Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning.
post danmark
Hurtig levering
For lagervarer som er bestilt inden ca. kl. 15 på hverdage, sender vi typisk samme dag eller senest den efterfølgende. Så du har i 90% af tilfældene dine varer allerede dagen efter bestillingen - eller senest 2 hverdage dage efter. Skulle en vare gå i rest eller lignende, giver vi hurtigst muligt besked via mail, så du er informeret omkring leveringstiden.

Vi gør dog opmærksom på at nogle varer kan være markeret med længere leveringstid i shoppen, ligesom vi selvfølgelig ikke kan garantere 100% for omdelingen med vore transportører. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at få pakkerne afsted samme dag som ordren tikker ind.
Support
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, har vi mere end 15 års erfaring med pulsure, cykelcomputere og det relevante tilbehør. Og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det produkt som matcher dit behov bedst muligt. Vi sætter en ære i den rigtige support og brænder for den gode rådgivning. Vi vil meget hellere have en glad kunde, som vender tilbage næste gang hun/han skal bruge et produkt, end en kunde, som har forkøbt sig eller fået et produkt der slet ikke er det rigtige.

Ring på telefon 7674 8074 mellem 10.00 og 12.00 samt mellem 13.00 og 15.00 på hverdage. Du er også velkommen til at sende os en mail på salg@pulsure.dk med info omkring dit behov, budget o.s.v. Vi vender hurtigt tilbage med et kvalificeret bud på det rigtige produkt.

Har du brug for hjælp til et produkt du allerede har købt hos os, er vi selvfølgelig også klar ved telefon og mail. Hav venligst dit ordre- eller fakturanummer ved hånden ved henvendelse omkring et produkt købt hos os.
Fragtpriser
Du har mulighed for gratis forsendelse i Danmark, når du handler for mere end DKK 999,- i shoppen - men vi har ligeledes meget lave fragtpriser, når du handler for mindre beløb - og vi har et meget bredt udvalg af fragtmuligheder, så du kan finde det der passer dig bedst.

Billige fragtpriser
Vi sender pakker helt ned til DKK 25,- ved ordrer under DKK 999,- ...og du kan vælge mellem mange forskellige fragtmuligheder fra Post Danmark, GLS og SwipBox i varekurven. Du har følgende muligheder:
  • Post Danmark Privat
  • Post Danmark Vælg Selv
  • Post Danmark Feltpost (Militær m.m.)
  • Post Danmark Erhverv
  • GLS Pakkeshop
  • GLS Erhverv
  • SwipBox
Befinder du dig uden for Danmark, har vi ligeledes rimelige priser på fragten til en række andre lande med GLS.
 
Hent i Horsens
Hverdage fra 9.00-16.00
Torsdag dog til 18.00


Alle vores produkter kan ses og købes på vores adresse i Horsens, men ring gerne i forvejen, så vi er sikre på at produktet er på lager.
QuickGuide
Med Pulsure.dk's Quick-Guide finder du nemt det pulsur der passer dig!

Gå til guiden >>
Nyhedsbrev
Modtag seneste nyt fra Pulsure.dk, direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev >>
FAQ - Om produkterne

 

  Vi kender vore produkter...

...så har du spørgsmål, er vi altid klar!Medfølger der brystsender sammen med pulsurene?
Det afhænger af modellen du køber - Oftes vil modeller med pulsmåler hedde HR (Heart Rate), HRM (Heart Rate Montitor) eller "Performer Bundle" eller bare Bundle. Er du i tvil, kan du på fanebladet "i kassen medfølger:" på hvert produkt, se præcist hvad der følger med i kassen.


Medfølger der danske manualer sammen med produkterne?
Til alle pulsure fra Polar og Garmin medfølger der en trykt dansk manual - for Garmin og Suunto pulsurene er dette helt unikt for Pulsure.dk, da producenterne ikke yder denne service. 


Hvad gør jeg hvis mit ur går i stykker?
Pulsure.dk er autoriseret forhandler af både Polar, Garmin, Wahoo, TomTom og Suunto, hvilket bl.a. betyder at vi har fuld support fra importøren.

