Outwet LP2 t-shirt XL/XXL

Perfekt svedundertrøje til alle sportsgrene i størrelse XL/XXL
Udsolgt
SKU
LP2. SZ:2
Pris pr stk 349,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 399,00 DKK
Produktbeskrivelse

Outwet LP2 Hvid er en klassisk kortærmet "brynje" svedtrøje i størrelse XL/XXL, med rigtig god transport af fugt til næste lag tøj. Perfekt til inderste lag uanset sportsgren.

T-shirten fra OutWet er produceret af Dryarn som leder fugten væk fra huden otte gange mere effetivt end f.eks. polyester. Det er et rigtig effektivt inderste lag til sportsfolk. Den perfekte undertrøje til løb og cykling såvel som mere outdoorprægede aktiviteter, hvor kroppen skal holdes tør.

Tubular konstruktion
Den hvide Outwet LP2 t-shirt er produceret som et rør, hvilket giver en formstabil og holdbar trøje som bevarer sin pasform selv efter lang tids brug og vask.

Antibakteriel
Materialet er meget afvisende over for bakterier og mikroorganismer, hvilket betyder at dårlig lugt undgåes og trøjen kan vaskes ved lav temperatur.

Om Dryarn
Dryarn produkter er produceret i et økologisk og miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt. Dryarn har højere isoleringsevne end uld - og dette betyder med den specielle vævning at kroppen beskyttes mod såvel varme- som kuldepåvirkning. Dette giver, sammen med den super gode evne til at transportere fugt væk fra huden, en rigtig effektiv undertrøje til sport af enhver art - lige fra løb og cykling til outdoorbrug.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Outwet LP2 t-shirt XL/XXL
Din bedømmelse