Prøv det nye Pulsure.dk på beta.pulsure.dk og se de fede åbningstilbud
 
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning.
post danmark
Hurtig levering
For lagervarer som er bestilt inden ca. kl. 15 på hverdage, sender vi typisk samme dag eller senest den efterfølgende. Så du har i 90% af tilfældene dine varer allerede dagen efter bestillingen - eller senest 2 hverdage dage efter. Skulle en vare gå i rest eller lignende, giver vi hurtigst muligt besked via mail, så du er informeret omkring leveringstiden.

Vi gør dog opmærksom på at nogle varer kan være markeret med længere leveringstid i shoppen, ligesom vi selvfølgelig ikke kan garantere 100% for omdelingen med vore transportører. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at få pakkerne afsted samme dag som ordren tikker ind.
Support
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, har vi mere end 15 års erfaring med pulsure, cykelcomputere og det relevante tilbehør. Og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det produkt som matcher dit behov bedst muligt. Vi sætter en ære i den rigtige support og brænder for den gode rådgivning. Vi vil meget hellere have en glad kunde, som vender tilbage næste gang hun/han skal bruge et produkt, end en kunde, som har forkøbt sig eller fået et produkt der slet ikke er det rigtige.

Ring på telefon 7674 8074 mellem 10.00 og 12.00 samt mellem 13.00 og 15.00 på hverdage. Du er også velkommen til at sende os en mail på salg@pulsure.dk med info omkring dit behov, budget o.s.v. Vi vender hurtigt tilbage med et kvalificeret bud på det rigtige produkt.

Har du brug for hjælp til et produkt du allerede har købt hos os, er vi selvfølgelig også klar ved telefon og mail. Hav venligst dit ordre- eller fakturanummer ved hånden ved henvendelse omkring et produkt købt hos os.
Fragtpriser
Du har mulighed for gratis forsendelse i Danmark, når du handler for mere end DKK 999,- i shoppen - men vi har ligeledes meget lave fragtpriser, når du handler for mindre beløb - og vi har et meget bredt udvalg af fragtmuligheder, så du kan finde det der passer dig bedst.

Billige fragtpriser
Vi sender pakker helt ned til DKK 25,- ved ordrer under DKK 999,- ...og du kan vælge mellem mange forskellige fragtmuligheder fra Post Danmark, GLS og SwipBox i varekurven. Du har følgende muligheder:
  • Post Danmark Privat
  • Post Danmark Vælg Selv
  • Post Danmark Feltpost (Militær m.m.)
  • Post Danmark Erhverv
  • GLS Pakkeshop
  • GLS Erhverv
  • SwipBox
Befinder du dig uden for Danmark, har vi ligeledes rimelige priser på fragten til en række andre lande med GLS.
 
Hent i Horsens
Hverdage fra 9.00-16.00
Torsdag dog til 18.00


Alle vores produkter kan ses og købes på vores adresse i Horsens, men ring gerne i forvejen, så vi er sikre på at produktet er på lager.
QuickGuide
Med Pulsure.dk's Quick-Guide finder du nemt det pulsur der passer dig!

Gå til guiden >>
Nyhedsbrev
Modtag seneste nyt fra Pulsure.dk, direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev >>

Vejledning

Sådan handler du på Pulsure.dk

Vælg i menuen den produktgruppe, som har din interesse. Når du har fundet en vare i oversigten, klikker du på billedet af produket, så du bliver guided videre til en beskrivelse af varen. Vil du se et større billede klik på "billede". Det er på flere produkter muligt at vælge ekstra tilbehør - dette vælger du ved at benytte "dropdown" menuerne nederst på produktet. Når du har valgt et ekstra tilvalg, vil du kunne se at prisen ændrer sig i op eller nedadgående retning.
Marker feltet antal og skriv det ønskede antal. Klik på "Kom i kurv" - nederst på siden kan du nu se de varer, du har bestilt. Du kan bestille flere varer ved at gentage proceduren. Når du færdig med dine indkøb klik på "Bestil/Køb".

Du er nu i varekurven, hvor du har en oversigt over dine køb. Her kan du slette varer/tømme kurven. Du skal nu vælge betalingsform: Vil du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB eller NETBANK (E-DANKORT) marker "kreditkort"

Er du gennem dit firma eller forening oprettet som kontokunde, marker "kontokunder" og vil på din kvittering modtage et kontornr. som forudbetaling skal foretages til.

