Suunto 9

Prisvenlig topmodel fra Suunto til alle dem, som kan undvære barometrisk højdemåler. Til gengæld får man stadig 120 timers batterilevetid, over 80 sportsprofiler samt FusedTrack, som giver en meget præcis måling af hastighed og distance selv i svært terræn og ved trailløb.  

Vælg variant for at se lagerstatus

2.749,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.700,00 DKK

* Påkrævede felter

2.749,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Suunto 9 er et top-multisportsur fra Suunto, som kan bruges til stort set alle tænkelige sportsgrene både inde og ude med urets over 80 forudinstallerede sportsprofiler. 
  Uret ligger lige under topmodellen Suunto 9 Baro, som til forskel fra denne model har barometrisk højdemåler og Sapphire glas - udover det er urene faktisk ens, så man får et super ur til en meget fornuftig pris med Suunto 9. 

  Forskellen på Suunto 9 og Suunto 9 Baro: 

  Suunto 9 Suunto 9 Baro
  GPS højdemåler Barometrisk højdemåler
  Mineral glas Sapphire glas
  Vægt: 72 g. Vægt: 81 g.
  Storm alarm
  Temperaturmåler

  Som det fremgår af oversigten ovenfor, er det største forskel på Suunto 9 og Suunto 9 Baro den barometriske højdemåler samt typen af glas. 
  Suunto 9 er sammen med Suunto 9 Baro topmodellerne i Suuntos program. Suunto 9 har en utrolig flot og klar touchskærm, som er en fornøjelse at se på, både til hverdag og under træning og konkurrence. Uret er spækket med fede funktioner til begge dele og i listen herunder kan du se de vigtigste funktioner. 

  Med Suunto 9 får du: 

  • Intelligente batteriindstillinger med op til 120 timers levetid. 25 timer med mest præcis GPS
  • Ny GPS-Chip
  • Navigation og ruter
  • Ny og forbedret optisk pulsmåler med 24/7 pulsmåling
  • FusedTrack funktion
  • Over 80 sportsprofiler
  • Vandtæt til 100 meter
  • Smart notifikationer
  • Attraktiv pris

  Generelt
  Suunto 9 kommer i 4 forskellige farver: sort/sølv urkasse med sort rem, hvid/sølv urkasse med hvid rem, helt sort urkasse med sort urrem og helt sort urkasse med lime rem. 

  Suunto 9 er et ægte high-end multisportur med sine 80 forskellige sportsgrene, der er lagt ind som mulige trænings- og konkurrenceprofiler i uret. Uret er et dedikeret multisportsur, idet der også er profiler til svømning - både i bassin og openwater. Derudover kan man, under en træning eller konkurrence, skifte profil på uret uden at stoppe den aktuelle træning.

  Uret er udstyret med en flot nyudviklet berøringsfølsom farveskærm på 320x300 pixels, og skærmen står krystalklart under alle forhold, også i stærkt solskin. Uret kan betjenes både via touchskærmen, såvel som de 3 knapper, der primært benyttes under et træningspas, da disse er nemmere at betjene under træning.

  Suunto 9 er produceret i glasfiber polyamid med en bezel i rustfrit stål. Glasset er et holdbart mineralglas. Uret vejer 72 gram og passer til håndledsstørrelser på mellem 130mm og 230mm. Remmene er 24mm i bredden og er af den nye "hurtig-udskiftnings-type", hvor man på få sekunder uden brug af værktøj kan udskifte remmen. I modsætning til Suunto 9 Baro er remmen her monteret, så den frit kan rotere, slutter således ikke helt tæt om urkassen, som Suunto 9 Baro remmen gør. Suunto tilbyder en lang række forskellige farvede remme til Suunto 9.

  Uret er spækket med funktioner, men har naturligvis funktioner som vibratoralarm, optisk pulsmåling, Intervaltræning, stopur, nedtællingsur, dansk sprog, vandtæt til 100m, bluetooth 4.0, smartnotifikationer, aktivitetsmåler og søvnovervågning.

  Som nævnt har uret Bluetooth 4.0, og det betyder at der kan kobles eksterne enheder som pulsbælte, speed- og kadencesensor til cykling & wattmåler til cykling direkte til uret.

