tid. Her kan man også se, hvor hurtigt  man formentlig vil kunne løbe 5 km, 10 km, et halvmaraton og et maraton.

* kardiorespiratorisk refererer til hvor godt kroppen kan flytte ilt fra blodet til musklerne under langvarig fysisk træning

Restitutionsstatus
Restitutionsstatus hjælper brugeren med at finde balancen mellem træning og hvile og vurderer, hvor stor træningsbelastning man kan klare. Denne funktion registrerer den akkumulerede belastning – dvs. hvor intenst, hvor meget og hvor hyppigt der trænes samt den fysiske aktivitet i dagligdagen, der måles med en den indbyggede aktivitetmåler.

Restitutionsstatus tager hensyn til ens træningsbaggrund og vurderer det nuværende og fremtidige belastningsniveau.
For meget træning i forhold til restitutionstid kan føre til træthed og dårligere præstationer. På den anden side kan for lidt træning inden for en bestemt tidsramme betyde, at man ikke udnytter hele sin kapacitet. Hvis der løbende holdes øje med ens restitutionsstatus, kan træningen planlægges, så man undgår over- og undertræning.

De fire niveauer for restitutionsstatus er:

 • Undertrænet
 • Balanceret
 • Belastet
 • Meget belastet

Man kan se sin restitutionsstatus på Polar Flow-webtjenesten efter overførsel af træningsdata. 

Datafelter
I forhold til forgængeren Polar RC3, kan displayet frit opsættes med de 23 datafelter der er til rådighed. Det kan ikke gøres direkte på uret, men skal gøres via Polar Flow som køres på enten PC eller Mac. Det er også via Polar Flow at de fleste af urets indstillinger styres.

Polar M400 indeholder naturligvis Polar's sportzones, hvor pulsen kan opdeles i 5 forskellige zoner - dette kan gøres manuelt eller man kan lade Polar Flow komme med et forslag.

GPS-Funktioner
Uret har ligesom V800 preload af GPS satellitplacering, så hvis uret jævnligt er tilsluttet en PC, så kan uret på ganske få sekunder finde et GPS-fix.

Skal uret bruges til trailløb er funktionen "tilbage til start" en god ven, hvis man er ved at fare vild. Uret kan lede dig tilbage til udgangspunktet. Det er ikke point-by-point navigation tilbage, men derimod en kompaspil der angiver den korrekte retning i luftline (incl. en retningsangivelse i grader) og en distance i luftline til udgangspunktet.

Cykelfunktioner
Selv om Polar M400 er tiltænkt som et løbeur, indeholder uret også en cykelfunktion, hvor man kan får fart, distance og puls (med pulsmåler). Der kan ikke tilkobles nogen eksterne sensorer som fx. watt- eller kadence-måler. Tilmed er der også en "indoor-cycling" funktion, som er perfekt til spinning.

Fordelen ved cykelfunktionen er at træningspasset i Polar Flow vil fremgå som et cykeltræningspas, og cykelturen vil ikke påvirke funktionen med personlige rekorder under løb.

Intervaltræning
M400 indeholder 2 slags intervaltrænings-funktioner. Den første er en simpel timer med kun 2 timere - og der er nedtællings-funktion på begge timere. Denne kan indstilles direkte på uret, og er som sagt så simpel som en intervaltrænings-funktion kan blive. Det bliver straks mere interessant når man kigger på den anden funktion som er en "Workout Creator". Her kan man i Polar Flow designe sit helt eget træningspas med de antal intervaller man ønsker. Til hvert interval kan man tilknytte en pulszone - og det er smart! Intervaller kan være baseret på tid, distance, puls, pace eller hastighed, så stort set ethvert ønske om avanceret intervaltræning kan opfyldes med Polar M400.

Bluetooth 4.0
Som tidligere nævnt benytter Polar M400 sig af Bluetooth 4.0 til pulsmålingen, og har man et Polar H7 eller H6 bælte kan dette bruge til uret, og man kan derfor med økonomisk fordel købe versionen uden pulsbælte. Andre pulsbælter fra Polar kan IKKE benyttes til M400 - desværre.

