Outwet Heartbeat HCEP2

Svedtrøje med puls-sensorer. Til bl.a Garmin og Polar sendere. T-shirt.
Udsolgt
SKU
HCEP2SZ1-kon
Produktbeskrivelse
Outwet Heartbeat HCEP2 er en klassisk "brynje t-shirt" svedtrøje med rigtig god transport af fugt til næste lag tøj ...med puls-sensorer integreret.

HCEP2 t-shirten er produceret af Dryarn som leder fugten væk fra huden 8 gange mere effetivt end f.eks polyester. Det er et rigtig effektivt inderste lag til sportsfolk. Den perfekte undertrøje til løb og cykling såvel som mere outdoorprægede aktiviteter hvor kroppen skal holdes tør.

Tubular konstruktion
Trøjen er produceret som et rør, hvilket giver en formstabil og holdbar trøje som bevarer sin pasform selv efter lang tids brug og vask. 

Antibakteriel
Materialet er meget afvisende over for bakterier og mikroorganismer, hvilket betyder at dårlig lugt undgåes og trøjen kan vaskes ved lav temperatur.

Drop pulsbæltet
I Outwet Heartbeat serien er der indsyet sensorer magen til dem der er på pulsbælter og man kan montere sendere fra f.eks Polar og Garmin direkte på trøjen. Dermed gøres det snærende pulsbælte overflødigt og kombinationen med en effektiv svedtrøje er en rigtig god løsning til mange sportsgrene. Dette er rigtig godt nyt til f.eks cykelryttere og langdistanceløbere som typisk træner mange timer og ofte har problemer med pulsbæltet.

Forbedret pulssignal
Outwet Heartbeat trøjerne er  med 15% carbon, som fjerner statisik elektricitet og dermed gør pulsmålingen endnu mere effektiv.

Nu to størrelser
Hvor første generation af OutWet Heartbeat trøjerne var onesize, som voldte lidt problemer for velvoksne skandinaver, har italienske Outwet nu valgt at producere trøjerne i to størrelser. De fås derfor i S/M eller L/XL og de er meget elastiske. Rigtig god pasform.

Om Dryarn
Dryarn produkter er produceret i et økologisk og miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt. Dryarn har højere isoleringsevne end uld - og dette betyder med den specielle vævning at kroppen beskyttes mod såvel varme- som kuldepåvirkning. Dette giver, sammen med den super gode evne til at transportere fugt væk fra huden, en rigtig effektiv undertrøje til sport af enhver art - lige fra løb og cykling til outdoorbrug.
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Outwet Heartbeat HCEP2
Din bedømmelse