Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik

Garmin Tactix Delta Solar er det første Garmin ur nogensinde med Power Sapphire glas, som er ridsefast safirglas med solopladning indbygget. 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

9.849,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 11.599,00 DKK

* Påkrævede felter

9.849,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  I kassen medfølger:

  • Garmin Tactix Delta Solar med Ballistik & sort nylonrem
  • Ekstra sort silikonerem
  • USB data/ladekabel
  • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!) 

  Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik er en ny udgave af den allerede kendte Tactix Delta. Dette er en særlig udgave af Garmin Tactix Delta Solar, som har fået indbygget Applied Ballistic software, som er en ballistisk beregner til planlægning af skud på lang afstand i forbindelse med jagt eller militære operationer. 

  I denne Solar edition er der desuden kommet indbygget solopader i displayet, så uret kan lade op hele tiden, og derved opnår man endnu længere batterilevetider. Men ikke nok med det, så har Garmin for første gang knækket koden til at lave et ridsefast safirglas med solopladning, så Garmin Tactix Delta Solar er således det første Garmin ur nogensinde med Power Sapphire glass med solopladning. 

  Herudover indeholder Garmin Tactix Delta Solar de samme fede outdoor-, militær- og sportsfunktioner som det oprindelige Garmin Tactix Delta
  Garmin Tactix Delta Solar er et topklasses outdoor- og multisportsur, som også indeholder en række fede funktioner til militært brug. Tactix Delta Solar brillierer med sin eminente holdbarhed og overflod af fede funktioner til alt fra løb, triathlon og cykling til skiløb, fitness og militære aktioner. 

  Garmin Tactix Delta Solar er i store træk en Fenix 6X Pro Solar (med solopadning) med en række forbedringer. 
  Herunder kan du se, hvad der adskiller de to ure.

  Forskellen på Garmin Tactix Delta Solar med Ballistik og Garmin Fenix 6X Pro Solar (følgende funktioner har Tactix Delta Solar, som Fenix 6X Pro Solar IKKE har)

  • Ridsefast Power Sapphire glas
  • Applied Ballistic software - ballistisk beregner til planlægning af skud på lang afstand
  • Monteret med sort nylonrem (sort silikonerem medfølger også)
  • Stealth tilstand (stopper med at lagre og dele position og slukker for al trådløs kommunikation)
  • Night vision tilstand (kan ses med night vision briller)
  • Kill Switch (slet alt brugerhukommelse i uret med ét tryk)
  • Urskive i diamantlignende carbon (DLC belagt stål)
  • Vægt: 97 gram (Fenix 6X Pro Solar vejer 82 gram)

  Udover ovenstående nye funktioner i Tactix Delta Solar, minder uret rigtigt meget om Fenix 6X Pro Solar og Fenix 6X Sapphire for den sags skyld. Tactix Delta Solar indeholder derfor alle de nyeste og mest avancerede funktioner, som findes i Garmins ure. 

  Med Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik får du: 

  • Batterilevetid på 66-148 timer med GPS og 24-120 dage dage uden GPS
  • Stort 1,4" display på 280x280 pixel
  • Ekspeditionsmode med 46-56 dages batterilevetid med GPS
  • Håndledspulsmåling under vand
  • Indbygget musikafspiller med Spotify
  • Fuldt europakort og navigation
  • Pistekort for over 2000 skisportsområder
  • Garmin Pay kontaktløs betaling
  • Aktivitetsmåler med søvnovervågning, stressregistrering og Body Battery energiniveau
  • Smartnotifikationer, vejrudsigt, kalender og mange andre smartwatch-funktioner
  • MTB Dynamics
  • Registrering af uheld og assistance-funktion

  Tactix Delta Solar har samme størrelse som den største Fenix 6X model, som måler 51 mm. i diameter. Tactix Delta Solar er udstyret med et ridsefast power safirglas med indbygget solceller i glasset og urkassen er lavet i meget holdbare og slidstærke materialer, herunder en "NATO-style" sort nylonrem, så man selv kan vælge mellem den og silikoneremmen (medfølger også), som sidder på den "almindelige" Tactix Delta. Uret er testet efter den amerikanske MIL-STD-810 standard for holdbarhed. 

  Taktiske militærfunktioner

  Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik er det ultimative ur til militær brug. Uret indeholder en række funktioner, som er til for at gøre livet lettere i felten. 

