Garmin Forerunner 255S Music-Sort

Garmins hidtil mest komplette løbeur, smartwatch og hverdagsur byder på indbygget wattmåler til løb, musikafspiller med Spotify, automatiske træningsprogrammer og intelligente workout-forslag samt ultrapræcis GPS og analyser af træningseffekt, restitution, stess og meget mere. Forerunner 255S er en fysisk mindre version af Forerunner 255. 
PRISBESKYTTELSE: Vi giver prisbeskyttelse i 30 dage ved bestilling af produkt! Læs mere i produktbeskrivelsen. 
4 ÅRS GARANTI: Helt eksklusivt får du 4 års garanti på dette produkt ved køb hos Pulsure.dk i introperioden. 

Udsolgt
SKU
010-02641-32
Ean
753759279974
Pris pr stk 2.599,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.099,00 DKK
Produktbeskrivelse

I kassen medfølger:

 • Garmin Forerunner 255S Music i valgt farve
 • Data-/opladningskabel

Garmin Forerunner 255S Music er Garmins hidtil mest komplette løbeur, hvor man får ekstremt meget for pengene sammenlignet med de dyrere topmodeller.
Forerunner 255S Music henvender sig til alle løbere, uanset om målet er at kunne løbe 5 km. eller forbedre en personlig rekord på marathon-distancen. Forerunner 255S er den fysisk mindste model i 255-serien. Den måler 41 mm. i diameter. Der findes også en Forerunner 255, som måler 45 mm.

Forerunner 255S Music er en ny og forbedret version af det populære Forerunner 245 Music, og det er en imponerende lang liste af geniale nye funktioner, Garmin har formået at putte i det lette og elegante ur. Se blot herunder. 

Få 4 års garanti og prisbeskyttelse ekslusivt hos Pulsure.dk

Som noget eksklusivt hos Pulsure.dk tilbyder vi 4 års garanti på dette produkt, i stedet for de 2 år som er standard. 

Tilbuddet om 4 års garanti gælder kun i introperioden. 

De to års ekstra garanti tilbydes i samarbejde med Tryg Forsikring, og dækker de samme fejl og defekter som den oprindelige toårige garanti på produktet.

Få 30 dages prisbeskyttelse!
Hvis vi sænker prisen på produktet op til 30 dage EFTER du har modtaget produktet, matcher vi prisen på din ordre og refunderer differencen til din konto.
Bemærk: det gælder kun vores egne priser og IKKE andre forhandleres priser. 

Nye funktioner og forbedringer i Forerunner 255S Music sammenlignet med Forerunner 245 Music:

 • Mindre størrelse - 41 mm. urkasse
 • Wattmåling ved løb (kræver HRM-Pro pulsbælte eller Running Dynamics Pod)
 • Morgenrapport - opsumering af søvn, restitution, træningsforslag, HRV osv. 
 • Længere batterilevetid - 14 dage som smartwatch og 30 timer med GPS
 • Multiband GPS
 • Aktivitetsprofil til triathlon
 • Barometrisk højdemåler
 • HRV måling (pulsvariabilitet)
 • Race widget - træningstips, foreslået workout og beregning af sluttid på dit næste løb
 • Overblik over en hel uges foreslåede træningspas
 • Garmin Pay - kontaktløs betaling
 • Træningsstatus - overblik over effekten af din træning
 • Træningsbelastning - planlæg din træning efter den optimale belastning

Som man kan læse af ovenstående liste, er det ikke blot småting, Garmin har formået at putte i dette nye ur. 
Med ovenstående forbedringer, konkurrerer Forerunner 255S Music i virkeligheden med langt dyrere ure på funktionalitet og kvalitet. Forerunner 255S Music har den "fulde pakke" af fede og intelligente træningsfunktioner, og kan tilmed bruges til triathlon nu. 

Forerunner 255S Music er din personlige træner på håndleddet 

Noget af det Garmin har arbejdet mest på de seneste år er evnen til oprette effektive personlige træningsprogrammer og foreslå daglige træningspas baseret på form, træningshistorik, restitution, styrker og svagheder samt en række andre fysiske parametre. 

Forerunner 255S Music har fået indbygget alle disse fede teknologier, og fungerer altså i praksis som din helt egen personlige træner. 
Uret er i stand til at tracke HRV (pulsvariabilitet), som er forskellen i frekvensen mellem hvert hjerteslag. Dette er særdeles værdifuld information, og kan bruges til at beregne en masse data omkring restitution, helbred, stress, træningsparathed og generel velvære. 

