Prøv det nye Pulsure.dk på beta.pulsure.dk og se de fede åbningstilbud
 
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning.
post danmark
Hurtig levering
For lagervarer som er bestilt inden ca. kl. 15 på hverdage, sender vi typisk samme dag eller senest den efterfølgende. Så du har i 90% af tilfældene dine varer allerede dagen efter bestillingen - eller senest 2 hverdage dage efter. Skulle en vare gå i rest eller lignende, giver vi hurtigst muligt besked via mail, så du er informeret omkring leveringstiden.

Vi gør dog opmærksom på at nogle varer kan være markeret med længere leveringstid i shoppen, ligesom vi selvfølgelig ikke kan garantere 100% for omdelingen med vore transportører. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at få pakkerne afsted samme dag som ordren tikker ind.
Support
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, har vi mere end 15 års erfaring med pulsure, cykelcomputere og det relevante tilbehør. Og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det produkt som matcher dit behov bedst muligt. Vi sætter en ære i den rigtige support og brænder for den gode rådgivning. Vi vil meget hellere have en glad kunde, som vender tilbage næste gang hun/han skal bruge et produkt, end en kunde, som har forkøbt sig eller fået et produkt der slet ikke er det rigtige.

Ring på telefon 7674 8074 mellem 10.00 og 12.00 samt mellem 13.00 og 15.00 på hverdage. Du er også velkommen til at sende os en mail på salg@pulsure.dk med info omkring dit behov, budget o.s.v. Vi vender hurtigt tilbage med et kvalificeret bud på det rigtige produkt.

Har du brug for hjælp til et produkt du allerede har købt hos os, er vi selvfølgelig også klar ved telefon og mail. Hav venligst dit ordre- eller fakturanummer ved hånden ved henvendelse omkring et produkt købt hos os.
Fragtpriser
Du har mulighed for gratis forsendelse i Danmark, når du handler for mere end DKK 999,- i shoppen - men vi har ligeledes meget lave fragtpriser, når du handler for mindre beløb - og vi har et meget bredt udvalg af fragtmuligheder, så du kan finde det der passer dig bedst.

Billige fragtpriser
Vi sender pakker helt ned til DKK 25,- ved ordrer under DKK 999,- ...og du kan vælge mellem mange forskellige fragtmuligheder fra Post Danmark, GLS og SwipBox i varekurven. Du har følgende muligheder:
 • Post Danmark Privat
 • Post Danmark Vælg Selv
 • Post Danmark Feltpost (Militær m.m.)
 • Post Danmark Erhverv
 • GLS Pakkeshop
 • GLS Erhverv
 • SwipBox
Befinder du dig uden for Danmark, har vi ligeledes rimelige priser på fragten til en række andre lande med GLS.
 
Hent i Horsens
Hverdage fra 9.00-16.00
Torsdag dog til 18.00


Alle vores produkter kan ses og købes på vores adresse i Horsens, men ring gerne i forvejen, så vi er sikre på at produktet er på lager.
QuickGuide
Med Pulsure.dk's Quick-Guide finder du nemt det pulsur der passer dig!

Gå til guiden >>
Nyhedsbrev
Modtag seneste nyt fra Pulsure.dk, direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev >>

FAQ - Om pulstræning


Hjertet er den muskel, der flytter iltet blod fra lungerne til dine arbejdende muskler. Jo hårdere du træner, desto mere ilt kræver musklerne og dit hjerte må således arbejde hårdere.

Med hensyn til dette er hjertet den muskel, der betyder mest for dit velbefindende og du bør derfor vænne dig til at lytte til hjertets signaler (hjertefrekvens/puls). Det kan give dig en mængde information om din dagsform - læs evt. mere på siden Lær om pulstræning >>. Når du træner pulsbaseret, lader du hjertet styre din træning og du træner dermed ud fra dine egne forudsætninger, hverken for let eller for hårdt.

Fordelene med dette er, at træningen bliver effektiv, eftersom du via pulsmåleren kontinuerligt kan følge med og se hvor hårdt du arbejder. Du får desuden et signal, som viser hvordan træningen forløber. En nedadgående hvilepuls er f.eks. et signal på, at din kondition er forbedret.

