Oprydning på lageret.... Skarpe tilbud på Garmin! 
SE TILBUDDENE HER

Jagt & Fiskeri


Her finder du vores spændende udvalg af ure til Jagt- og fiskeri.

Har du brug for hjælp til at finde det korrekte produkt, så hjælper vi dig gerne. Skriv på salg@pulsure.dk eller kontakt os på tlf. 76748074 - Så hjælper vi dig på rette vej.

7 vare(r)

Garmin Tactix Delta Solar

Garmin Tactix Delta Solar

8.999,00 DKK
Garmin Tactix Delta

Garmin Tactix Delta

5.799,00 DKK
Garmin Tactix Charlie Topo Pro DK

Garmin Tactix Charlie Topo Pro DK

5.999,00 DKK
Garmin Tactix Charlie

Garmin Tactix Charlie

4.999,00 DKK
Garmin Tactix Delta Solar

Garmin Tactix Delta Solar Med Ballistik

11.599,00 DKK

7 vare(r)

Står der jagt eller fiskeri på programmet i både danmark, Sverige, Norge, Tyskland eller måske Polen, så skal udstyret naturligvis suppleres med et relevant outdoor ur.

Vi har ure der er perfekte til både jagt og fiskeri, hvor der er indbygget barometrisk højdemåler, fiskeri funktioner, jagt funktioner og ikke mindst robuste ure der kan tåle en tur ud i den vilde natur.

Suunto har bla. i Suunto Traverse Alpha indtroduceret skydefunktioner, hvor uret tæller hvor mange skud der er afgivet på jagten - en spændende ny funktion. Traverse Alpha har desuden funktioner som fiskerikalender og tidevandskalender, som er meget velegnet til fiskeri. 

Det indbyggede barometer i urene advarer om dårligt vejr på vej, ligesom vores outdoor ure kan fortælle præcist hvornår solen står op og hvordan den går ned. Flere har urene har også indbygget tidevandskalender, således man i god tid inden tidevandet komme kan komme i sikkerhed.