Maru 898

3 liniers display. 100 recall og frekvensmåler
Udsolgt
SKU
898-sort-kon
Produktbeskrivelse

MARU 898 stopure med mellemtider er det mest populære stopur vi har i sortimentet, og det med god grund. Stopuret tilbyder en lang række avancerede funktioner til en meget lav pris, og stopuret er velegnet til tidstagning i mange forskellige sportsgrene som fx. svømning, konkurrencesvømning, motorsport, løb, atletik, holdsport, forhindringsbaner, men kan også bruges til idræt i skolen eller til tidsmåling i en produktionsvirksomhed.

Uret kan tage 100 splittider og har recall funktion, dvs. at man enten efter tidtagningen er afsluttet eller under tidtagningen kan se tidligere split- eller omgangstider på den aktuelle tidtagning. Da uret har 3 liners display, kan må således både de den aktuelle forløbne tid, sidste splittid og omgangstiden mellem de sidste 2 split. Ligeledes er uret udstyret med en omgangstæller, således man op til 100 omgange kan se alle splittider.

Uret har ligeledes frekvensmåling, som fx. benyttes af svømmetrænere til at kontrollere svømmerens aktuelle frekvens (antal armtag pr. minut). Til brug for både frekvensmåling OG tidtagning på samme tid, anbefales det at købe 2 ur, og afvikle hhv. tidtagning og frekvensmåling på hvert sit ur.

Uret er meget populært til tidtagere til mindre svømmestævner uden elektronisk tidtagning, og da urene fås i flere farver kan vi anbefale en tidtagerpakke med 12 ure, hvor fx 10 af urene er sorte, og 2 af urene er guld til ledende tidtager. Kontakt os venligt på salg@pulsure.dk for tilbud på en tidtagerpakke.

Kontakt os på salg@pulsure.dk for mængderabat ved køb af mere end 10 stk.

Funktioner:

Splittider: 
Der kan tages 100 splittider med recall. Recall kan også benyttes under tidtagningen

Frekvens måling: 
Beregner automatisk antallet af gentagelser pr. minut, f.eks. armtag i svømning. Benytter 3-60

Touch Tone: 
Uret afgiver et "bip" hver gang en af urets knapper benyttes

Display: 
I urets display vises samtidig: samlet tid, splittid, og tidsforbrug mellem sidste to splittider

Funktionsindikator: Ja

Præcision: 
1/100 Præcision op til ti timer

Dato: 
Viser: Tid, dato og år

Batteri: 
Lithiumbatteri, 1.5V

Farvevalg: 
Sort, gul, sølv


OBS: Der medfølger kun en engelsk brugervejledning til Maru stopurene. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Maru 898
Din bedømmelse