Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning.
post danmark
Hurtig levering
For lagervarer som er bestilt inden ca. kl. 15 på hverdage, sender vi typisk samme dag eller senest den efterfølgende. Så du har i 90% af tilfældene dine varer allerede dagen efter bestillingen - eller senest 2 hverdage dage efter. Skulle en vare gå i rest eller lignende, giver vi hurtigst muligt besked via mail, så du er informeret omkring leveringstiden.

Vi gør dog opmærksom på at nogle varer kan være markeret med længere leveringstid i shoppen, ligesom vi selvfølgelig ikke kan garantere 100% for omdelingen med vore transportører. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at få pakkerne afsted samme dag som ordren tikker ind.
Support
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, har vi mere end 15 års erfaring med pulsure, cykelcomputere og det relevante tilbehør. Og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det produkt som matcher dit behov bedst muligt. Vi sætter en ære i den rigtige support og brænder for den gode rådgivning. Vi vil meget hellere have en glad kunde, som vender tilbage næste gang hun/han skal bruge et produkt, end en kunde, som har forkøbt sig eller fået et produkt der slet ikke er det rigtige.

Ring på telefon 7674 8074 mellem 10.00 og 12.00 samt mellem 13.00 og 15.00 på hverdage. Du er også velkommen til at sende os en mail på salg@pulsure.dk med info omkring dit behov, budget o.s.v. Vi vender hurtigt tilbage med et kvalificeret bud på det rigtige produkt.

Har du brug for hjælp til et produkt du allerede har købt hos os, er vi selvfølgelig også klar ved telefon og mail. Hav venligst dit ordre- eller fakturanummer ved hånden ved henvendelse omkring et produkt købt hos os.
Fragtpriser
Du har mulighed for gratis forsendelse i Danmark, når du handler for mere end DKK 999,- i shoppen - men vi har ligeledes meget lave fragtpriser, når du handler for mindre beløb - og vi har et meget bredt udvalg af fragtmuligheder, så du kan finde det der passer dig bedst.

Billige fragtpriser
Vi sender pakker helt ned til DKK 25,- ved ordrer under DKK 999,- ...og du kan vælge mellem mange forskellige fragtmuligheder fra Post Danmark, GLS og SwipBox i varekurven. Du har følgende muligheder:
 • Post Danmark Privat
 • Post Danmark Vælg Selv
 • Post Danmark Feltpost (Militær m.m.)
 • Post Danmark Erhverv
 • GLS Pakkeshop
 • GLS Erhverv
 • SwipBox
Befinder du dig uden for Danmark, har vi ligeledes rimelige priser på fragten til en række andre lande med GLS.
 
Hent i Horsens
Hverdage fra 9.00-16.00
Torsdag dog til 18.00


Alle vores produkter kan ses og købes på vores adresse i Horsens, men ring gerne i forvejen, så vi er sikre på at produktet er på lager.
QuickGuide
Med Pulsure.dk's Quick-Guide finder du nemt det pulsur der passer dig!

Gå til guiden >>
Nyhedsbrev
Modtag seneste nyt fra Pulsure.dk, direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev >>

Salgs- & Leveringsbetingelser


Salgsbetingelser:
 1. Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

 2. Kunden er omfattet af dansk lovgivning.

 3. Alle produkter fra Polar, Suunto, Garmin, Wahoo er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl   Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at batterier ikke er omfattet af reklamationsretten.

  Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Returnering kan foretages til Pulsure.dk, Gotlandsvej 13A - 8700 Horsens - MEN... Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på telefon (76748074) eller e-mail (salg@pulsure.dk) inden returnering foretages - Ofte kan evt. problemer løses pr. telefon, og da vi ikke har eget værksted vil det forkorte ekspeditionstiden betragteligt, hvis produktet sendes direkte til importørens værksted - Nærmere information om dette forhold, medfølger i alle forsendelser. 

  Vi fremsender på opfordring fragtlabel til returnering af defekte varer, således disse kan fremsendes uden udgift for kunden. Udlæg for fragomkostninger der ikke på forhånd er aftalt med Pulsure.dk refunderes ikke.

  Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Pulsure.dk har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation. 

  Ved enhver reklamation bedes Pulsure.dk kontaktet inden den defekte varer afsendes. Pulsure.dk har IKKE eget værksted, så ofte skal produktet sendes direkte til importøren - Dette spare både tid og penge for alle parter.

  Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt og medsende kopi af ordrebekræftelsen.

  Bemærk at vi ikke modtager pakker der fremsendes uden omdeling eller pr. efterkrav

 4. Vi afsender normalt din ordre inden for 1-4 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet - Vi oplyser inden for 5 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 1-4 arbejdsdage.  Alle ordre bekræftes pr. mail.

 5. Når du handler på www.pulsure.dk indgåes alle aftaler på dansk.

 6. Fragt
  Alle ordrer under DKK 999,- pålægges fragt

  Priserne er som følger:

  DAO Pakkeshop: DKK 25,-
  PostDK Vælg selv: DKK 30,-
  PostDK Erhverv: DKK 30,-
  PostDK Privat: DKK 49,-
  PostDK Feltpost: DKK 30,-

  Ordrer over DKK 999,- sendes fragtfrit i Danmark til Erhversadresser eller DAO Pakkeshops. Til Privatadresser i DK er der et omdelingstillæg på DKK 15,-  Dette gælder uanset antallet af varer som lægges i kurven. Ordrer til udlandet tillægges ekstra fragt, der er afhængig af destinationen.

 7. Fortrydelsesret:
  Du har altid 30 dages* fortrydelsesret når du handler på www.pulsure.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ved modtagelse af varen anslår  Pulsure.dk værdien af det returnerede produkt, der som udgangspunkt vil være identisk med købsbeløbet. 

  FORTRYDELSESRET
  Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til :

  Pulsure.dk ApS
  Gotlandsvej 13A
  8700  Horsens
  Tlf: 76748074

  Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

  Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv, samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.) Se Forbrugeraftalelovens standard fortrydelsesformular på sidste side i disse salgs- og leveringsbetingelser, eller benyt den i forsendelsens medfølgende returseddel.

  Bemærk at vi ikke modtager pakker der fremsendes uden omdeling eller pr. efterkrav

  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk at vi tilbyder gratis returfragt - information om dette medfølger i forsendelsen. Den gratis returfragt gælder kun forsendelse fra adresser i Danmark og til Pulsure.dk.

  Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
  - Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  - Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

  Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er Pulsure.dk der vurdere vares stand og værdi ved returneringen. Medfølger den org. emballage ikke, vil der som udgangspunkt være en forringelse af varens værdi.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

  Vi returnerer ikke fragomkostninger for erhvervskøb samt omkostninger til forsendelse til lande uden for EU.

  Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Bemærk venligst at fortrydelses- og returretten til kortmateriale bortfalder hvis kortet er åbnet og registreret til en enhed.  

  *Har du handlet via LånLet har du kun 14 dages returret jf. købelovens bestemmelser. Fortrydes et køb efter 14 dage efter køb via Lånlet, trækkes et kursfradrag på 10% der udgør vores omkostninger til Lånlet.

 8. www.pulsure.dk benytter IKKE cookies.

 9. Logstatistik bruges på www.pulsure.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
   
  www.pulsure.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 10. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
  •  navn
  •  adresse
  •  telefonnummer
  •  e-mail adresse 

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
  Personoplysningerne registreres hos amaster.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
  Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  Direktøren forPulsure.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  Den dataansvarlige på www.pulsure.dk  er Henrik Bisgård.
  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

  Oplysninger afgivet til www.pulsure.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi vidergiver dit ordrenummer og e-mail adresse til www.Trustpilot.dk, hvor du inden for 1 uge efter vi har afsendt din ordre, vil modtage en e-mail fra Trustpilot med opfordring til at anmelde din oplevelse med Pulsure.dk.

  Derudover vidergives der ingen informationer til trediemand.

