Mio Cyclo 505 Bundle Vesteuropa

Fed cykelcomputer med Turn-By-Turn, Di2 support og smartnotifikationer.
Inklusiv Garmin Speed- og kadance-sensor samt Garmin HRM 3 Softstrap pulsbælte.

Udsolgt
SKU
Mio cyclo 505 HC
Ean
5420027522586
Pris pr stk 2.399,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.699,00 DKK
Produktbeskrivelse

Mio Cyclo 505 Bundle Vesteuropa er en brugervenlige cykelcomputer til både motionister og inkarnerede cykelryttere. Med cykelruter og forudinstallerede kort, bliver du guidet sikkert overalt i Vesteuropa, for Mio Cyclo 505 HC giver dig nem navigation fra punkt A til B eller til at følge dine egne favoritruter. Cykelcomputeren er bygget til cykelryttere der vil have målinger, og den giver dig lige præcis det - Mio Cyclo 505 HC måler selvfølgelig tid, hastighed, afstand, højde, puls, kadence, kalorieforbrug m.m. som alle de bedre cyklecomputere på markedet - men derudover er der Di2 support i computeren samt mulighed for tilkobling af såvel smartphone som wattmåler. Computeren kan i øvrigt også uploade direkte til Strava via desktop softwaren.

Cykelcomputeren kan tilkobles alle typer af ANT+ sensorer - herunder også watt-målere. Derfor er det muligt at bruge den såvel med den medfølgende speed- og kadence-sensor og pulsbæltet, men du kan også uden videre tilkoble fx. et andet mærkes, hvis du i forvejn har ANT+ sensorer på cyklen eller vil bruge computeren på cykel nr. 2. Ydermere er enheden Bluetooth smart kompatibel, hvilket giver mulighed for tilkobling af endnu flere sensorer.

God skærm og dansk sprog
Skærmen er overraskende tydelig og den gode fornemmelse af noget der bare virker er intakt. Mio Cyclo 505 HC West Europe har selvfølgelig også dansk sprog.

Men derudover giver den dig en grafisk visning af din rute med højdekurver, så du kan gennemse ruten inden du starter. Den angiver afstanden til den næste bakke, hvor meget stigning du har tilbage på ruten samt hvor stejl den næste bakker er - rigtig gode og brugbare info, så man er forberedt på det der kommer på ruten. Det hele er nemt at gå til og det er tydeligt at aflæse data på skærmen. Det er ligeledes muligt at ændre antal felter på skærmen som har tre træningssider, sådan at du kan tilpasse den efter lige præcis dit eget behov.

Flere profiler
Hvis du vil bruge cykelcomputeren til forskellige ting, kan du lave profiler til forskellige formål - fx. landevejscykling og mountainbike. Og når du skal afsted vælger du blot den ønskede profil, hvorefter du har lige præcis de info som er relavante for denne type af cykeltur på skærmen.

Surprise Me
Dette er en unik funktion som Mio har opfundet, som er med til at gør det nemmere at finde spændende og nye ruter i landskabet. Vi er vel et eller andet sted vanemennesker og tager stort set altid de samme ture - men med Surprise Me-funktionen er dette et overstået kapitel. Hvis du vælger at bruge den unikke Surprise Me-funktion, laver Mio Cyclo 505 HC tre overraskende cykelruter ud fra den tid eller afstand, du har indtastet. Det er den ideelle funktion for dem, der har kørt alle de lokale ruter, og for dem der godt kan lide overraskelser i et ukendt område. Du kan også få alternative ruter til den du har indtastet fra punkt A til punkt B. Funktionen tilbyder løbende nye cykelruter, også selvom du altid vælger det samme startpunkt. Se videoen:

Navigation
Den præcise turn-by-turn-navigation leder dig uden problemer på din rute - og alle instruktioner anvises med et tydeligt lydsignal. Navigationsdelen i Mio Cyclo 505 HC er stort set lige som med en alm. bilnavigation - den er rigtig nem at gå til og menuen hjælper dig undervejs, når du skal taste en adresse ved at fremhæve de mulige bogstaver baseret på vejnavne i den by du har valgt. Det er faktisk rigtig smart og gør det meget hurtigt at taste den rigtige adresse. Mio Cyclo 315 HC har i øvrigt en ekstra god funktion, for skal du køre til en andne by i bilen for at mødes med kammeraterne, deltage i et løb eller lignende, kan du vælge "bil" i menuen - og bruge computeren som en alm. bilnavigation.