  Applied Ballistic software er en avanceret app på uret som kan bruges til at beregne skud på lang afstand.
  Stealth tilstand
   stopper med at lagre og dele GPS-positioner samt deaktiverer al trådløs kommunikation og forbindelser. 
  Night vision tilstand gør det muligt at aflæse displayet med nattesynsbriller på. 
  Kill Switch kan slette al brugerhukommelse i enheden med ét enkelt tryk. 
  Jumpmaster er en aktivitetstilstand beregnet til faldskærmsudspring. Den beregner skærmudløsningstidspunkter, og hjælper dig til at navigere dig mod målet, mens man er i luften. 
  Dobbelt positionsformat lader dig synkronisere din placering med andre ved at se både UTM (universal transverse mercator) og MGRS (military grid reference system) på samme skærm.
  Waypointprojektion gør det muligt at gemme geografiske punkter, som senere kan bruges under navigation. 

  Ekstrem lang batterilevetid med soloplader i skærmen og Power Manager

  Batterilevetiden er blevet væsentligt forbedret i Tactix Delta Solar sammenlignet med tidligere versioner af uret. Det gælder både ved brug med GPS+GLONASS takket være den nye Battery Manager funktioner, som sørger for, at uret bruger batterikapaciteten mere effektivt, men gevinsten er lige så stor til hverdag uden GPS, hvor man får rigtigt meget gavn af solopladningen i uret. 

  Med Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik kan man forvente følgende batterilevetider: 

  • Smartwatch: op til 21 dage/24 dage med solopladning*
  • Batterisparer-urtilstand: op til 80 dage/120 dage med solopladning*
  • Gps: op til 60 timer/66 timer med solopladning**
  • Gps og musik: op til 16 timer**
  • Maks. Batteri gps-tilstand: op til 120 timer/148 timer med solopladning**
  • Ekspeditions-gps-aktivitet: op til 46 dage/56 dage med solopladning*

  * solopladning ved antagelse af brug hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
  ** solopladning ved brug udendørs i omgivelser med 50.000 lux

  Med den spændende "ekspeditions-mode" kan man bruge uret med GPS i 56 dage i træk! Den ligger som en aktivitetsprofil på lige fod med "løb" og "cykling". Det er en funktion, som er beregnet til at tracke meget lange vandreture eller andre outdoor-aktiviteter over mange dage. Som udgangspunkt laver den et GPS-fix hver time, men kan også indstilles til 15, 30, 45 eller 75 min. mellem hvert GPS fixpunkt. Ved 60 min. GPS fix holder uret batteri i hele 46-56 dage - med GPS aktiveret! Når solen er gået ned, bliver GPS'en deaktiveret og pulsmåler, bluetooth samt aktivitetstracker er hele tiden slået fra for at opnå den imponerende lange batterilevetid. 

  Som hverdagsur skal man forvente en levetid på 21-24 dage med almindeligt brug af aktivitetsmåler, smartnotifikationer og pulsmåling dagligt. Som noget nyt kan man vælge en "Battery Saver mode", hvor bluetooth, aktivitetsmåler, pulsmåler osv. bliver slukket; til gengæld kan uret holde helt op til 80-120 dage på én opladning! 

  Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

  Ny og forbedret pulsmåler virker under vand

  Garmin Tactix Delta Solar har fået en ny optisk pulsmåler, som virker under vand. Det er første gang, Garmin laver en optisk pulsmåler, som kan måle puls under vand ved eksempelvis svømning. 

  Europakort med populære ruter og skisportsområder

  Der er også sket forskellige forbedringer på kortet og navigationen i Tactix Delta Solar. Garmins popularitetsruter har også fundet vej til kortet i uret, så de mest populære veje til den specifikke sportsgren bliver highlightet på kortet. Den er unik for hver aktivitetsprofil, så når man vælger "løb", får man vist de mest populære løbeveje, og vælger man "cykling", er det de bedste cykelruter, som bliver fremhævet på kortet. 

  En anden ny og spændende tilføjelse er kort over skisportsområder. Tactix Delta Solar indeholder kort over 2000 skisportsområder verden over. På kortet kan man se alle lifte med navn og pister med farve/sværhedsgrad. Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er påkortet på DETTE LINK.

  Topo Danmark PRO V4 kort som tilkøb

  Selvom Garmin kalder det indbyggede kort for et topografisk kort, så anbefaler vi at tilkøbe Pulsure.dk's opgradering til Topo Danmark V4 kortet, som har yderligere detaljerede informationer om bygninger, højdekurver og flere mindre stier og grusveje.