  Som registreret hos Pulsure.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Henrik Bisgård via e-mail: henrik@pulsure.dk

  Du skal være fyldt 18 år for at handle på PulsUre.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

  PulsUre.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 11. Salg til udlandet:
  Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25% af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.

 12. Klageadgang
  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Karin Madsen via salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet kan kontaktes på:

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  Carl Jacobsensvej 35
  2500 Valby
  www.forbrug.dk

  Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

  www.Pulsure.dk
   er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. 

Betalingsmuligheder:

Du kan vælge mellem 4 forskellige betalingsformer:

1. Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.pbs.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 1-4 arbejdsdage.
Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.pulsure.dk  eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.pulsure.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!

2. Betaling via EAN-nummer:
Offentlige virksomheder/institutioner kan handle på www.pulsure.dk med EAN-nummer. EAN-Nummer angives under EAN Nummer" i varekurven - Det er vigtigt at der oplyses både kontaktperson og telefonnr, da alle ordrer via EAN-nummer kontrolleres via en kontrolopringning. Når ordren er bekræftet afsender vi bestillingen inden for 1-4 arbejdsdage. Der fremsendes fakturakopi sammen med bestillingen, mens den orginale faktura sendes til elektronisk fakturering.

3. Mobilpay
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste det telefonnummer du benytter til MobilePay. Herefter skal du godkende købet via Mobilepay appén på din telefon. Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

4. LånLet
Når du handler for over DKK 2000,- har du mulighed for at ansøge om et lån hos LånLet. Lånet afdrages over 10 Mdr på 1/10 af beløbet hver måned. Der tillægges ikke lånet renter eller etableringsomkostninger. ÅOP 0,0%. Det er alene LånLet der afgør om ansøger kan godkendes til et lån, og Pulsure.dk har ingen indflydelse på denne process.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FORTRYDELSESFORMULARPulsure.dk
Gotlandsvej 13A
8700 Horsens
Tlf: 76748074
Salg@pulsure.dk

Jeg meddeler herved at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende for mit køb af 
følgende produkter:

1._____________________

2._____________________

3._____________________

4._____________________


leveret via ordrenummer: ______NP_______


Ordren er bestilt d. __/__-20__ og modtaget d. __/__-20__


Købers navn: __________________________

Købers adresse __________________________

Købers Postnr+by: ______   ________________

_____________________
Underskrift


Dato: __/__-20__


Opdateret d. 5/8-2016 

Antal varer: 0
Total: DKK 0,00
 
 
 
 
Vejledning
Ønsker du hjælp til at vælge det rigtige pulsur, er vi klar ved telefonen
Tlf. 7674 8074 Telefonen er åben:
Mandag - Onsdag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00

Torsdag
10.00 - 12.00 &
12.30 - 18.00

Fredag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00


Eller få hurtigt svar på: salg@pulsure.dk
 
 
Tilbud & nyheder
Suunto M2 Fuchsia
Fitness pulsur som er nemt at bruge - damemodel.
Pris: DKK 537,00
Vejl: DKK 800,00
Suunto Ambit3 Peak Black
Outdoorur med navigation, kompas, svømmefunktioner og bluetooth
Pris: DKK 2.379,00
Vejl: DKK 3.400,00
 
 
 
Pulsure.dk
 DK
Vælg land:
 
Mest solgte
15 år på markedet
Feltpost forsendelser
Her finder du os
Pulsure.dk blev etableret i 2001, hvor pulsuret for alvor blev en interessant træningspartner. Pulsure.dk er nu DK's største enkeltforhandler af Pulsure, Cykelcomputere og relateret tilbehør.
For os er det vigtigere at kunden får det rigtige produkt, end vi oversælger et dyrt produkt der ikke bliver udnyttet fuldt ud.
Som udstationeret soldat, har du mulighed for at købe momsfrit i danske forretninger og få dine varer leveret direkte til en feltpost-adresse...
Læs mere om feltpost >>
Pulsure.dk
Gotlandsvej 13A
8700 Horsens

Tlf. 76748074
salg@pulsure.dk

Find os på google maps
lige her >>
 
 
Gratis returfragt
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning. post danmark