Garmin Edge 520 Plus - KUN DKK 1.399,- 
Begrænset antal... KLIK HER

Garmin Vivoactive 3 Music Granitblå & Rose Gold

Garmin Vivoactive 3 Music er et utroligt komlpet GPS ur med optisk pulsmåler, indbygget musikafspiller med plads til 500 sange, aktivitetsmåler, smartwatch funktioner og meget mere. 

Lagerstatus: Ikke på lager

2.168,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.299,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Vivoactive 3 Music er kort fortalt et Garmin Vivoactive 3 ur, som har fået indbygget musikafspiller. Udover musikken og et lidt andet udseende, er der ingen forskel på Vivoactive 3 Music og Vivoactive 3. Det kan derfor være en god idé at læse beskrivelsen til Vivoactive 3 HER.

  Denne version er med urkasse og rem i granitblå samt detaljer, knapper og spænde i rosa guld. 

  Garmin Vivoactive 3 Music er spækket med fede funktioner, som egner sig både til hverdag og sport. Det er således et af de mest komplette Garmin ure til dato, og det til en meget fornuftig pris. 

  Med Garmin Vivoactive 3 Music Granitblå & Rose Gold får du:

  • Musik afspiller med Spotify og MP3 filer - plads til 500 sange
  • Kompatibel med trådløse Bluetooth headset
  • Touch display med høj opløsning og Gorilla glas
  • Masser sportsprofiler til løb, cykling, svømning, fitness, golf, skiløb, outdoor aktiviteter og mange flere
  • Garmin Pay - kontaktløs betaling
  • Registrering af gentagelser i vægttræning
  • Vo2 Max estimat
  • Fitnessalder
  • Stress Score monitor
  • Optisk pulssensor fra Fenix 5 serien
  • Barometrisk højdemåler
  • 7 dages batteritid

  Indbygget musikafspiller
  Garmin Vivoactive 3 Music har indbygget hukommelse med plads til ca. 500 musiknumre.

  Man kan indlæse musik til Garmin Vivoactive 3 Music på to forskellige måder. Uret er kompatible med Spotify, så man kan indlæse sine playlister direkte på uret. Det kræver blot, at man har Spotify Premium, hvorefter man kan downloade alle sine offline playlister ind på uret. Det samme kan gøres med streaming tjenesten Deezer. 
  Hvis man på sin PC (eller Mac) har MP3 filer til at ligge, kan disse uploades direkte til uret. Man kan også benytte Garmin Express, hvor man kan vælge sine playlister, hele album, kategorier eller bare udvalgte sange til overførsel til uret.

  Uret er kompatibelt med alle slags bluetooth headset og højtalere. Når man trykker på lap knappen, eller når uret laver en automatisk lap/omgang, får man en stemme i øret, som fortæller om intervallets tempo, hastighed osv.

  Garmin Pay
  Vivoactive 3 Music har, ligesom den oprindelige Vivoactive 3 og Fenix 5 Plus urene, fået den nye Garmin Pay funktion. Det gør det muligt at tilknytte et betalingskort til uret, så man kan betale i butikker med uret, uden at have sit kort med. Det fungerer ved betalingsterminaler med kontaktløs betaling, ved at man holder sit ur op til terminalen. Det fungerer med udvalgte kort fra banker som deltager. Se om dit kort og bank er kompatibelt med uret HER

  Multisport og fitness
  Vivoactive 3 Music er et utroligt alsidigt GPS ur til træning. Uret har et hav af aktivitetsprofiler som kan bruges både indendørs og udendørs. Uret har over 15 forudindlæste sportsprofiler til alt fra løb, cykling, svømning, golf og fitness til yoga og SUP. Uret kan måle meget præcist distance og hastighed med den indbyggede GPS + Glonass, som er det mest præcise GPS system. Uret er desuden udstyret med barometrisk højdemåler, så man får den mest præcise måling af højdemeter ved eksempelvis trail løb og cykling.