Pulsmåling
Mio Cyclo 505 HC give dig løbende informationer omkring din puls, når du bruger det medfølgende pulsbælte. Det vil sige at du får både din gennemsnitspuls samt din nuværende puls, procent af makspuls m.m. så du kan bruge dine målinger til at afstemme din ydelse efter.

Speed- og kadence
I pakken medfølger der en kombineret speed- og kadencesensor, hvilket giver dig flere muligheder. Kadence-sensoren giver sig selv, idet du dermed får adgang til data omkring dit tråd, så du kan arbejde med dette. Du kan nemmere kan bestemme det rigtige gear og dermed holde den optimale kadence. Speed-sensoren er reelt ikke til landevejscyklingen, da det jo er GPS-en der giver dig målingen omkring hastighed og distance - men bruger du cyklen indendørs på en hometainer om vinteren, kan du med denne stadig få disse målinger. Cykelcomputeren har "indoor Cycling" som et af menupunkterne.

Di2 support
Har du Shimano Di2 på cyklen kan Mio Cyclo 505 HC tilkobles dit gear (kræver D-fly monteret på cyklen) , sådan at du kan få info omkring gearvalg, batteritid m.m.

Wattmåling
Mio Cyclo 505 HC er ANT+ kompatibel - og derfor kan du tilkoble stort set alle de kendte wattmålere på markedet - herunder SRM, Powertap, Quarq, garmin Vector, Stages og Power2max m.fl. På enheden kan du angive dine watt-zoner, max-watt o.s.v. sådan at du under cykling kan holde øje med at du ligger i din optimale zone.

Integration til hometrainere
Mio Cyclo 505 HC er implementeret med FE-C-profilen som giver mulighed for integration til kompatible hometrainere. Dette betyder i praksis at du kan køre udvalgte ruter direkte fra din cykelcomputer og få den rigtige belastning undervejs - hometraineren modtager info omkring stigningsprocent o.s.v. fra din Mio Cyclo 505 og giver en tilsvarende modstand. Du har derudover mulighed for at klaibrere din hometrainer i forhold til en evt. watt-måler på cyklen - og dermed gøre dine watttal mere præcise.

Info undervejs
På den tydlige skærm får du løbende info omkring din puls, kadence, hastighed, watt, hvor langt der er til næste sving, hvor langt der er til næste stigning din gennemsnitshastighed, din max. hastighed, den tilbagelagte distance, kaloreiforbruget, hvor lang tid du har kørt samt din stigningsgrad i procent m.m.. Der er en knap til at optage din cykeltur, hvor du også får adgang til at "pause" turen hvis du gør holdt undervejs.

Mio Cyclo 3505 HC har deudover en "hvor er jeg-funktion" hvor du ved et tryk på en knap får vist din position på kortet samt får længde- og breddegrad vist. Smart til din egen orintering, men også hvis du fx. har en defekt og skal bede nogen komme og samle dig op på ruten.