  Det topografiske kort er optimeret til brug i Garmin´s enheder, hvor det specielt for MTB brugere, trailløbere og vandrere, vil give helt nye muligheder - mange små spændende skovstier er med på kortet, og det betyder at outdoor-folket får helt nye muligheder for planlægning af ruter - Ligeledes kan man se højdekurver på kortet, således du altid præcist kan se hvor du befinder dig.
  Kort opgraderingen koster DKK 400,- og kan vælges som tilkøb til uret. Bemærk venligst at Topo Danmark V4 kortet ikke kan opdateres. Du kan se forskellen på standardkortet i uret og det Topo Danmark Pro V4 kort, der kan tilkøbes (standardkort til venstre og Topo Pro kort til højre):

  Lad Tactix Delta Solar guide dig med flere fede træningsfunktioner end nogensinde

  PacePro funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

  ClimbPro funktionen som først blev introduceret i Garmin Edge 530 og 830, har også fundet vej til Tactix Delta Solar. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

  De helt almindelige datafelter på urets aktivitetsprofiler har også fået et løft. Det større display har gjort det muligt at have op til 8 datafelter pr. side i stedet for de tidligere 4. Der er desuden tilføjet flere nye grafiske visninger af data, muligheder for datafelter på kortsiden og pulszoner med farver i toppen af de almindelige datasider. 

  Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik

  Garmin Tactix Delta Solar har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
  Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores store udvalg HER.

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Urglasmateriale: Power Sapphire
  • Urkransmateriale: Diamantlignende Carbon (DLC)-belagt stål
  • Urkassemateriale: Fiberarmeret polymer med metalbagdæksel og riflede knapper
  • QuickFit™-tilbehørsremme Inkluderet (26 mm)
  • Remmateriale: Nylon og Silikone
  • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
  • Farvedisplay
  • Indbygget hukommelse: 32 GB

  Fysisk størrelse

  • Mål: 51 x 51 x 14,90 mm
  • Passer til håndled med følgende omkreds: Silikonerem: 127-210 mm. Nylonrem: 135-213 mm.   
  • Displaystørrelse: 1,4"
  • Displayopløsning: 280 x 280 pixels
  • Vægt Stål: 97 g (kun urkasse: 69 g)

  Batterilevetid

  • Smartwatch: Op til 21 dage + 3 dage*
  • GPS+GLONASS: Op til 60 timer + 6 timer**
  • GPS+GLONASS+musik: Op til 15 timer + 1 time**
  • GPS i UltraTrac Mode: Op til 120 timer + 28 timer**
  • Ekspeditions-GPS-tilstand: Op til 46 dage + 10 dage**
  • Batterispare-tilstand: Op til 80 dage + 40 dage**

  * ved antagelse af, at man har uret på hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
  ** ved antagelse af brug i omgivelser med 50.000 lux

  Urfunktioner

  • Tid og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter

  Sundhedsovervågning

  • Håndledsbaseret hjertefrekvens (konstant, hvert sekund)
  • Daglig hvilepuls
  • Unormale pulsvarsler (høj og lav)
  • Vejrtrækningssfrekvens (hele dagen og i søvn)
  • Pulse ox iltmætningssensor
  • Fitnessalder (i app)
  • Body battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen
  • Relaxation reminders
  • Afslapningstid indåndingstimer
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Avanceret søvnovervågning (søvn-score og insights)
  • Hydrering (i Garmin Connect eller med valgfri widget på uret)
  • Menstruationscyklus

  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Galileo
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Pulse Ox iltmætningssensor
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Gyroskop
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer
  • Pulse Ox akklimatisering

  Daglige smart-funktioner

  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun Android™)
  • Tilslutning Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  • Kalender
  • Vejr
  • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug
  • Musikstyring
  • Afspiller musik
  • Musiklager op til 2,000 sange
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • VIRB®-fjernbetjening
  • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
  • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel
  • Garmin Pay™

  Sikkerheds- og sporingsfunktioner

  • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter
  • Send bud efter hjælp
  • LiveTrack
  • Gruppe-livetrack
  • Deling af livebegivenhed

  Taktiske funktioner

  • Dobbelt koordinatsæt
  • Stealth tilstand
  • Nattesynstilstand
  • Kill Switch

  Aktivitetstrackerfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
  • Fitnessalder (i app)
  • Body Battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen

  Fitnessudstyr

  • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: Styrke-, konditions- og crosstrainertræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning og yoga
  • Pulstræning
  • Styrketræningsplaner
  • Automatisk tælling af gentagelser

  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS-hastighed og -distance
  • Brugerdefinerede skærme
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Manual lap
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • Varme- og højdeakklimatisering
  • VO2-max estimering
  • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)
  • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på EPOC)
  • Fokus på træningsbelastning
  • Aerob Training Effect (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)
  • Anaerob træningseffekt
  • Primær fordel (etiketter for Training Effect)
  • Brugerdefinerede alarmer
  • Lydalarmer
  • Sluttid
  • Virtual Partner® (træn mod en digital person)
  • Virtual Racer™/Aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter)
  • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)
  • Multisport
  • Baneguide
  • Segmenter (Live, Garmin)
  • Strava-funktioner (Beacon, live-segmenter)
  • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)
  • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet (bliver vist på kortet)
  • Touch- og/eller knaplås
  • Genvejstaster
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret
  • Physio TrueUp

  Pulsmålerfunktioner

  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • % af HRR (maksimal puls minus hvilepuls)
  • Restitutionsanbefaling
  • Automatisk maksimal puls
  • Måling af iltmætning i blodet
  • HRV stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) (kun med pulsbælte)
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

  Løbefunktioner

  • Forudindlæste løbeprofiler: Løb, løbebånd, trailløb
  • GPS-baseret distance, tid og tempo
  • Løbedynamik (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Skridtlængde (i realtid) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Kadence (antal skridt pr. minut i realtid)
  • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)
  • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (kun med pulsbælte)
  • PacePro™ tempostrategier
  • Løbetræningsplaner
  • Løbsberegner
  • Fodsensor-kompatibel

  Golffunktioner

  • Forudindlæst med 41.000 baner på verdensplan
  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
  • Digitalt scorekort
  • Brugerdefinerede mål
  • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
  • Garmin AutoShot™
  • Komplet vektorkort
  • Automatiske CourseView-opdateringer
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • PinPointer
  • PlaysLike Distance
  • Handicap scoring
  • TruSwing™-kompatibel
  • Rundetimer/odometer
  • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)

  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler: Trailløb, vandring, klatring, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand-up paddleboarding, roning, kajak, Jumpmaster, taktisk
  • Punkt til punkt-navigation
  • Brødkrummespor i realtid
  • Tilbage til start
  • TracBack®
  • UltraTrac mode
  • Around Me mode
  • Højdeprofil
  • Distance til destination
  • Barometrisk udviklingsindikator
  • ClimbPro™ opstigningsplanlægger
  • Trailløb auto climb
  • Vertikal hastighed
  • Total opstigning/nedstigning
  • Future elevation plot
  • Preloaded topographical maps
  • Forudindlæste kort over skisportssteder
  • Downloadable cartography support
  • BaseCamp™-kompatibel
  • GPS-koordinater
  • Projiceret waypoint
  • Sight 'N Go (naviger efter et punkt)
  • Arealberegning ja (via Connect IQ™)
  • Jagt-/fiskekalender ja (via Connect IQ™)
  • Oplysninger om sol og måne ja (via Connect IQ™)
  • XERO™ positioner
  • Expedition GPS Activity
  • Ballistisk lommeregner

  Cykelfunktioner

  • Forudindlæste cykleprofiler: Cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
  • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
  • Cykelomgang og maksimum effekt pr. omgang (med effektmåler)
  • Konkurrer mod en aktivitet
  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • FTP (Functional Threshold Power) (kun med wattmåler)
  • Cycle Map (routable cycling-specific street map)
  • Kompatibel med Vector watt-pedaler
  • Kompatibel med wattmåler
  • Varia Vision™-kompatibel (in-sight display)
  • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel Ja (ANT+® og Bluetooth® Smart sensorer)

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler: Svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
  • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Drill-log
  • Basic rest timer
  • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)
  • Countdown start
  • Svømmetræninger
  • Kritisk svømmehastighed
  • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
  • Puls
  SKU: 010-02357-51 – EAN: 753759263515
 • Detaljer

  • Garmin Tactix Delta Solar med Ballistik & sort nylonrem
  • Ekstra sort silikonerem
  • USB data/ladekabel
  • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!)