Hvis dit ur er gået i stykker, kontakt da venligst Pulsure.dk på tlf.: 7674 8074 eller på salg@pulsure.dk. Ofte kan problemet løses via telefon, er dette ikke tilfældet sendes uret retur til importøren, der herefter sørger for reparation/ombytning af produktet. Nærmere info om disse forhold medfølger i forsendelsen fra Pulsure.dk.


Kan jeg købe et pulsur uden brystsender?
Har du fået stjålet dit pulsur, men har du stadig brystsenderen, kan vi godt hjælpe dig. Kontakt os på tlf. 7674 8074 eller på salg@pulsure.dk så finder vi en pris til dig.
For at købe et pulsur uden sender, forudsættes det at du har købt det oprindelige ur på pulsure.dk


Kan jeg få rabat?
Priserne på Pulsure.dk ligger langt under priserne på tilsvarende produkter i fysiske detailbutikker, og ofte også under priserne i konkurrerende internetbutikker. Køber du mere end 4 ure, så kontakt os på tlf. 7674 8074 eller salg@pulsure.dk - så finder vi en god pris til dig. Skal du blot købe et enkelt ur, er prisen som angivet på produktet.

Tilmeld dig vores nyhedsmail - og få rabat på ét ur.
I vores nyhedsmail kan du ofte opnå gode rabatter ved køb af kun ét ur, og tilbuddene er kun tilgængelige for kunder som er tilmeldt vores nyhedsmail. Derfor kan vi kun opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsmail her >>


Kan retur retten forlænges, hvis uret skal foræres som gave?
Ja - skal uret foræres som gave, bedes du under bemærkninger angive foræringsdatoen, samt modtagers navn og adresse. Vi påfører disse oplysninger på fakturaen, som også fungerer som garantibevis.

 


 

Antal varer: 0
Total: DKK 0,00
 
 
 
 
Vejledning
Ønsker du hjælp til at vælge det rigtige pulsur, er vi klar ved telefonen
Tlf. 7674 8074 Telefonen er åben:
Mandag - Onsdag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00

Torsdag
10.00 - 12.00 &
12.30 - 18.00

Fredag
9.00 - 12.00 &
12.30 - 16.00


Eller få hurtigt svar på: salg@pulsure.dk
 
 
Tilbud & nyheder
Garmin Fenix 3 Silver HRM Performer
Outdoor ur fra Garmin inkl. HRM-Run pulsmåler. Med mineralglas og rød gummirem.
Pris: DKK 2.778,00
Vejl: DKK 4.399,00
Suunto Ambit3 Peak Black
Outdoorur med navigation, kompas, svømmefunktioner og bluetooth
Pris: DKK 2.379,00
Vejl: DKK 3.400,00
 
 
 
Pulsure.dk
 DK
Vælg land:
 
Mest solgte
15 år på markedet
Feltpost forsendelser
Her finder du os
Pulsure.dk blev etableret i 2001, hvor pulsuret for alvor blev en interessant træningspartner. Pulsure.dk er nu DK's største enkeltforhandler af Pulsure, Cykelcomputere og relateret tilbehør.
For os er det vigtigere at kunden får det rigtige produkt, end vi oversælger et dyrt produkt der ikke bliver udnyttet fuldt ud.
Som udstationeret soldat, har du mulighed for at købe momsfrit i danske forretninger og få dine varer leveret direkte til en feltpost-adresse...
Læs mere om feltpost >>
Pulsure.dk
Gotlandsvej 13A
8700 Horsens

Tlf. 76748074
salg@pulsure.dk

Find os på google maps
lige her >>
 
 
Gratis returfragt
Gratis Returfragt med Post Danmark
Når du handler hos os, tilbyder vi dig som en ekstra service fri returfragt med Post Danmark i returperioden (normalt 30 dage), hvis du ønsker at fortryde dit køb hos os.
I pakken du modtager, medfølger info omkring returnering ved fortrudt køb eller ombytning. post danmark