  Ved styrketræning og anden fitness kan uret endda tælle antal gentagelser og sæt, samt holde styr på pauserne mellem hvert sæt. Man kan overføre sit individuelle træningsprogram til uret, uanset om det er løb, cykling eller styrketræning og herefter vil uret guide dig og fortælle, når man eksempelvis skal løbe et interval, eller hvor mange gentagelser man skal tage og hvor lang pausen skal være under styrketræning. 

  Golf
  Udover de mange fede GPS sportsfunktioner, har Vivoactive 3 Music også en lang række funktioner til golf. Uret er udstyret med mange af de samme funktioner, som er i Approach golf urene, såsom distance til front, center og bagkant af green, digitalt scorekort, manuel flagplacering, PinPointer, beregner automatisk afstand af slag, komptaibel med Garmin Autoshot osv. 

  Uret tæller naturligvis også hvor langt man har gået og hvor mange kalorier man har forbrændt på en runde golf. 

  Smart Watch
  Vivoactive 3 Music er i lige så høj grad et smart watch, som det er et sportsur. Uret er spækket med lækre funktioner til at gøre hverdagen nemmere. Når Vivoactive 3 er parret til en kompatibel smartphone (medfølger ikke), viser det smartnotifikationer som sms'er, emails, sociale medier og meget mere direkte på displayet. Man kan endda svare på beskeder og sms'er fra uret. Derudover er det muligt at se vejrudsigt og andre funktioner. Med livetrack funktion er det muligt for venner og familie, at følge med i hvor man befinder sig under træning. 

  Aktivitetsmåler
  Garmin Vivoactive3 Musik er både sportsur, smartwatch, men også en aktivitetsmåler, som registrerer alt hvad man gør og ikke gør døgnet rundt. Uret måler al aktivitet og sender data trådløst videre til Garmin Connect. 

  I løbet af dagen måler uret hvor mange skridt man går, hvor langt man går, kalorieforbrug, etager op og ned, intensitetsminutter og opsætter automatiske mål hver dag. Hvis man sover med Vivoactive 3 på, overvåger det søvnen og sender data til Garmin Connect, så man kan se mere om sin søvnkvalitet i app'en. 
  Vivosport måler desuden pulsen 24/7 i håndleddet, og indsamler al data omkring hvilepuls, højeste puls, gns. puls og meget mere. 

  Touch display og swipe 
  Som den opmærksomme kunde nok har opdaget, er Vivoactive 3 Music blevet rundt i modsætning til de tidligere Vivoactive og Vivoactive HR ure, som var firkantet. Det betyder også et nyt display, som stadig har touch. Displayet har fået et stærkere "Gorilla Glas", som kan holde til mere uden at gå i stykker. 

  Som om det ikke var nok med touch funktionen på displayet, har uret også en Touch-zone på venstre side af urkransen. Den kan man swipe op og ned på for at bladre i datasider, menuer og apps. 
  Der er en knap på uret, og man kan selv vælge hvilken side man vil have knappen på. Uret kan drejes 180 grader, så man frit kan vælge om man foretrækker knappen på højre eller venstre side af uret - smart!

  Body Age og stress
  Ved hjælp af den indbyggede pulsmåler, kan Vivoactive 3 Music registrere Vo2 Max iltoptagelsen og beregne body age eller kropsalder ud fra det. Det er en indikation på hvor god form man er i, sammenlignet med sin egentlige alder. Det er et tal man kan forbedre igennem motion og sund livsstil, og Garmin Vivosport tilbyder alle værktøjerne til dette. 

  Den indbyggede pulsmåler bliver også brugt til at måle pulsvariabiliteten i løbet af dagen. På den måde beregner uret det aktuelle stressniveau og viser det i 4 kategorier - høj, medium, lav eller ingen stress. Fysisk eller følelsmæssigt stress viser sig på pulsvariabiliteten, som er frekvensen mellem hvert hjerteslag, og på den måde har man altid en god guideline lige ved hånden. Uret vil hjælpe med at fortælle, når det er tid til at stresse lidt af og tage en pause. 