  Da uret under træning betjenes med knapperne på højre side af uret, er knapperne gjort større og med en bedre "knap-følelse" end tidligere, således man er sikker på at det ønskede tryk er registreret i uret.

  Se gerne fanebladet "Funktioner" for at se alle uret funktioner - og tag dig god tid, for der er mange.

  Nye batterifunktioner
  På Suunto 9 er batteritiden og styring af denne en af de helt store nyheder, og her skiller Suunto 9 sig i meget høj grad ud fra sine nærmeste konkurrenter.

  Først og fremmest er batteritiden væsentlig forlænget i Suunto 9, hvor uret arbejder med 4 forskellige batteri modes - De 3 første er forudbestemte, mens man selv kan definere den sidste. De 4 modes er:

  • Performance - 25 timer med GPS aktiveret
  • Endurance - 50 timer med GPS aktiveret
  • Ultra - 120 timer med GPS aktiveret.
  • Custom - Her sammensættes selv en batteri profil.

  De forskellige profiler aktiverer/deaktiverer forskellige funktioner i uret, ligesom GPS frekvensen (dvs. hvor ofte uret modtager en position) nedsættes. Herudover kan man justere ting som displayfarve, display timeout, optisk pulsmåler, touchskærm, lysstyrke, vibration og bluetooth. Jo færre ting der er aktiveret, jo længere tid kan uret holde strøm. I Ultra mode hvor Suunto 9 kan holde strøm i op til 120 timer, er det kun de mest nødvendige funktioner, der er slået til. Der kan således ikke forventes en batteritid på 120 timer med GPS frekvens på 1 sek, vibrationsalarm, baggrundslys og optisk pulsmåling.

  Men urets batteristyring er langt mere avanceret end det…. I Custom mode kan man selv sammensætte sin egen batteriprofil, og man får med det samme besked om, hvor mange timer der kan forventes med den opsatte profil - genialt hvis man gerne vil have en profil, der kan holde strøm i fx 40 timer, og samtidig ønsker at opsamle så mange data som muligt.

  Og det bliver ved; er man i gang med en aktivitet, og man kan se, at det begynder at knibe med batteritiden, så kan man skifte batteri mode undervejs. Således er det muligt at gå fra Performance til Ultra, og på den måde opnå at få hele aktiviteten tracket. En rigtig smart og innovativ funktion, som mange atleter der har været ude på længere aktiviteter, ville ønske at have haft. Man tror liiiige det går, men så forsvinder batteriprocenterne lidt hurtigere end forventet, og man skal afslutte aktiviteten uden tid, hastighed, puls og distance. Med Suunto 9's avancerede batteristyring skulle dette scenarie være fortid.

  Og mere batterisnak….. Træner du regelmæssigt kan uret advare dig om, at du skal lade det op dagen før en aktivitet. Det skal forstås således, at uret "aflæser" hvilke dage du træner hvor meget. Har du fx dine lange træningspas om søndagen, så vurderer Suunto 9 allerede om lørdagen, om du har strøm nok på uret til søndagens aktivitet. Er der ikke strøm nok, får man en besked på uret, om at det anbefales at oplade uret for, at have strøm nok til næste dags træning. Det forhindrer effektivt situationen, hvor man står og skal afsted, og opdager der er 2-3% strøm på uret - en situation de fleste har prøvet.

  GPS-Chip & Optisk pulsmåler
  Suunto har tidligere, ligeom Garmin, benyttet GPS Chips fra SiRF, hvor SiRF har været dominerende på markedet. Suunto har, for at optimere GPS modtagelsen, valgt at kigge på andre leverandører, og her er valget faldet på SONY, som har udviklet en ny og langt mere præcis GPS modtagelse, end der tidligere er set i uret fra både Suunto og Garmin.

  Udviklingen inden for optisk pulsmåling i håndleddet er gået rivende stærkt de sidste 2-3 år, og den optiske pulsmåler i Suunto 9 placerer sig som den foreløbig bedste udgave på markedet. Måleren er fra Valencell, og er i version 1.2 den nyeste og bedste optiske pulsmåler de har lavet. Ligeledes er det nu muligt at have 24/7 pulsmåling på håndleddet, så har man ønske om at følge sin puls døgnet rundt, så er Suunto 9 den rigtig løsning.