Integration til smartphones
Mio Cyclo 505 HC kan vise indkommende beskeder og opklad fra din smartphone, du kan kontrollere dine musiknumre og meget mere. Afhængigt af styresystem og telefon kan du dermed få endnu mere ud af din Mio Cyclo computer:

Apple/iOS:

 • Kontrollere musiknumre (kræver headset)
 • Kontrollere dine playlister
 • Modtage beskeder (SMS)
 • Se indkommende opkald
 • Vise dine bevægelser (Where am I)

Android:

 • Stemme navigation (engelsk - kræver headset)
 • Kontrollere musiknumre (kræver headset)
 • Modtage beskeder (SMS)
 • Se indkommende opkald
 • Besvare indkomne opkald (kræver headset)
 • Vise dine bevægelser (Where am I)
 • Sende din position (SMS) i nødstilfælde

Indbygget WIFI
Med det integrerede WIFI i Mio Cyclo 505, kan du tilslutte din enhed til online softwaren, MioShare, uden at skulle starte din pc. Så hvis du har fundet en rute online, og gemt den på din MioShare, skal du blot trykke på WIFI sync-knappen og din rute vil blive downloadet til din enhed. Det virker selvfølgelig også den anden vej rundt - det vil sige at når når du kommer hjem fra din cykeltur, skal du blot trykke på den samme knap, og din rute vil blive overført til din MioShare-konto på blot et par minutter. Super nemt at have med at gøre.

Gedigen kvalitet
Den store 3,5 tommer anti-refleks touchscreen, den enkle menustruktur og de tydelige skærmtaster gør Mio Cyclo 315 HC ekstremt brugervenlig. Det vejrbestandige kabinet sikrer at du kan cykle i enhver type vejr, regn som solskin. Og med en lang og genopladelig batteritid på 12 timer kan du cykle længere, uden at bekymre dig om at finde hjem igen.

God størrelse
Den elegante cykelcomputer måler ca. 103 x 61 x 19,5 mm og sidder godt på såvel frempind eller styr - og den sidder sikkert i det medfølgende beslag, som den nemt tages af når du efterlader cyklen, skal have den med ind for at overføre data o.s.v. I pakken medfølger både beslag til frempind samt Mio Cyclo outfront montage.

Nemt online system - MioShare
Det brugervenlige værktøj gør det muligt for dig at downloade ruter og finde nye veje og områder, som andre har fundet interessante, som du kan downloade til enheden. Du kan nemt lave nye og spændende ruter som du ligeledes overfører til din Mio Cyslo 315 HC, hvorefter du kan vælge mellem dem på cykelcomputeren. Programmet gemmer ligeledes dine personlige målinger omkring din puls, hastighed, kadence, distance o.s.v. - sådan at du ligeledes kan sammenligne dem fra tur til tur. Programmet er også din direkte adgang til administration af dit apparat og til at downloade kortopdateringer eller de nyeste produktoplysninger. Her kan du gennemse dine ture, du kan gemme dine data, administrere din rutehistorik og dele dine oplevelser med vennerne.

Kort
Mio Cyclo 505 HC West Europe leveres med kort over Vesteuropa (i alt 23 lande): Andorra, Belgien, Danmark,Finland, Frankrig, Grekenland, Gibraltar, Holland, Irland, Italien, Lichtenstein,Luxenborg, Malta, Monaco, Norge, Portugal,San Marino, Spanien, Storbritanien, Sverige, Schweitz, Vatikanet og Østrig.

Kortet er en kombination af Tele Atlas (til vejnavigation) og OSM-kort til offroad kørsel - det vil sige at du både har det offentlige vejnet samt grusveje og stier, så det egner sig til stort set alle former for cykling ...såvel landevej, cross og MTB.

Kortet har derudover "point of interest" - det vil sige "interessesteder" der bliver vist (hvis det ønskes) på et kort, sådan at du ikke går glip af seværdigheder, kan finde restaurenter og lignende undervejs. Du kan fx. få vist apoteker, benzinstationer, butikker, cafeer og restaurenter, cykelforretninger, indkøbscentre, skadestuer, turist-kontorer og attraktioner og meget mere.

Kortet er indbygget og kortopdateringer kommer løbende via MioShare softwaren.

Opladning
Dette sker enten via den medfølgende 230V oplader via et stik i bunden af computeren - lige som du selvfølgelig kan lade den via en computer eller fx. en ganske alm. USB-lader som du fx. har til telefonen eller et stik i bilen. Der er 12 timers batteritid med navigation, hvilket rækker til de fleste behov - men skal du på længere ture, er der faktisk også mulighed for at oplade den undervejs, ved at medbringe en powerbank, som du monterer på cyklen eller har med i lommen. Se evt. tilkøbsprodukter i toppen af siden.