  Ny optisk pulsmåler
  Garmin Vivoactive 3 Music er udstyret med den samme pulsmåler som forgængeren, Vivoactive 3. Det er også den samme pulsmåler, som sidder i Fenix 5-serien, og det har vist sig, at være den bedste optiske pulsmåler, Garmin hidtil har produceret. Pulsmåleren fylder mindre på bagsiden af uret, er mere strømlinet og man ligger stort set ikke mærke til den er der. Den nye pulsmålers batteriforbrug er blevet merkant forbedret, så uret nu kan holde strøm længere tid med pulsmåling, sammenlignet med tidligere modeller. 

  Pulsmåleren er blevet så præcis, at den nu kan måle pulsvariabiliteten (frekvensen mellem hvert hjerteslag) - noget den bl.a. bruger til at registrere kroppens stressniveau. 

  Urets indbyggede pulsmåler kan desuden videresende pulsen til andre enheder fx. en cykelcomputer, et ur eller fitnessmaskine via ANT+ signal. 

  © pulsure.dk 2018

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Vivoactive 3 Music Granitblå & Rose Gold

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Corning® Gorilla® Glass 3
  • Urkassemateriale Fiberforstærket polymer
  • Fysisk størrelse: 43,1 x 43,1 x 13,6 mm
  • Passer til håndled med omkreds på 127-204 mm
  • Vægt: 39 gram
  • Vandtæthedsklassifikation Swim/5 ATM
  • Touchscreen
  • Displaytype Kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
  • Displaystørrelse: 30,4 mm (1,2'') i diameter
  • Displayopløsning: 240 x 240 pixels
  • Farvedisplay
  • Batterilevetid GPS-tilstand: Op til 13 timer. GPS+musik tilstand: Op til 5 timer. Smart-tilstand: Op til 7 dage
  • Indbygget hukommelse 7 timede aktiviteter, 14 dages aktivitetstrackingdata

  Urfunktioner

  • Ur og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Face It™ urskive-app

  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer

  Daglige smarte funktioner

  • Tilslutning Bluetooth® Smart og ANT+®
  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Svar på opkald med tekstbeskeder (kun med Android™)
  • Kalender
  • Vejr
  • Musikstyring
  • Musiklager: op til 500 sange
  • Musikafspiller med Spotify og MP3 filer
  • Kompatibel med trådløse Bluetooth headset
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • VIRB®-fjernbetjening
  • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
  • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel
  • Garmin Pay™

  Aktivitetsregistreringsfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (apps, widgets, urskiver, datafelter til download)
  • Fitnessalder (i app)

  Fitness og Styrketræning

  • Forudindlæste aktivitetsprofiler til styrketræning, cardio, trappemaskine, indendørs roning, yoga mm. 
  • Automatisk tælling af gentagelser

  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS hastighed og distance
  • Brugerdefinerede skærme - 3 datasider med op til 4 felter på hver side
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • VO2-max estimering
  • Brugerdefinerede alarmer
  • LiveTrack
  • Touch- og/eller knaplås
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret

  Pulsmålerfunktioner

  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

  Løbefunktioner

  • Forudindlæste løbeprofiler
  • Løb, indendørs løb på bane, indedørs løb på løbebånd
  • GPS-baseret distance, tid og tempo
  • Løbetræninger
  • Fodsensor-kompatibel

  Golffunktioner

  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten) Automatisk
  • Digitalt scorekort
  • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
  • Garmin AutoShot™
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • PinPointer
  • Rundetimer/odometer

  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler Skiløb, snowboarding, langrend, stand up paddle boarding (SUP), roning, indendørs roning
  • Tilbage til start
  • Total opstigning/nedstigning

  Cykelfunktioner

  • Forudindlæste cykleprofiler Cykling, indendørs cykling
  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • Varia Vision™-kompatibel (in-sight display)
  • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler Svømning i bassin
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Svømmetræninger
  • Svømmeeffektivitet (SWOLF)


  © pulsure.dk 2018

  SKU: 010-01985-32 – EAN: 753759215804
 • Detaljer

  • Vivoactive 3 Music Granitblå & Rose Gold
  • USB kabel til opladning
  • Trykt dansk manual
  • Quick Guide