Løbeure med kort og navigation fra Garmin og Suunto

Herunder finder du et stort udvalg af super fede løbeure med indlæst kort og navigation, så man altid kan finde vej uanset om man løber en tur, dyrker trailløb, trekking eller cykling.

29 varer

Stigende orden
pr. side

29 varer

Stigende orden
pr. side

Indlæst kort og navigation i et sportsur er en feature, som første gang så dagens lys i 2015 med Garmin Epix, men først for alvor slog igennem med det ekstremt populære Garmin Fenix 5X i 2017.

Garmin er verdensmestre i kort og navigation

Garmin er specialister i at lave enheder med kort og navigation uanset om det er til bilen, båden eller som cykelcomputer, og derfor er det også helt naturligt, at det bliver en fast del af deres bedste løbeure.
Det indlæste kort i Garmins ure dækker hele Vesteuropa, og kvaliteten af kortet bliver løbende bedre og bedre.
Der er efterhånden et godt udvalg af Garmin ure med kort og navigation, og de mest populære kan du se herunder:

Find de bedste og mest populære løberuter med Garmins kort

Det ypperste inden for kort og navigation får du med med Garmins Fenix 6-serie, som indeholder den nyeste version af Garmins TopoActive europakort. Det er et kort med en meget høj detaljegrad, rigtigt mange grusveje og skovstier, og så indeholder det den super fede “Trendline popularitetsruter” funktion. Det er en funktion som indsamler data fra alle de mange millioner af aktiviteter på Garmin Connect, og derefter highlighter de mest populære veje og ruter på kortet med en klar lilla farve. På den måde kan man altid se, hvilke veje som er de bedste til cykling eller løb. Hvis man vælger at få Fenix 6 uret til at beregne en ny rute, vil det også vælge de mest populære veje, til den aktivitet man er i gang med.

Få 3 forskellige forslag til ruter ud fra en ønsket distance

En anden genial funktioner, som er i alle Garmins løbeure med indlæst kort, er “rundtursplanlæggeren” som automatisk beregner 3 forslag til en rute baseret på en ønsket distance. Rundtursplanlæggeren virker både til cykling og løb, og den tager selvfølgelig højde for at benytte de bedste og mest populære veje til den givne aktivitet.