  FusedTrack funktion
  I Suunto Spartan og Suunto Ambit urene har Suunto haft flere funktioner, der har været beskrevet med "Fused" - nemlig FusedSpeed og FusedAlti (Som også er med i Suunto 9). "Fused" funktionen er baseret på, at uret selv beregner de ønskede data ud fra acceleromteret i uret kombineret med data fra kompas, GPS og højdemåler. Funktionen giver langt mere præcise data, fx med FuseSpeed funktionen hvor det aktuelle tempo i løb bliver mere stabilt og præcist, end hvis det blot var baseret på data fra GPS modtagelsen - specielt hvis man bevæger sig i et område med dårlig GPS dækning.

  Suunto FusedTrack funktionen er således den nyeste Fused-funktion fra Suunto, og her er idéen, at uret selv kan beregne den aktuelle position ud fra data fra urets kompas samt vertikal og horisontal bevægelsesdata fra urets accelerometer. Uret skal selvfølgelig have en start position som tages via GPS signalet, og herefter beregner uret selv i hvilken retning og hvor langt man har bevæget sig, og på den måde beregner Suunto 9 den korrekte position. Funktionen er særlig nyttig når man bevæger sig i et område med dårlig GPS dækning (fx tæt skov), eller hvis uret er i sat i Ultra mode, hvor GPS-fix frekvensen er 60 sek; her vil uret selv beregne positionen og ruten mellem hver GPS track.

  Bemærk at funktionen FusedTrack kun kan bruges til løb, hiking og trailløb.

  © Pulsure.dk 2018

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Suunto 9

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Tekniske specifikationer

  Generelt

  • Bezel materiale: rustfrit stål
  • Mineralglas
  • Urkasse materiale: Glasfiber forstærket polyamide
  • Urrem materiale: Silicone
  • Vægt: 72 g
  • Passer til håndled med omkreds på: 130-230 mm
  • Rembredde: 24 mm
  • Indbygget optisk pulsmåler
  • Personlige urskiver
  • Touch display med mulighed for at låse det under træning
  • Farve display
  • Vibrationsalarm
  • Automatisk dagslys sparetilstand
  • Vandtæt til 100 m (ISO 6425)
  • Genopladeligt lithiumbatteri
  • Tid og dato
  • 1 konfigurérbar alarm (vækkeur)
  • Dual tid
  • Automatisk tid
  • Nedtællingsur
  • Stopur
  • Sprog EN, CS, DA (dansk), DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH*
  • Baggrundslys: LED
  • konfigurérbar baggrundslysstyrke
  • Lås knapper under træning
  • Display type: matrix
  • Display opløsning 320 x 300
  • Battery indikator ikon

  Forbindelse

  • Smartphone kompatibel med iPhone og Android
  • Smartphone notifikationer på uret
  • Kompatibel med online sportstjenester som: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness and more
  • Kompatibel med Suunto Movescount
  • Forbindelse mellem enheder: Bluetooth Smart
  • Kompatibel med Suunto Movescount app
  • Notifikationer på uret med Suunto App
  • Software opdateringer fra cloud

  Batterilevetid

  • Træningstilstand med GPS: 25/40/120 timer
  • Med 24/7 aktivitetsmåling og smart notifikationer: op til 7 dage
  • Som almnindeligt ur: Op til 14 dage
  • Intelligente batteritilstande

  Kompas

  • Digital kompas
  • Hældningskompensation
  • Nord-indikator
  • Kompas nøjagtighed: 5°
  • Kompas opløsning: 1°

  Aktivitetstracking

  • Kalorier
  • Daglig hvilepuls
  • Kalorieforbrug baseret på pulsen
  • Aktivitetsmål for skridt og kalorier
  • Skridttæller

  Søvnovervågning

  • Gennemsnitspuls under søvn
  • Sengetider
  • Varighed af søvn

  Outdoor funktioner

  GPS tracking & navigation

  • Satellit system: GPS
  • GPS indstillinger:Best, Good, OK
  • Waypoint og visuel rute navigation
  • Zoom i navigation
  • Auto zoom baseret på ruten
  • Brødkrummesport i real tid
  • Ruteplanlægning med højdeprofil
  • Outdoor kort fra satellit: terræn og topografi online fra Mapbox, Google Maps & Android
  • Heatmaps
  • Ruteplanlægning med heatmaps
  • Personligt rutebibliotek på uret
  • Point of Interest (POI) navigation
  • GPS spor analyse
  • Gem, se og del GPS spor
  • Intelligente batteritilstande: Performance, Endurance, Ultra, Custom

