Outwet LP1 singlet

Perfekt svedundertrøje til alle sportsgrene - singlet af brynjetypen.
Udsolgt
SKU
LP1. WH/SZ: 1-kon
Produktbeskrivelse

Outwet LP1 er en klassisk æmeløs "brynje" svedtrøje, med rigtig god transport af fugt til næste lag tøj. Perfekt til inderste lag uanset sportsgren.

Singletten fra OutWet er produceret af Dryarn som leder fugten væk fra huden otte gange mere effetivt end f.eks. polyester. Det er et rigtig effektivt inderste lag til sportsfolk. Den perfekte undertrøje til løb og cykling såvel som mere outdoorprægede aktiviteter hvor kroppen skal holdes tør.

Tubular konstruktion
Outwet LP1 trøjen er produceret som et rør, hvilket giver en formstabil og holdbar trøje som bevarer sin pasform selv efter lang tids brug og vask.

Antibakteriel
Materialet er meget afvisende over for bakterier og mikroorganismer, hvilket betyder at dårlig lugt undgåes og trøjen kan vaskes ved lav temperatur.

Om Dryarn
Dryarn produkter er produceret i et økologisk og miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt. Dryarn har højere isoleringsevne end uld - og dette betyder med den specielle vævning at kroppen beskyttes mod såvel varme- som kuldepåvirkning. Dette giver, sammen med den super gode evne til at transportere fugt væk fra huden, en rigtig effektiv undertrøje til sport af enhver art - lige fra løb og cykling til outdoorbrug.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Outwet LP1 singlet
Din bedømmelse