Polar H7 pulsbælte

Bluetooth Smart pulsbælte til iPhone 4S, 5 og 6, 6plus, Samsung Galaxy S3 og S4 med Android 4.3 eller nyere

Udsolgt
SKU
92053178
Ean
725882018102
Pris pr stk 499,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 549,00 DKK
Produktbeskrivelse

Polar H7-pulsmåler giver dig direkte puls på din mobile træningsapplikation, så du får mest muligt ud af hvert træningspas. Ud over at anvende intelligent Bluetooth lavenergiteknologi benytter H7-pulsmåleren kodet 5 kHz-overførsel til at oprette forbindelse til både størstedelen af Polars træningscomputere på markedet og til kompatibelt sportsudstyr. Det bløde brystbælte af stof tilpasses uden problemer til din kropsform og giver dermed fuld bevægelsesfrihed til din træning.

OBS: Dette en er OEM udgave, dvs. det er en original Polar H7, men den kommer IKKE i org. emballage, men stadig 100% ny og med 2 års garanti.  

  • Anvender intelligent Bluetooth-teknologi og kodet 5 kHz-overførsel, som giver ECG-nøjagtig pulsmåling til alle intelligente Bluetooth-kompatible enheder og kompatible Polar træningscomputere
  • Gør det nemt og hurtigt at tilføje pulsmåling til din smartphone.
  • Langt transmissionsområde (~10m)
  • Batteri, der kan udskiftes af brugeren
  • Indeholder et blødt og behageligt brystbælte af stof, der kan vaskes i hånden
  • Kompatibel med iPhone 4S, 5, 5s, 5c, 6 og 6 Plus
  • Kompatibel med Samsung Galaxy S3 (KUN med Android 4.3 el. nyere installeret)
  • Samsung Galaxy S4 (KUN med Android 4.3 el. senere installeret)
  • Samsung Galaxy S5, S6 og S7
Til iPhone findes en app fra Polar, som i kombination med H7 pulsbæltet gør din iPhone til et regulært træningsredskab. Polar Beat er navnet og du finder den i App Store.

Polar Beat
Får du mest muligt ud af din træning?
Polar Beat til iPhone 4S og iPhone 5 hjælper dig med at forstå din træning bedre, så du kan få mere effektive resultater. Når du bruger den sammen med Polar H7 pulsmåleren, er Polar Beat en træningspartner, som er smartere end nogen som helst anden træningsapp.

Planlæg
Den vigtigste del af din træning er øjeblikket, inden du går i gang.
Polar Beat hjælper dig med at planlægge, så du får de bedste resultater: vælg et træningsmål - for eksempel at forbrænde kalorier eller slå en tid eller distancerekord - og vælg din træning. Den egner sig til hvilken som helst aktivitet, både indendørs og udendørs.

Træn
For at få den mest effektive træning skal du træne ved den rette intensitet.
Når du træner med Polar Beat og Polar H7 bliver du guided, både på skærmen og ved tale, så du kan holde den rette intensitet, og den måler din distance, dit tempo og din rute. Du kan naturligvis lytte til musikken på din iPhone imens.

Analysér
Se, hvad du opnår med hvert træningspas - om du forbedrer din udholdenhed, øger din styrke eller forbrænder fedt.
Når den bruges med en H7 pulsmåler, hjælper Polar Beat dig med at forstå den virkning, din træning har under forskellige intensitetsniveauer, og giver den mest nøjagtige kaloriemåling af alle tilgængelige apps.

Del
At træne er en social begivenhed, selv når du gør det alene.
Hold dine løfter - eller overgå andre - og del dine resultater på Facebook og Twitter.

Opgradér
Premium-versionen giver dig endnu mere avancerede Smart Coaching-funktioner.
Med Benefit Target kan du vælge bestemte træningsformål - som f.eks. at forbedre restitutionen, forbrænde fedt, opbygge din aerobe kondition eller forbedre din udholdenhed - og bliv guidet, både med grafik og tale, så du opnår det. Og EnergyPointer viser hovedeffekterne af din træning i realtid - uanset om du forbrænder fedt eller forbedrer din kondition.

 
Details
Vedligeholdelse af strop: Strop: Skyl stroppen under rindende vand, hver gang du har brugt den, og hæng den til tørre. Rengør om nødvendigt stroppen forsigtigt med en mild sæbeopløsning. Brug ikke fugtgivende sæber, da de kan efterlade rester på stroppen. Stroppen må ikke lægges i blød, stryges, renses kemisk eller afbleges. Stroppen må ikke strækkes ud, og elektrodeområderne må ikke bøjes kraftigt. Kontrollér vaskeanvisningerne på stroppens mærke.
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Polar H7 pulsbælte
Din bedømmelse