  Altimeter

  • GPS højde
  • Total opstigning og nedstigning under aktivitet
  • Vertikal hastighed under aktivitet
  • Optageinterval: 1 s
  • Opløsning: 1 m
  • Rækkevidde: -500 - 9999 m
  • Højdekurver for træning i Move resumé

  Vejr

  • Solopgang/solnedgang tider

  Træningsfunktioner

  Intervaltræning

  • Opsæt intervaller direkte på uret
  • Interval guide under træning

  Puls

  • Pulsmåling på håndleddet
  • Kompatibel med Bluetooth pulsbælter
  • Puls variabilitet (RR) med Suunto Smart Sensor pulsbælte
  • Puls i slag pr. minut
  • Puls under vand kun med Suunto Smart Sensor pulsbælte
  • Graf over puls i realtid
  • Kalorier
  • Træningseffekt
  • Personlige pulszoner

  Hastighed og distance

  • Kadence baseret hastighed og distance
  • GPS fart og distance
  • Chrono
  • Foot POD support Bluetooth Smart
  • Autolaps
  • Manuelle laps
  • Analyse af pace, hastighed og rute på kort

  Restitution

  • Træningsbaseret restitutionstider
  • Dagligt overblik over restitutionstid
  • Følelse/humør gemmes på uret efter end træning

  Træningsmængde

  • Logbog med Move detaljer på uret
  • Move resumé med lap detaljer på uret
  • Træningsmængde med totaler på uret
  • Træningslogbog med overblik over lange perioder
  • Træningsanalyse med grafer, laps, tabeller, kort og totaler
  • Indblik i totaler fordelt på sportsgrene

  Gem og genoplev

  • Move deling til sociale medier
  • Move vurdering og kommentarer
  • Følg andre medlemmer og få feedback

  Sportsgrene

  Svømning

  • Pool svømning: pace og distance
  • Openwater svømning: pace og distance
  • Puls under vand med Suunto Smart Sensor pulsbælte
  • Svømmetid pr. bane, lap og total
  • Svømmetag kadence, antal og type
  • Automatiske intervaller
  • Interval lap skema
  • Lap skema for svømmeanalyse med kadence og pace
  • Interval guide med svømme-pace/varrighed/distance direkte på uret

  Cykling

  • Hastighed
  • Gennemsnitsfart
  • Kompatibel med speed/kadence sensorer via Bluetooth Smart (medfølger ikke)
  • Kompatibel med wattmåler via Bluetooth Smart (medfølger ikke)
  • Effekt (watt), maximum og gennemsnit med Bluetooth Smart wattmåler (medfølger ikke)
  • Lap og Lap Maximum effekt (med wattmåler)
  • Effekt distribution og grafer med wattmåler tilknyttet (på Suunto Movescount.com)
  • Peak Power kurve for maximum effekt med wattmåler tilknyttet (på Suunto Movescount.com)
  • Lap skema med gennemsnitspuls, watt og hastighed i real tid
  • Interval guide med watt/fart/puls på uret 

  Løb

  • Pace
  • Suunto FusedSpeed™
  • Løbe power/watt med Stryd sensor (medfølger ikke)
  • Automatisk kalibrering af fod pod
  • Lap sammenligninger
  • Gennemsnit og max lap pace i realtid
  • Interval guide med pace, puls og distance på uret

  Multisport

  • Skift sportsmode under aktivitet
  • Forudinstalleret multisport mode
  • Analyse af multisport aktiviteter 
  • Multisport aktivitet resumé på uret

  Sportstilstande

  • Konfigurérbare sportsprofiler og datasider
  • Grafiske displays med puls, fart og højde
  • Antal datafelter: 50
  • 1-7 datafelter pr. side
  • Over 80 forudinstalleret sportsprofiler på uret
  • Sportsprofiler til specifikke formål: konkurrence, intervaller, langdistance osv. 

  © Pulsure.dk 2018

  SKU: SS050142000-kon – EAN: 6417084501547
 • Detaljer

  • Suunto 9 i valgt farve
  • USB lade/data kabel
  • Trykt dansk manual

  © Pulsure.dk 2018