Ekstraudstyr
Under muligt tilkøb kan tilvælges et beskyttelsescover, som er lavet i et blødt silicone-materiale der trækkes ud over kabinettet og giver ekstra beskyttelse til din nye cykelcomputer.

Vores vurdering
Mio Cyclo 505 HC er brugervenlighed når det er bedst. Den letaflæselige skærm, den intuitive menu og funktionaliteten generelt, gør denne cykelcomputer til et rigtig godt valg, hvis du er ude efter en cykelcomputer til såvel race som turcykling. Den lader intete stå tilbage i forhold til topmodelleren fra andre producenter som Polar V650 og Garmin Edge 1000 mht. funktioner - og når det gælder intuitiv håndtering, er den i en klasse for sig selv.

Vil du kunne navigere sikkert og ønsker du alle sportsfunktioner som puls, kadence, watt og lignende, er denne computer et rigtig godt valg. Vi er meget imponerede over menustruktuern og hvor hurtigt og nemt det er at finde rundt i computeren. Men computeren give faktisk også vildt mange gode og brugbare info undervejs - Mio Cyclo 505 HC er et godt bud på cykelcomputeren til såvel motionisten som den professionelle cykelrytter.

 (© Pulsure.dk 2015)

Details

Træningsfunktioner:

 • ANT+ Pulsmåling (Pulsbælte medfølger)
 • Bluetooth 4.0 Pulsmåling (Pulsbælte medfølger ikke)
 • Intervaltræning
 • Træningsprogrammer
 • Kadencemåling (ANT+ Kadencemåler medfølger)
 • Speedsensor support - ANT+/Bluetooth 4.0 ((ANT+ speedsensor medfølger)
 • Indendørs træning
 • Højdemåling (Barometrisk)
 • Antal højdemeter på planlagt tur
 • Temperatur
 • Opsæt selv sider med datafelter
 • Wattmåler support (ANT+)
 • Shimano Di2 support
 • Bluetooth Smart support
SmartPhone funktioner:
 • Overførsel af data til MioShare
 • SMS beskeder
 • Indkommende opkald
 • Besvar indkommende opkald (kun Android)
 • Musik styring
GPS funktioner:
 • Turn-By-Turn navigation med lyd/stemme (stemme kun via Android)
 • POI-Liste
 • Suprise-Me funktion - A-B
 • Suprise-Me funktion - Rundtur (A-A)
 • Del kørte ruter
 • "Hvor-er-jeg" funktion
 • Hent ruter fra MioShare
 • Bloker veje på returrute
 • Afstand til næste bakke
 • Højdemeter på næste bakke
Diverse:
 • Trykfølsom skærm
 • Farveskærm
 • Dansk sprog
 • Komplet kort over Vesteuropa
 • Opløsning: 240x400 Pixels
 • 3" display (7,62cm)
 • Bredde: 61mm
 • Højde: 103mm
 • Dybde: 19,6mm
 • Vægt: 129g
 • Batteritid: 10 timer
 • Upload til Strava via MioShare
 • Del ruter trådløst med andre Mio Cyclo enheder.
(© Pulsure.dk 2015)
Details
 • 1 stk. Mio Cyclo 505
 • Garmin Speed-sensor(ANT+)
 • Garmin kadence-sensor (ANT+)
 • Pulsvælte  Garmin HRM 3 Softstrap
 • 1 stk. Cykelholder (bikemount til enten frempind eller styr)
 • 1 stk. USB-kabel
 • 1 stk. dansk brugervejledning/startguide
  - Yderligere manual kan hentes HER på Mio Share hjemmeside
* Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Great Britain, Italy, Ireland, Lichtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, The Netherlands, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland, Vatican City
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Mio Cyclo 505 Bundle Vesteuropa
Din bedømmelse