Kæmpe Suunto sommerudsalg - se alle de gode tilbud her

Håndholdt GPS

Garmin har med eTrex, Oregon, GPSmap og Montana modellerne et stort udvalg af håndholdte enheder, og hånden på hjertet... det kan være svært at hitte rede i hvilken model der passer til netop dit behov.

Hos Pulsure.dk har vi et indgående kendskab til alle modellerne, og giver meget gerne hjælp og vejledning i valg af den korrekte model.

Kontakt os derfor gerne på salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074 - Så hjælper vi dig på rette vej ude i naturen.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Håndholdte GPS enheder er på Pulsure.dk forbeholdt Garmin's lækre Etrex, Oregon- og Montana enheder, men disse dækker også ethvert behov der måtte komme ude i naturen.

En håndholdt GPS er særdeles velegnet til geocaching, trekking og vandreture i bjerge og på fjeldet.

Er man faret vild i naturen kan netop en håndholdt GPS enhed være redningen til at finde retur til civilisationen, og alle vores håndholdte GPS enheder har både GPS (Det amerikanske satellitsystem) og GLONASS (Det russiske satellitsystem).

De russiske satelitter i GLONASS systemet står lidt lavere på himlen end de amerikanske GPS satelitter, og det betyder at man fx. i skov vil kunne modtage en langt mere præcist signal, da enheden "Kigger" ud gennem træerne og ikke gennem det tykke skovdække på toppen af træerne.

Geocaching er gennem de sidste 5-6 år blevet en folkesport, og kort fortalt går Geocahcing ud på at finde skatte, som andre har placeret på specifikke positioner ude i naturen.

Med en håndholdt Garmin GPS enhed, kan man blive guidet frem til den position/koordinater, hvor skatten er gemt, og det er brugerne sel der bestemmer hvad skatten skal være. Den uskrevne regel er dog at hvis man tager en skat, så lægger man også en ny skat til de næste der kommer forbi cachen. Når man er på skattejagt med Geocaching, sker det ofte via spændende ruter med store naturoplevelser som bonus. Man kan også aflæse det sted, hvor man selv ønsker at placere en skat og herefter offentliggøre positionen på fx. geocaching.com. 


Geocaching er en spændende og udfordrende sport for hele familien, som samtidig giver mulighed for at udforske naturen på en anderledes måde.