Du kommer sikkert til at opleve, at træningen bliver både sjovere og mere behageligt, eftersom du træner ud fra dine egne forudsætninger. Mange træner ofte unødig hårdt for at opnå optimal træningseffekt, hvilket ikke altid er nødvendigt. Det bedste træningsprogram er egentlig det som tager hensyn til din aktuelle trænings- /helbredstilstand.Hvordan fungerer pulstræning?

Definition af maxpuls, pulszoner osv. se nedenfor:

 • Du begynder med at beregne din maxpuls - og når du kender denne, kan du begynde at planlægge din træning. Alt efter hvilken målsætning du har med din træning, går du ud fra procentsatser af maxpuls.
 • Du udregner dine pulszoner ud fra din beregnede maxpuls.
 • Du bestemmer hvilke pulszoner du skal træne i, baseret på dine egne forudsætninger, samt hvilken målsætning du har med træningen.
 • Under træningspasset anvender du pulsmåleren, som en personlig træningspartner. Pulsmåleren hjælper med at holde dig indenfor det forudbestemte pulsinterval, hvilket indebærer, at du opnår optimal træningseffek.

Hvordan fungerer pulsmåleren?
En pulsmåler består af to dele, en sender og en modtager (ur). Senderen fastspændes rundt om brystet og modtageren fastgøres på armen, alternativt på cykelstyret. Senderen registrerer hjertets EKG-signaler og sender dem trådløst til modtageren. I nærheden af f.eks. højspændingsledninger, lyskryds og andre stærke magnetfelter, kan man få tilfældige forstyrrelser. Samtlige pulsmålere er vandtætte, så du kan udføre vandsport med dem, dog ikke dykning.Pulsbegreber

Maxpuls:
Det maksimale antal slag, som dit hjerte kan slå pr. minut. Maxpulsen er delvist genetisk betinget og falder en anelse med alderen. Den siger ingenting om din fysiske status, men er vigtig at kende til for at kunne bestemme det rigtige intensitetsniveau på dine træningspas. Der findes forskellige metoder til at beregne maxpulsen – se nedenfor:

 • Det absolut bedste er at få testet maxpulsen på en rigtig testklinik. Hvis du dyrker forskellige sportsgrene, kan det være klogt at få lavet en maxpulstest i hver sportsgren, da den kan variere noget. Oftest har du f.eks. en noget lavere maxpuls ved cykling end ved løb.
 • Du kan selv beregne maxpulsen ved at anvende en enkel formel: 220 – din alder. F.eks. 220 – 30 år = 190. Vær opmærksom på, at denne beregning giver en meget generel værdi og din rigtige maxpuls kan ligge 10-15 pulsslag fra denne værdi. Brug det som en midlertidig maxpuls, indtil du har mulighed for at måle den rigtige maxpuls. Har du motioneret og trænet størstedelen af dit liv, kan du i stedet anvende denne formel for at få en mere nøjagtig værdi: 210– (0,5 x din alder). Denne formel er jvf. studier mere retvisende for trænede og aktive individer.
 • Testen til bestemmelse af din maxpuls udføres lettere med hjælp fra en pulsmåler. Vi anbefaler, at du gennemfører testen flere gange i løbet af en uge, for at få en mere troværdig testværdi.
 • Varm ordentligt op i ca. 10 min. Øg derefter farten gradvist i ca. 3-4 minutter før du slutteligt løber/cykler op ad en ikke alt for stejl bakke så hurtigt du kan. Vær opmærksom på, at bakken skal være så tilpas lang, at du kan løbe/cykle alt hvad du kan i mindst 1 minut.
 • Når du kommer til toppen, aflæses pulsen på pulsmåleren. Pulsværdien, som du ser, er din maxpuls.

Hvilepuls:
Den puls du har under hvile. Det bedste tidspunkt at tage hvilepulsen på, er om morgenen lige når du vågner. Ved regelmæssigt at måle hvilepulsen, kan du på en enkelt måde se resultatet af din træning . En faldende hvilepuls betyder, at du har forbedret din kondition. En forhøjet hvilepuls kan modsat være indikator for at du f.eks. har en infektion i kroppen. I dette tilfælde bør du lade være med at træne indtil hvilepulsen igen er normaliseret. Jo lavere hvilepuls, jo bedre kondition.

Træningspuls:
Den puls du har, når du gennemfører et træningspas. Træningspulsen varierer i forhold til træningstype, træningstid og din fysiske status.