Er du en offentlig virksomhed der ønsker fakturering via EAN nr, vælges "Elektronisk fakturering".

Du skal nu indtaste dine personlige oplysninger, såsom e-mail adresse, telefonnummer og adresse, så vi kan sende dig varerne, eller komme i kontakt med dig hvis der er leveringsproblemer eller lignende. Vi videregiver ikke de oplysninger vi får fra dig til 3. part, ligesom vi kun gemmer dine oplysninger, såfremt du positivt accepterer dette. Når du har indtastet dine oplysninger og accepteret salgsbetingelser klik på "videre til godkendelse".
(I varekurven har du også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som giver dig direkte besked om gode tilbud og nyheder om vores produkter.)

Du kommer nu til en side, hvor du kan kontrollere og evt. rette dine oplysninger. Når dine oplysninger er korrekte
klik på "accepter"

Du er nu på en Nets godkendt betalingsserver over en krypteret internet forbindelse. Du kan se dette ved at der er en lille hængelås i bunden/toppen (afhæning af browserversion) af din browser. Nu kan du indtaste dine kortoplysninger og "godkende" købet, hvorefter ordren bliver sendt til os, og du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

eDankort:
Ved at klikke på eDankort logoet kommmer du til en side, hvor du kan vælge din netbank. Når du har fundet din bank kan du gennemføre betalingen, på samme måde som når du normalt ordner dine netbanktransaktioner.

Som kontokunde skal du blot acceptere ordren, hvorefter ordren bliver sendt til os, og du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail med kontornr. som forudbetalingen skal fortages til.

SIKKERHED:
Sådan fungerer sikkerheden hos os. Vores internet butik fungerer i samarbejde med bl. a. Nets (Udbyder af betalings-, kort- og informationssystemer), og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering.

Så længe du kigger rundt på vores hjemmesider for at finde gode tilbud, er der ingen kryptering, men når du begynder at indtaste dine kreditkort oplysninger, går du ind i et såkaldt "sikkert område"

Har du spørgsmål til hvordan du handler på Pulsure.dk er du velkommen til at sende en e-mail på salg@pulsure.dk eller kontakte os på telefon 7674 8074 (Man-Fre fra 10-15)


Venlig hilsen
Pulsure.dk
 

Antal varer: 0
Total: DKK 0,00
 
 
 
 
Vejledning
Ønsker du hjælp til at vælge det rigtige pulsur, er vi klar ved telefonen
Tlf. 7674 8074 Telefonen er åben:
Mandag - Onsdag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00

Torsdag
10.00 - 12.00 &
12.30 - 18.00

Fredag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00


Eller få hurtigt svar på: salg@pulsure.dk
 
 
Tilbud & nyheder
Suunto Ambit3 Peak Black HR
Det ultimative GPS outdoorur med Bluetooth SMART, puls og svømmefunktioner.
Pris: DKK 2.439,00
Vejl: DKK 3.700,00
Garmin Forerunner 920XT Black/Blue
Kæmpe nyhed fra Garmin. Det bedste multisport- og triathlon ur fra Garmin til dato. Uden pulsmåler.
Pris: DKK 2.539,00
Vejl: DKK 3.899,00
 
 
 
Pulsure.dk
 DK
Vælg land:
 
Mest solgte
15 år på markedet
Feltpost forsendelser
Her finder du os
Pulsure.dk blev etableret i 2001, hvor pulsuret for alvor blev en interessant træningspartner. Pulsure.dk er nu DK's største enkeltforhandler af Pulsure, Cykelcomputere og relateret tilbehør.
For os er det vigtigere at kunden får det rigtige produkt, end vi oversælger et dyrt produkt der ikke bliver udnyttet fuldt ud.
Som udstationeret soldat, har du mulighed for at købe momsfrit i danske forretninger og få dine varer leveret direkte til en feltpost-adresse...
Læs mere om feltpost >>
Pulsure.dk
Gotlandsvej 13A
8700 Horsens

Tlf. 76748074
salg@pulsure.dk

Find os på google maps
lige her >>
 
 
Gratis returfragt
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning. post danmark