Sammen med information omkring, VO2max, form, træningshistorik, målsætning. søvn osv. kan uret komme med daglige intelligente træningsforslag. Træningsforslagene er konkrete træningspas med intervaller, tempo og zoner specifikt angivet, så de passer til dit niveau. Følger man alle træningsforslagene, er man utroligt godt på vej mod at blive en bedre og mere komplet løber. 

Benytter man Garmin Coach funktionen, kan man få uret til at lave et træningsprogram op mod et bestemt mål, så man er helt sikker på at stå i så god form som muligt på løbsdagen. 

Indbygget wattmåler til løb

Som de første Garmin ure nogensinde har Forerunner 255S og Forerunner 955 fået indbygget wattmåler til løb. Det kræver blot et Garmin HRM-Pro pulsbælte eller Running Dynamics Pod (medfølger ikke). 

En løbewattmåler fungerer i princippet på samme måde, som man kender det fra wattmålere til cykling. Uret fortæller, hvor hårdt kroppen arbejder - altså hvor stor en effekt man sender ned i asfalten. Watt er på mange parametre et bedre træningsværktøj end puls og pace, da man med watt ikke skal tage højde for vind, vejr, stigning, træthed, tidspunkt på dagen osv. som man skal med puls. 200 watt er altid 200 watt, uanset om man er træt, frisk eller lige har spist. 

Derfor er watt genialt til at træne intervaller i de rigtige zoner hver gang, og til at måle, om man reelt set bliver en bedre løber. 

Smartwatch, aktivitetsmåler og sportsur i ét

Garmin Forerunner 255S Music har værdifulde funktioner, som kan komme til gavn døgnet rundt. Når man ikke træner, fungerer uret som hverdagsur, smartwatch og aktivitetsmåler

Uret giver en masse spændende indsigter i dit daglige aktivitetsniveau, helbred og velvære. 

Med den nye avancerede søvnovervågning får man hver dag en sleep score. Det er et tal fra 0 til 100, som angiver kvaliteten af din søvn med udgangspunkt i puls, søvnstadier, stress, åndedræt og iltmætning i blodet. 
Når man sover måler uret og HRV (pulsvariabilitet). Det er et udtryk for forskellen i frekvensen mellem hvert hjerteslag, og jo højere den er, des bedre er det. HRV fortæller noget om, hvor restitueret og frisk man er, samt hvor god fysisk form, man er i. 

Med Forerunner 255S kan du få et Healt Snapshot (øjebliksbillede af sundhed). Det er en to-minutters måling af forskellige fysiologiske parametre som puls, pulsvariabilitet, åndedræt og iltmætning i blodet. Dette giver et godt overblik over din krops fysiske status, træningsparathed og restitution. 

Med Body Battery fortæller døgnet rundt om kroppens energiniveau på en skala fra 0 til 100. Tallet daler i løbet af dagen, og lades op igen, når man restituerer og sover. Body battery kan bruges til at se, hvor oplagt og træningsparat man er. 

På samme måde, måler uret Stress på en skala fra 0 til 100. 

Udover disse innovative og spændende indsigter, måler Forerunner 255S også de mere gængse daglige aktivitetsdata som antal skridt, kalorieforbrug, distance og hvor mange etager man har gået. 

Musikafspiller med Spotify

Garmin Forerunner 255S Music har indbygget musikafspiller med plads til over 500 sange. 
Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

Versioner og størrelser

Som noget helt nyt findes Forerunner 255 i to størrelser: Forerunner 255S (denne) og en fysisk større Forerunner 255.

 • Forerunner 255 : 45 mm. urkasse og 260x260 pixel display
 • Forerunner 255S (denne): 41 mm. urkasse og 218x218 pixel display

Derudover findes begge ovenstående størrelser i en "Music" version med indbygget musikafspiller og Spotify og en ikke-music version (denne). Se alle modeller herunder: 

 • Garmin Forerunner 255 
 • Garmin Forerunner 255S 
 • Garmin Forerunner 255 Music
 • Garmin Forerunner 255S Music (denne)

 (© Pulsure.dk 2022)

Details
 • Garmin Forerunner 255S Music i valgt farve
 • Data-/opladningskabel
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Forerunner 255S Music-Sort
Din bedømmelse