Syregrænse:
Syregrænsen ligger oftest mellem 80-90% af din maxpuls. Syregrænsen kan du få defineret på et test laboratorium. Når du træner på et intensitetsniveau, som overstiger din syregrænse, så ophobes der mælkesyre i dine muskler, de kommer i “iltgæld”. Dette indebærer, at musklerne kræver mere ilt end de får tilført. Med højintensiv træning kan du forbedre din syregrænse, så den hen ad vejen nærmer sig din maxpuls. Samtidig med at din syregrænse stiger, forbedres konditionen. Du kan f.eks. løbe endnu hurtigere under konkurrence uden at der ophober sig for meget mælkesyre. Vigtigt: Er dit mål blot at forbedre dit helbred eller at vedligeholde grundkonditionen, så behøver du aldrig at træne på dette niveau.

Pulszoner:
Størstedelen af dine træningspas bør ligge på det intensitetsniveau, som modsvarer din målsætning med træningen. Nedenfor ser du hvilken effekt du får, hvis du gennemfører din træning på forskellige intensitetsniveauer.

OwnZone®:
En unik funktion i flere af Polars modeller. Anvender du denne funktion, behøver du hverken at beregne din maxpuls eller dine pulszoner. OwnZone® funktionen beregner din personlige træningszone (65-82% af din beregnede maxpuls ), baseret på din dagsform - enkelt og let. Har du en begyndende infektion i kroppen, tager OwnZone® hensyn til dette, og vil således give dig en lavere pulszone. Ligeledes hvis du har trænet hårdt dagen forinden og ikke rigtig er restitueret. Tidspunktet på dagen og træningsformen påvirker også dit OwnZone® interval. Med OwnZone® bliver træningen både mere effektiv, sikker og sjovere.

Intensitet i % af maksimum puls
Beskrivelse og væsentlig effekt

 • 50-60% Velbefindende og forbedret helbred
 • 60-70% Let aktivitet, lavintensiv træning
 • 70-80% Moderat træning. Lettere konditionstræning. Passer fint til nybegyndere eller ved genoptræning efter skade.
 • 80-90% Kredsløbstræning. Hårdere konditionstræning for øvede motionister og eliteudøvere, som vil øge præstationsevnen.
 • 90-100% Syretræning. Højintensiv træning i intervaltræningsform. Træning på dette niveau bør kun gennemføres hvis du er meget veltrænet eller konkurrenceorienteret. På dette niveau ophobes mælkesyre i musklerne og kroppen behøver længere tid til at restituere sig.

   
Antal varer: 0
Total: DKK 0,00
 
 
 
 
Vejledning
Ønsker du hjælp til at vælge det rigtige pulsur, er vi klar ved telefonen
Tlf. 7674 8074 Telefonen er åben:
Mandag - Onsdag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00

Torsdag
10.00 - 12.00 &
12.30 - 18.00

Fredag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00


Eller få hurtigt svar på: salg@pulsure.dk
 
 
Tilbud & nyheder
Garmin Forerunner 920XT Black/Blue
Kæmpe nyhed fra Garmin. Det bedste multisport- og triathlon ur fra Garmin til dato. Uden pulsmåler.
Pris: DKK 2.539,00
Vejl: DKK 3.899,00
Suunto Ambit3 Sport Blue HR
Electric blue triathlonur med Bluetooth SMART pulsbælte, som giver mulighed for pulsmåling under vand.
Tilbud: DKK 1.767,00
Pris: DKK 1.899,00
Vejl: DKK 3.000,00
 
 
 
Pulsure.dk
 DK
Vælg land:
 
Mest solgte
15 år på markedet
Feltpost forsendelser
Her finder du os
Pulsure.dk blev etableret i 2001, hvor pulsuret for alvor blev en interessant træningspartner. Pulsure.dk er nu DK's største enkeltforhandler af Pulsure, Cykelcomputere og relateret tilbehør.
For os er det vigtigere at kunden får det rigtige produkt, end vi oversælger et dyrt produkt der ikke bliver udnyttet fuldt ud.
Som udstationeret soldat, har du mulighed for at købe momsfrit i danske forretninger og få dine varer leveret direkte til en feltpost-adresse...
Læs mere om feltpost >>
Pulsure.dk
Gotlandsvej 13A
8700 Horsens

Tlf. 76748074
salg@pulsure.dk

Find os på google maps
lige her >>
 
 
Gratis returfragt
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning. post danmark