Bemærk i øvrigt at Polar M400 med et H7 bælte ikke kan måle pulsen under vand som Polar V800 kan.

Details

Polar M400 pulsfunktioner:

 • Trådløs EKG præcis pulsmåling
 • Manuel indtastning af min- og maxpuls
 • Manuelle træningszoner
 • Polar Fitness test (VO2 max estimat)
 • Polar OwnCal® (Kalorietæller)
 • Pulsbaserede træningszoner med alarm (lyd)
 • Max- og gennemsnitspuls for hver omgang
 • Automatisk aldersbaseret træningszoner i mbp/%
 • Min, Max- og gennemsnitspuls for hele træningen.
 • Pulsvisning i % af maxpuls
 • Pulsvisning i slag pr. minut
 • ZonePointer
Polar M400 Træningsfunktioner:
 • Intervaltræning (HR/pace/tid/distance)
 • Hastigheds-/Tempozoner
 • Løbekadence
 • Personlige rekorder
 • Running Index
 • Audioalarm
 • Ubegrænset antal omgange
 • Display zoom
 • Grafisk zone indikator
 • Automatisk display scroll
 • Automatiske omgange
 • Manuelle omgange
 • Brugerdefinerbare sportsprofiler
 • 3 liniers fuldt definerbart display 
 • Restitutionsstatus
Polar M400 GPS Funktioner:
 • Tilbage til start navigation
 • Auto start/stop
 • Distance (træning, omgang, trip og total)
 • Hastighed (aktuel, omgang, gennemsnit, pace)
 • Estimeret sluttid
 • Løbeindex
 
Polar M400 Flow Web Service funktioner:
 • Antal skridt
 • Antal kalorier
 • Træningsanalyse
 • Se rute på kort
 • Søvnrytme og kvalitet
 • Restitutionsanalyse
 • Aktivitets zoner
 • Træningsdagbog
Polar M400 Flow Mobile app funktioner:
 • Søvnrytme og kvalitet
 • Antal skridt
 • Antal kalorier
 • Hurtig træningsanalyse
 • Inaktivitets alarm
 • Dataoverførsel via Bluetooth Smart
Polar Bluetooth fodpod funktioner (tilkøbsprodukt):
 • Løbekadence - Aktuel, gennemsnit og max
 • Distance - træning, omgang, trip og total
 • Løbeindex
 • Gennemsnits skridt længde
 • Løbehastighed - Aktuel, gennemsnit og max
Polar M400 Højdemåler funktioner:
 • GPS baseret højdemåler
 • Højde
 • Nedstigning
 • Opstigning
 • Højdemeter pr. omgang.
 • GPS højdekalibering 
Polar M400 Dataoverførsel:
 • Windows XP, Windows 7, Windows 8 og senere
 • Dataoverføres til Polar Flow App via Bluetooth smart (IoS og Android)
 • Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 og senere
 • Dataoverførsel til PC/Mac via USB kabel
Polar M400 Urfunktioner:
 • 24 timers ur
 • Smart notifikationer
 • Dato
 • Ugedagsindikator
 • Alarm funktion
 • Snooze funktion
 • Genopladeligt batteri
 • 13 displaysprog - herunder dansk
 • Vandtæt - 30m
 • Knaplås
Polar M400 i tal:
 • Vægt: 56g
 • Display: sort/hvid
 • Opløsning: 128x128 pixel
 • Tykkelse: 11,5mm
 • Hukommelse: 30 timers trænings (puls og GPS data)
 • Batteri: 250mAh
 • Batteritid med GPS aktiveret: 9 timer
 • Batteritid i ur-mode: 24 dage
 • GPS: SiRFstar
(© Pulsure.dk 2016)
Details
 • 1 Stk Polar M400 i valgt farve
 • 1 Stk Polar H7 Pulsbælte
 • 1 Stk M400 USB Ladekabel
 • Polar Lynguide på dansk
(© Pulsure.dk 2014)
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Polar M400 HR Sort DEMO
Din bedømmelse